Je to normální nebo je to omyl ?
Myslím velikost souboru a dobu výpočtu.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Víš kolik ti to stáhlo přesně dat? Chtěl bych to dopsat do FAQ... a už si to moc nevybavujuPetrák píše:Když mi stahoval data tak to bylo tak na 20,30 hodin teď mi to natáhlo několik desítek mega a píše to předběžná doba 895 hodin ?![]()
Velikost stahnutych dat je nadnesena. Po pripojeni do projektu se tahaji se 3 zip soubory, ve kterych jsou 2 vykonne exace (ktere model pocitaji) + standardni parametry vsech modelu - celkem 7.5MB (pod Linuxem mozna vice kvuli pridanym knihovnam).dejvidek píše:Víš kolik ti to stáhlo pøesnì dat? Chtìl bych to dopsat do FAQ... a už si to moc nevybavujuPetrák píše:Když mi stahoval data tak to bylo tak na 20,30 hodin teï mi to natáhlo nìkolik desítek mega a píše to pøedbìžná doba 895 hodin ?![]()
Myslím velikost souboru a dobu výpoètu.
díky za info
dejv

Díky za info, já sem koukal do adresáře a tři ZIPy a tři EXE soubory mají dohromady 17.2MB tak proto sem se radši zeptalHonza píše:Velikost stahnutych dat je nadnesena. Po pripojeni do projektu se tahaji se 3 zip soubory, ve kterych jsou 2 vykonne exace (ktere model pocitaji) + standardni parametry vsech modelu - celkem 7.5MB (pod Linuxem mozna vice kvuli pridanym knihovnam).dejvidek píše:Víš kolik ti to stáhlo přesně dat? Chtěl bych to dopsat do FAQ... a už si to moc nevybavujuPetrák píše:Když mi stahoval data tak to bylo tak na 20,30 hodin teď mi to natáhlo několik desítek mega a píše to předběžná doba 895 hodin ?![]()
díky za info
dejv
A pak je to pouhych 10kb na WU (model), tj. jest, pri kazdem dalsim stahnuti modelu se jedna o pouhych 10kb.
Finalni upload je radove stejne, zase jde o ZIP soubory - snad 5 kousku.
Momentalne beta-testuji IDL visualizacni balik, ktery se umi divat jak na zivy model tak na jiz spocitana data a umi toho zobrazit o dost vice nez build-in graphic. IDL balik je velky, aplikace pro to ma cca 10MB.
Vyskytuje se zde taky 140kb DLL knihovna, pres kterou se da s modelem komunikovat - napr. v klasiku to byla cpdnshmem.dll v \execs, pres ktery bezel CPView (obdoba IDL vis, ale je to male, rychle a jeste toho hodne umi) nebo CPFarmView (obdoba BoincView ale pouze pro klasickeho CPDN).
Vetsi trafic se ocekava az se nahodi sulphur cycle (model zahrnujici i cyklus siry) nebo coupled modely (sdruzene modely s mozna az 21 vrstvama oceanu) - o tom uz jsem se take nekde zminoval.
Tolik asi k narocnosti upload/download u CPDN, vic mne ted po ranu nenapada...odpoved snad dostacujici.
jj, exace maji vic, ale na upload/download se pouziva zip format, coz mi prijde dobre - kvuli snizeni trafiku i kvuli moznosti kontroly integrity.dejvidek píše:Díky za info, já sem koukal do adresáøe a tøi ZIPy a tøi EXE soubory mají dohromady 17.2MB tak proto sem se radši zeptal
dejv
Souborova struktura vyslednych modelu se od klasiku nezmenila, takze CPView lze pouzit na spocitana data.fatbozz píše:Bezi i to CPView pod Boinc ??
Uz jsem to ozkousel a bomba ! Jen to po me chce nejakou DiLLynuHonza píše:Souborova struktura vyslednych modelu se od klasiku nezmenila, takze CPView lze pouzit na spocitana data.fatbozz píše:Bezi i to CPView pod Boinc ??
Estli jde o CPDN klasika, tak v \exec je cpdnshmem.dllfatbozz píše:Uz jsem to ozkousel a bomba ! Jen to po me chce nejakou DiLLynukde ji sehnat. Zkusim Google , treba najde
Ne mam jen boinc. Kdyztak posli. Na mailHonza píše:Estli jde o CPDN klasika, tak v \exec je cpdnshmem.dllfatbozz píše:Uz jsem to ozkousel a bomba ! Jen to po me chce nejakou DiLLynukde ji sehnat. Zkusim Google , treba najde
Jestli mas BOINC, tak ti ta knihovna z klasika bohuzel nepomuze.fatbozz píše:Ne mam jen boinc. Kdyztak posli. Na mail