100% tichý počítač
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jo, a kdyby to ta bedna nestacila uchladit, tak doporucuju na ni prisroubovat tento Zalmanuv ventilatorek.
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak tady je skutecne bezhlucny pocitac od Zalmana (ma min nez 20dB, takze v beznem pokojovem prostredi je to nemeritelne). Je to taky pekne masivni bedna s vodnim chlazenim nejen pro CPU ale i pro jine chipy, ale bez ventilatoru. Stoji za to podivat se na ty fotky detailu.
Tady je pak nezavisla kritika vcetne testu s overclockingem (i kdyz ta bedna je primarne stavena jako bezhlucna a ne na super-overclocking). Tady je jeste jina kritika. Odkazy na par dalsich kritik a testu je primo na stance vyrobce.
Tenhle mazlicek vazi 25 kg a da se poridit za nejakych $1200
Tady je pak nezavisla kritika vcetne testu s overclockingem (i kdyz ta bedna je primarne stavena jako bezhlucna a ne na super-overclocking). Tady je jeste jina kritika. Odkazy na par dalsich kritik a testu je primo na stance vyrobce.
Tenhle mazlicek vazi 25 kg a da se poridit za nejakych $1200
Naposledy upravil(a) trux dne pát srp 26, 2005 6:51 pm, celkem upraveno 3 x.
Radsi jsi's mel objednat toho Zalmana, to je preci jen lepsi znacka a ten cenovy rozdil neni az tak veliky (jenom nejakych 200% navic)vyzkumnik píše:tak mam tu case od thermaltake obednanou za tyden vam reknu jaka je ale ta cena je silena
No nic, jsem na to sam taky zvedavej, co nam o tom reknes, i kdyz je fakt, ze pro Zalmana mam slabost a zajimal by me vic
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno ja mam zas slabost prave pro TT, jiste ze se podelim o zkusenostitrux píše:Radsi jsi's mel objednat toho Zalmana, to je preci jen lepsi znacka a ten cenovy rozdil neni az tak veliky (jenom nejakych 200% navic)vyzkumnik píše:tak mam tu case od thermaltake obednanou za tyden vam reknu jaka je ale ta cena je silena
No nic, jsem na to sam taky zvedavej, co nam o tom reknes, i kdyz je fakt, ze pro Zalmana mam slabost a zajimal by me vic
a ten zalman vy nebyl o 200% vissi ale jen o nejakejch 11k u tntrade ji maj za 25k
http://www.xbitlabs.com/articles/other/ ... -comp.htmltrux píše:Jo, a kdyby to ta bedna nestacila uchladit, tak doporucuju na ni prisroubovat tento Zalmanuv ventilatorek.
Cekam (mozna za 3-4 tydne) na SI-120 Thermalright cooler, v Kanade bohuzel neni...
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak přesně tenhle chladič jsem si chtěl taky koupit. Nakonec jsem si koupil Primecooler PC-HC HyperCool I+, jenže ten je, bohužel, skoro stejně hlučnej, jako ten boxovanej k P4.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nejlépe poměr cena/výkon pro P4 vychází asi Freezer 7 ten budu kupovat i do práce na ten 2,66 Prescott, takže si jej konečně i otestuji. Myslím že horší než dodávaný chladič od Intelu může být jen startující raketoplán 
Naposledy upravil(a) forest dne pon zář 26, 2005 8:20 am, celkem upraveno 1 x.
rachot v bedne
Kdyz to takhle procitam... nezkouseli jste pouzivat SpeedFan?
Me to funguje celkem pekne, pouzivam to uz hezkych par let.
Principialne jde jen o to, aby se snizily otacky vetraku z napr. 4000/min na 2000/min. Tepelny rozdil minimalni, akusticky maximalni.
Kdyz si nebudete vedet rady, klidne poradim, ale daj se sehnat na ceskem webu navody (pctuning, svethardware, zive, nebo tak nekde kolem toho) a moc slozity to neni.
http://www.almico.com/speedfan.php
P.S.
Ticho leci.
Me to funguje celkem pekne, pouzivam to uz hezkych par let.
Principialne jde jen o to, aby se snizily otacky vetraku z napr. 4000/min na 2000/min. Tepelny rozdil minimalni, akusticky maximalni.
Kdyz si nebudete vedet rady, klidne poradim, ale daj se sehnat na ceskem webu navody (pctuning, svethardware, zive, nebo tak nekde kolem toho) a moc slozity to neni.
http://www.almico.com/speedfan.php
P.S.
Ticho leci.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nemá náhodou někdo zkušenost s tímhle kouskem?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=16166
Dneska jedu koupit chladič na 775 Prescotta 2,66Ghz a přemýšlím mezi Freezerem 7 a tímhle kouskem o kterém jsem ještě neslyšel, takže bych potřeboval vědět jestli je to fakt tak dobrý jak píšou.
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=16166
Dneska jedu koupit chladič na 775 Prescotta 2,66Ghz a přemýšlím mezi Freezerem 7 a tímhle kouskem o kterém jsem ještě neslyšel, takže bych potřeboval vědět jestli je to fakt tak dobrý jak píšou.
Naposledy upravil(a) forest dne pát říj 07, 2005 7:48 am, celkem upraveno 1 x.