Zamerim se na analyzu textu. Prozatim nehodlam navrhovat zadne nove konkretni popisy. Tomu se muzeme venovat spolecne, az podle vysledku hlasovani.{Soucasny popis CNT na stankach projektu BOINC} píše: Nejvìtší èeský tým zabývající se distribuovanými výpoèty pod systémem BOINC. Více informací naleznete na webu týmu a veškerou podporu prostøednictvím fóra.
Všichni Èeši, Moravané a Laši (Slezané), pøidejte se k nám a ukažme spoleène celému svìtu, kam až to mùže naše krásná zemièka dotáhnout, když držíme za jeden provaz!!!
Neváhejte a podpoøte nás, rádi Vás uvidíme ve svých øadách. Pomozte nám utvoøit svìtovì nejúspìšnìjší tým!
Czech most productive team in distributed computing under BOINC system.
- odstavec: myslim, ze je dost zbytecne oznamovat lidem, kteri si prohlizeji popisy tymu BOINC, ze jsme tym BOINC, a co to BOINC je. To vsichni BOINCaci vedi moc dobre. Naopak to, ze mame velmi aktivni stranky a forum, je myslim zapotrebi zduraznit.
- odstavec: je podle me hodne zbytecny a dost nevkusne pateticky. Toho, kdo hleda cesky tym k prirazeni se, takovyto radoby-vlastenecky vylev spise odradi nez prilaka. Ja osobne jsem docela mel problem to zkousnout, kdyz jsem presel z Klasika a dost jsem vahal jestli se radsi nepriradit k SETI CZ. Myslim, ze takovych lidi jako ja, kteri nesnasi falesne vlastenectvi a nacionalismus je urcite vice.
- odstavec mi take pripada zbytecny. Lepe nez na nekoho tlacit, aby nam pomohl stat se nejlepsimi, je neco nabidnout. A myslim, ze mame co:
- tym pratelskych lidi, diskutujicich na foru o BOINCu, projektech i jinych obecnych problemech, navzajem si pomoha a radi
- stranky s bohatym a aktualizovanym obsahem, se sbirkou odkazu a s downloadovaci sekci
- velmi aktivni forum se zajimavym diskuzemi zruznych oblasti
- tymove statistiky
- minitymy - schopnost prevzeti celych tymu se zachovanim jejich vlastich statistik
- vlastni vyvojare pracujici na statistikach, pocestovani programu, a optimalizaci klientu BOINCu
- experty, kteri jsou schopni pomoci s jakymkoli problemem v BOINCu, nebo dokonce i mimo nej
- odstavec: myslim si, ze v anglictine je take zbytecne vysvetlovat, ze jsme tym v distribuovanem pocitani a v BOINCu - to kazdy, kdo si ten popis prohlizi, stejne vi. V anglictine bych spise napsal, ze je to tym pro soucasne i byvale obcany CR a pro ty kteri maji k CR nejaky vztah, nebo ji proste fandi. Taky bych kazdopadne pridal nove tema "International" do fora - do kategorie Tym, pod Czech National Team a Minitymy (ktere jsem zrovna navrhoval v jinem threadu), a dal do te diskuze par zakladnich informaci o tymu v anglictine. Par nasich clenu (napr. 'bosh) si tam urcite radi poklabosi i anglicky a myslim si, ze vzhledem k poctu cizincu v tymu je slusnosti pro ne alespon toto udelat. Link na tu International diskuzi ve foru by pak samozrejme nemel chybet v tom anglickem oficialnim popisu tymu.