Mobil a jine debilizatory
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Od té doby co jsem si dal všechna tato data do mobilu a upozorňuje mně to 5 dní předem a pak každej den, tak na nic nezapomenu 
Naposledy upravil(a) forest dne čtv říj 06, 2005 12:00 pm, celkem upraveno 1 x.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No, uz len ked ja nemam mobil... 
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tedy myšleno člověk tvého věku
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No ale existuje, som dokazom. Druhym takym clovekom je moja zena..forest píše:Takový člověk už snad ani neexistuje ne?
Tedy myšleno člověk tvého věku
Ono, ja som samozrejme mobil kedysi mal, lenze teraz tu ho vobec nepotrebujem, je mi nanic...
Je to paradox, kedze tu GSM siet ani neexistuje, ale maju rovno G3 s videofonmi a rychlym internetom cez mobil atd, no ale mne je to fakt nanic, po slovensky/cesky tu nehovori nikto, anglicky len velmi malo ludi, takze mne staci obycajna pevna linka a internet doma...
Podpis
bez mobilu?
Tak to ti fakt zavidim!!!
Ja ted pres vanoce jsem mela mobil ztlumeny - fakt to byla pohoda. Vzpomnela jsem vzdy tak 2x denne na mobil.
Ale na 2. stranu mi funguje jako debilnicek-abych ulehcila sve hlave se vsemi nesmysly. A to diky za nej!
Ja ted pres vanoce jsem mela mobil ztlumeny - fakt to byla pohoda. Vzpomnela jsem vzdy tak 2x denne na mobil.
Ale na 2. stranu mi funguje jako debilnicek-abych ulehcila sve hlave se vsemi nesmysly. A to diky za nej!
Re: bez mobilu?
Taky nemam mobila a jsem bez nej stastny [kdyby bylo stesti jenom o tom...].Flegi píše:Tak to ti fakt zavidim!!!
Debilnicek je jina vec...zatim si konzervativne vystacim s papirkama. Jenom muzu doufat, ze se to s vekem nebude moc rychle zhorsovat
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mobil je dobra vec. Ale musite ho spravne pouzivat.
- Kdyz jsem pred rokem kupoval novej, a jelikoz jsem hracicka, tak jsem sahnul po Motorola MPx20. Vyborna hracicka. Nestal vic jak 4 tisice(coz je temer moje hranice za takovou vec)
- Vite telefon ma jednu uzasnou vlastnost - da se vypnout, daji se nastavit cisla do ignorovatka, nebo si staci nastavit zvoneni na 0 a telefon se da treba vikend ignorovat.
Ono "to" ani tak nesouvisi s tou krabickou, jako spis o pocitu dulezitosti. Lidem dela dobre, ze jim nekdo vola, a ikdyz u toho pronaseji milion kecu jak je to unavuje, a jak je to strasny, ze opet nekdo otravuje, tak ve svoji maly podstate jsou stastny, ze je nekdo potrebuje.
Nesnasim lidi, kterym v krame zacne zvonit debil na cely kolo, oni ho dulezite vezmou a zacnou na celej kram resit, jakto ze to testo jeste nenakynulo.
Coz neni muj pripad. Ja nemam takovej job abych musel vyset na telefonu, tudis ho pouzivam jen na hrani her v MHD(takovy Worms jsou paradni), na poslouchani MP3 kdyz jezdim na kole, na koukani na MASH nebo trpaslika kdyz jedu domu z prace vlakem
A bohuzel pri moji pameti diky chytrymu telefonu mam u sebe porad dulezity adresy lidi, dokumenty. Jelikoz mam pod palcem spousty hesel, tak si je uz ani nepamatuju, takze neco co mi bezpecne hlida hesla je taky dulezity, bez upominek si na nic nevzpomenu atp. Ma pro me spoustu vyhod.
A to ze semtam nekomu nevezmu telefon, kdyz zrovna se dobre bavim nebo tak, to je jen na mem rozhodnuti. NIKDO VAS NENUTI BRAT TELEFON CIZEJM LIDEM, NEBO LIDEM O KTERY V TEN OKAMZIK NESTOJITE
Proste ho nevezmete a je to. Mobilni telefon nerovna se automaticky - vzdy ti to vezmu.
- Kdyz jsem pred rokem kupoval novej, a jelikoz jsem hracicka, tak jsem sahnul po Motorola MPx20. Vyborna hracicka. Nestal vic jak 4 tisice(coz je temer moje hranice za takovou vec)
- Vite telefon ma jednu uzasnou vlastnost - da se vypnout, daji se nastavit cisla do ignorovatka, nebo si staci nastavit zvoneni na 0 a telefon se da treba vikend ignorovat.
Ono "to" ani tak nesouvisi s tou krabickou, jako spis o pocitu dulezitosti. Lidem dela dobre, ze jim nekdo vola, a ikdyz u toho pronaseji milion kecu jak je to unavuje, a jak je to strasny, ze opet nekdo otravuje, tak ve svoji maly podstate jsou stastny, ze je nekdo potrebuje.
Nesnasim lidi, kterym v krame zacne zvonit debil na cely kolo, oni ho dulezite vezmou a zacnou na celej kram resit, jakto ze to testo jeste nenakynulo.
Coz neni muj pripad. Ja nemam takovej job abych musel vyset na telefonu, tudis ho pouzivam jen na hrani her v MHD(takovy Worms jsou paradni), na poslouchani MP3 kdyz jezdim na kole, na koukani na MASH nebo trpaslika kdyz jedu domu z prace vlakem
A to ze semtam nekomu nevezmu telefon, kdyz zrovna se dobre bavim nebo tak, to je jen na mem rozhodnuti. NIKDO VAS NENUTI BRAT TELEFON CIZEJM LIDEM, NEBO LIDEM O KTERY V TEN OKAMZIK NESTOJITE
Proste ho nevezmete a je to. Mobilni telefon nerovna se automaticky - vzdy ti to vezmu.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Sry za n00b UTFG dotaz.
Ale pls mi nekdousetrete praci. Potrebuju v jednom telefonu zaroven pouzivat X simkaret (sluzebni soukromou...) A najednou byt na vsech OnLine (na vsech prijimat hovory) Jde to nebo ne?
Jenom napiste ano/ne popr. link thx
Ale pls mi nekdousetrete praci. Potrebuju v jednom telefonu zaroven pouzivat X simkaret (sluzebni soukromou...) A najednou byt na vsech OnLine (na vsech prijimat hovory) Jde to nebo ne?
Jenom napiste ano/ne popr. link thx
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Umí to Vodafone a O2, jedná se speciální SIM kartu na kterou se dají dát dvě čísla. U Vodafone se pak můžeš dovolat na obě čísla (vzájemně jsou přesměrovány na sebe) takže si jakoby online na obou, pochopitelně voláš jen z jedné SIM, pokud chceš z druhé musíš si to přepnout. U O2 nevím jak to funguje, T-Mobile to snad ani nenabízí.azor666 píše:..........Jde to nebo ne?.......
"Amatérsky" to nespácháš a pokud si někdo vzpomene na mobily od Benefonu, tak ty měly sloty na dvě SIM, online si byl jen na jedné.
dejv
PS. Řeknu ti, číst ty zhovadilosti typu UTFG, IMHO, rofl, lol, thx a podobně..... no přemáhám se strašně moc, abych vůbec odepsal. Hrůza!
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Dik. To budu muset tahat dal 2 mobily. Ten sluzebni je O2, ale strida se vic lidi o ruzne mobily(auta). takze ani u oskara by to nebylo resitelny. Jsem si prave na telefony se 2mi simkartami spomel, ale nedoslo mi, ze nemohu byt "online" zaroven. A vypnout sluzebni mobil v mem pripade znamena, ze priste uz nebudu muet tyhle problemy resit. 
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
A jak to vypada s rychlosti?
Po 3410 jsem si poridil 6230i o ktere rikali jak je rychla (otvirani menu, otevirani zprav, zahajeni psani zprav, atd...), ale dost me jeji pomalost toci. Misto ruznych animaci osobne ocenim spis rychlou odevu.
Ď.
Po 3410 jsem si poridil 6230i o ktere rikali jak je rychla (otvirani menu, otevirani zprav, zahajeni psani zprav, atd...), ale dost me jeji pomalost toci. Misto ruznych animaci osobne ocenim spis rychlou odevu.
Ď.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...