Co furt máte s Wordem nebo FrontPage, psal jsem to normálně v HTML přímo na stránky projektů takže nevím proč se do mě navážíte.
Je pravdou že články na web většinou ve wordu píšu, ale těch pár řádků splácám v HTML i já, tak nevím proč bych na to požíval word.
Dneska snad budu mít čas to všude předělat, mám CZ okna, takže se mně to zobrazovalo kromě Seti všude OK, takže jsem o problému nevěděl
Naposledy upravil(a) forest dne stř říj 05, 2005 11:02 am, celkem upraveno 1 x.
Jsem prekvapen, ze to beres osobne. Podle mne nikdo nic proti tobe nema. Kazdy ti chce poradit, aby se to co nejdrive opravilo. Jak bych byl rad, kdyby nekdo radil i mne.
Vsem co jiz poslali navrh, dekuji. Je jich sice vic nez jen od Honzy a reALToma, ale jeste bych rad nejaky prece jen mel navic - zatim je ten vyber preci jen malo pestry. Kdo jste jeste nic neposlal, zkuste se zamyslet nad tim, co se vam nelibi na soucasnem, a vytvorit neco akceptovatelnejsiho.
trux píše:Pockam do pondeli, protoze nekteri mozna pres tyden nemaji moc casu. Pokud nekdo chce ale uzaverku jeste pozdeji, neni problem to jeste odlozit.
Jako jedna z možností by měl určitě být použit současný popis.
Naposledy upravil(a) forest dne úte říj 25, 2005 7:14 am, celkem upraveno 1 x.
Forest : pouzivam operu a ve statistice tymu v Seti v polozce "description" bych to asi takhle komentoval : drive , ted