Bazaaar

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Bazaaar

Příspěvek od Bugi »

Vzhledem k tomu, že toto téma již bylo odstraněno i když ještě nebylo uzavřeno, tak ho zakládám znovu.
Paměti od Boshe dorazily v pořádku. Nic jsem nemusel platit. Tento článek je tak trochu důkazem, že fungují bezvadně. Hned jsou ty XP-čka svižnější, když se můžou roztáhnout po 1GB fyzické systémové paměti. :D
PS: Mám zprávy, že Bosh je ochoten věnovat i další součástky. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bazaaar

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Bugi píše: ...
PS: Mám zprávy, že Bosh je ochoten věnovat i další součástky. :wink:
Kez by mnel nejaky P3 III na 600-866 MHz to by se mi moooc hodilo do tatikova pocitace , fakt nekecam :Honza_pray :P :roll:
Hned by ty Setiky jeli svizneji nez 20 hodin na tom celeronu 566 , ale jakmile prijde Orbitek na winech tak na nej prechazim :P

Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne sob říj 01, 2005 6:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Vedle na stole tu počítá takovej už postarší stroj, přemejšlím o lehounkým upgradu. Kdyby se vám náhodou doma nečinně válelo něco z následujícího, dejte prosím vědět, rád vám od toho za rozumnej poplatek pomůžu :wink:
  1. - P III Tualatin 1.2Ghz, nebo Celeron Tualatin 1400Mhz
    - 128MB 133Mhz SDRAM
    - AGP grafika, aspoň 64MB RAM, ideálně sem uvažoval o něčem typu GF4 Ti 4200
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Paměti

Příspěvek od fatbozz »

Chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi někdo nepomohl s výběrem pamětí pro muj stroj

matečnídeska : ECS K7s6A
CPU : duron @ 1.3 GHz

chtěl bych tam ty nejrychlejsi pameti co ta deska podporuje. Diky moc kdyztak muzete poslat SZ at nezasirame forum
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Disk

Příspěvek od Higgi »

Mně by se zase hodil 2,5palcovej disk do notebooku, tak kolem 10giga. Ten můj je nenávratně v pytli a notebook docela potřebuju.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Re: Pamìti

Příspěvek od 'bosh »

fatbozz píše:Chtìl bych se zeptat, jestli by jste mi nìkdo nepomohl s výbìrem pamìtí pro muj stroj

mateènídeska : ECS K7s6A
CPU : duron @ 1.3 GHz

chtìl bych tam ty nejrychlejsi pameti co ta deska podporuje. Diky moc kdyztak muzete poslat SZ at nezasirame forum
MEMORY
Three 184-pin DDR DIMM sockets to support
Three 2.5V DDR SDRAM (DDR266/DDR200) or
Two 2.5V DDR SDRAM (DDR333)
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re: Paměti

Příspěvek od fatbozz »

'bosh píše: MEMORY
Three 184-pin DDR DIMM sockets to support
Three 2.5V DDR SDRAM (DDR266/DDR200) or
Two 2.5V DDR SDRAM (DDR333)
dobre a jaky maji oznaceni ? PCxx00 ?
Fragaria
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fragaria »

DDR333 má označení PC2700.

Desku ECS K7S6A jsem do nedávna měl. Používal jsem v ní paměti DDR400 (PC3200), které sice běžely na nižší frekvenci (synchronně s procesorem), ale zato s lepším časováním.
Honza

Příspěvek od Honza »

Hola, hola - nemate nekdo pamet SDRAM v kapacite 128, 256 nebo i 512 MB? Na rychlosti moc nezalezi...za pirznivou cenu odkoupim.
P.S. Nechci to pridavat ke svym 4x1GB DDR, ale do stareho Celerona 1,3GHz, kam DDRka nejdou.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Takovejch se v bazarech válejí mraky, myslím si že více by jsi zaplatil za poštovné, něž za tu paměť v bazošu někde u vás :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
shafa

Příspěvek od shafa »

Honza píše:Hola, hola - nemate nekdo pamet SDRAM v kapacite 128, 256 nebo i 512 MB? Na rychlosti moc nezalezi...za pirznivou cenu odkoupim.
P.S. Nechci to pridavat ke svym 4x1GB DDR, ale do stareho Celerona 1,3GHz, kam DDRka nejdou.
Zrovna vcera jsem jich na pcbazar.kontakt.cz videl par se valet...
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak mi dneska v noci exnul compík :cry: ...ještě přesně nevím co, ale bude to bud procesor,deska, nebo to bude dělat redukce na procesor....no prostě super, ted po vánocích...sice to byl jenom Celer 800MHZ no ale zatím mi to jakž takž stačilo.....ted jedu na 433Mhz a to už je opravdu špatné :cry: Zítra se pokusím zjistit co to odneslo. Kdyby se tu našel někdo komu se doma válí deska a procesor alespon od 1GHZ výš (na desce sloty na SDRAM) tak bych to rád za rozumné peníze odkoupil. Dík.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

2Bony: Tak ti poslem AMD 1800+ zadarmo... :)
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

2 Bosh: a to si děláš srandu co? A jestli ne tak to by bylo super. Ale má to ten háček že je to přes Atlantik že?
EDIT: a to je samotný procesor?
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

2Bony: Strandu si nedelam, zalezi kolik to bude stat, tak ti taky poslu Asus A7V333, Enermax 350 Power Supply, etc...ale potom musis spojit do Ostrava mini-timu... :)
Zamčeno