Jde nejak nastavit, nebo zajistit, preferenci downloadu pred uploadem? Obzvlast ted po vypadku bych radsi stahnul nove jednotky nez odesilal stare. Ale obavam se, ze to nepujde.
Libor
Preference downloadu pred uploadem
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
TAk to se obavam ze nijak nelze...maximalen muzes omezit rychlost odesilani ci stahovani. Myslim ez je to ale uplen zbytecne preferovat uplaod...stejnak se sotva spojis se shedulerem a kazda jednotka jev radu par kB ( stahnuti 353kB a odesilani kolem 11kB) takze rozhodne nehrozi zahlceni linky uploadem ze bys nemohc nic stahnout....pamatuji se na siuace kdyz jsem mel kolem 60Wu k odeslani a mel sem zakazany pristup k netu...po jeho povoleni zmizely odesilane jdnotky opravdu bleskove.
Naposledy upravil(a) zod dne pát zář 02, 2005 8:49 am, celkem upraveno 1 x.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
V pripade, ze vse jede normalne, tak urcite, ale kdyz je po tydennim vypadku 0 jednotek ke zpracovani a odeslani 200 jednotek pres pretizeny scheduler je otazka dni, tak by urcita preference pomohla.zod píše:TAk to se obavam ze nijak nelze...maximalen muzes omezit rychlost odesilani ci stahovani. Myslim ez je to ale uplen zbytecne preferovat uplaod...stejnak se sotva spojis se shedulerem a kazda jednotka jev radu par kB ( stahnuti 353kB a odesilani kolem 11kB) takze rozhodne nehrozi zahlceni linky uploadem ze bys nemohc nic stahnout....pamatuji se na siuace kdyz jsem mel kolem 60Wu k odeslani a mel sem zakazany pristup k netu...po jeho povoleni zmizely odesilane jdnotky opravdu bleskove.
Uz jsem to psal v seti. Idealni by bylo, aby mely 2 ruzne schedulery pro upload a download a po delsim vypadku by nejdriv spustili download, aby pocitace mohly pracovat a upload az po nejake dobe.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně se i jednotky odesílají jen pozvolna, ale příjem je dostatečně rychlí na to, aby se zásoba zvětšovala.
Takže i když ani jedním směrem to opravdu není dohromady žádná rychlost, mám všude co počítat a to je to nejdůležitější.
Takže i když ani jedním směrem to opravdu není dohromady žádná rychlost, mám všude co počítat a to je to nejdůležitější.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.