Volné místo
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
petr5250
Volné místo
Mám následující problém: Včera se mi zničeho nic přestaly stahovat nove jednotky u některých projektů (Predictor, Rosetta) s tím, že mám málo místa na disku a že mám uvolnit dalších 85.6MB. Přitom v Global Preferences ma nastavene toto:
Disk and memory usage
Use no more than 100 GB disk space
Leave at least 0.1 GB disk space free
Use no more than 50% of total disk space
Write to disk at most every 60 seconds
Use no more than 75% of total virtual memory
Na disku mam vole 3GB. Celková kapacita disku je cca 15GB.
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Disk and memory usage
Use no more than 100 GB disk space
Na disku mam vole 3GB. Celková kapacita disku je cca 15GB.
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
-
petr5250
Pročetl jsem a myslim si, že je muj problém někde jinde. Tady je výpis z logu:
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Sending scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Reason: Requested by user
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Requesting 259200 seconds of work, returning 0 results
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi succeeded
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: No work sent
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: (there was work but you don't have enough disk space allocated)
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: No disk space (you must free 85.6 MB before BOINC gets space). Review preferences for minimum disk free space allowed.
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Sending scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Reason: Requested by user
5.10.2005 17:36:36|rosetta@home|Requesting 259200 seconds of work, returning 0 results
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi succeeded
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: No work sent
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: (there was work but you don't have enough disk space allocated)
5.10.2005 17:36:37|rosetta@home|Message from server: No disk space (you must free 85.6 MB before BOINC gets space). Review preferences for minimum disk free space allowed.
Ano, problem je nekde jinde.
V aktualnim stavu projektu Rosatta jsem psal, ze bude planovany vypadek serveru kvuli upgradu SW, coz spolu velmi pravdepodobne souvisi.
V aktualnim stavu projektu Rosatta jsem psal, ze bude planovany vypadek serveru kvuli upgradu SW, coz spolu velmi pravdepodobne souvisi.
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A mas tyto hodnoty nastaveny stejne u vsech profilu nebo pouze Home? Jeste tam jsou Work a School + default.
Nstav hodnoty na
Use no more than 95% of total disk space
Use no more than 95% of total virtual memory
Pak by snad jiz nemel byt zadny problem. Boinc stejne zabere minimum mista takze se o plny disk bat nemusis. (Pokdu se neucastnis CPDN Sulphur cycle
)
Nstav hodnoty na
Use no more than 95% of total disk space
Use no more than 95% of total virtual memory
Pak by snad jiz nemel byt zadny problem. Boinc stejne zabere minimum mista takze se o plny disk bat nemusis. (Pokdu se neucastnis CPDN Sulphur cycle

Já měl stejný problém u LHC, zjistil sem že mám 1GB na disku volné, tak jsem si přenastavil general preferences na tohle
Use no more than 0,1 GB disk space
Leave at least 0,1 GB disk space free
a udělal si na disku cca 3GB volného místa, pomohlo to a LHC začlo zas tahat jednotky a počítat...(počítám jenom LHC)
Use no more than 0,1 GB disk space
Leave at least 0,1 GB disk space free
a udělal si na disku cca 3GB volného místa, pomohlo to a LHC začlo zas tahat jednotky a počítat...(počítám jenom LHC)
Per aspera ad astra!

Hele, jeste jedna vec.
Sveho casu slo veci ocurat tim, ze se misto desetine tecky dala carka - ci obracene - a server si s tim neporadil, takze ono "cislo" zpusobilo, ze se nesahovala dalsi prace. Takhle slo ocurat napriklad CPDN...ale uz je to par mesicu.
Zkusil bych dat "Leave at least 1 GB disk space free". Proste rovna 1, bez desitinnych mist.
Sveho casu slo veci ocurat tim, ze se misto desetine tecky dala carka - ci obracene - a server si s tim neporadil, takze ono "cislo" zpusobilo, ze se nesahovala dalsi prace. Takhle slo ocurat napriklad CPDN...ale uz je to par mesicu.
Zkusil bych dat "Leave at least 1 GB disk space free". Proste rovna 1, bez desitinnych mist.