Byt v Pardubicích a okolí
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Byt v Pardubicích a okolí
V prosinci se musím přestěhovat do Pardubic. Chtěl bych tam koupit byt. Momentálně mám možnost koupit 4+1 v Holicích. Vůbec o tam neznám. Co mi o té lokalitě můžete říct?
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi nejdulezitejsi vec co te muze zajimat: Mam tam babicku
a taky tam kazdej vikend makam na baraku a garazi 
Nee ted trochu vazne...no myslim ze lokalita to neni vuebc spatna...mas to 20m autem do HK a za 15m ses v Pardubkach...mestecko je to moc pekny s renovovanym namestim + centrem. Zajima te neco konkretniho?
Priroda kolem taky moc pekna...lesy hluboky bud smerem na Vysoke Chvojno nebo Borohradek pripadne za Starejma Holicema.
Nee ted trochu vazne...no myslim ze lokalita to neni vuebc spatna...mas to 20m autem do HK a za 15m ses v Pardubkach...mestecko je to moc pekny s renovovanym namestim + centrem. Zajima te neco konkretniho?
Priroda kolem taky moc pekna...lesy hluboky bud smerem na Vysoke Chvojno nebo Borohradek pripadne za Starejma Holicema.
Netvrdím že tam kopce nejsou. Ale sem z Vysočiny, v Pardubicích sem studoval a jezdil tam na kole. Několik set kiláků po okolí Pardubic sem dal, takže vím, že narazit tam na kopec je rozhodně větší problém jak u nás 
Takže si řikám že by měl Bugi sakra pech, kdyby se nastěhoval dvacet kiláků od Pardubic a mezi ním a Pardubkama byl nějakej šílenej krpál
Takže si řikám že by měl Bugi sakra pech, kdyby se nastěhoval dvacet kiláků od Pardubic a mezi ním a Pardubkama byl nějakej šílenej krpál
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mezi PCE a Holicema tam je jen malek kopec jinak nicMiras píše:Netvrdím že tam kopce nejsou. Ale sem z Vysočiny, v Pardubicích sem studoval a jezdil tam na kole. Několik set kiláků po okolí Pardubic sem dal, takže vím, že narazit tam na kopec je rozhodně větší problém jak u nás