The Google Compute Project

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

The Google Compute Project

Příspěvek od Necroman »

Zda se, ze Google planuje vstoupit i na pole DC :shock: ! Narazil jsem na tuto informaci na SFGate.com , na space.com a na Technetu .
Jsem zvedav, jaky vliv to bude mit na priliv / odliv lidi z BOINC platformy :? .
Naposledy upravil(a) Necroman dne sob pro 17, 2005 12:24 am, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Diky moc...poprve jsem na toto tema narazil pri letmen prolitnuti Novinek s tim, ze si pozdeji vyhledam blizsi podrobnosti takze dekuji ez jsi mi usnadnil praci.
Nejspis chce mit Google DC trosku pod kontrolou jinak totiz nevidim duvod proc by nemohli navazat na BOINC a urcite mu pomoci k propagaci a rozvoji. :idea:

Pokdu se bude jednat o konkurenci tak se obavam ze dopad na BOINC bude zdrcujici...NASA a Google si prosadi sve vlastni DC a Boinc se hluboko propadne jelikoz proti DC s podporou od takovychto gigantu nema zadnou sanci.
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

boinc...

Příspěvek od Higgi »

Taky se obávám,že to může BOiNC zmasakrovat. Ale zase na druhou stranu,kdo už počítá a ví,o co jde atd.,tak spíš nepřeběhne. BOiNC je skutečně otevřená platforma že by Google něco takového taky dělal? Otevřené: Težko říct. Ale,nechme se překvapit.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Tak uz to maji i oficialne, na webu The Google Compute Project. Jak to tak vypada, tak zatim podporuji akorat Folding@home, jak to bude dale, zatim nepisi. :-/
Honza

Příspěvek od Honza »

Tusim, ze nejake Computer toolbars nejsou prvnim pocinem, ale ze uz to drive bezelo.
Pro BFU je to dobry smer a urcite se na to chytne dost lidi. Na takovych listach budou mit spousty nastroju, skorem spywaru, blikatech a taky neco, co bude pocitat.
Odpovědět