Boinc manager hlasi pripojeni selhalo

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
D.P.H.
Nováček

Příspěvek od D.P.H. »

Omlouvam se za blbou otazku, ale pro to mi nejde ani BOINC pripojit a pocitat jiz nasosane ukoly, nebo mam neco spatne v PC???
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

no jasne
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

D.P.H. píše:Omlouvam se za blbou otazku, ale pro to mi nejde ani BOINC pripojit a pocitat jiz nasosane ukoly, nebo mam neco spatne v PC???
Pokud mas natahane jednotky do zasoby a pocitac nepocita, tak je problem na Tve strane. Napriklad v nastaveni. Spist si BOINC manager a podivej se na stranku work (prace). Pokud mas u nektere jednotky pocita, tak pracuje. Nejlepe to poznas ve spravci uloh, ze je procesor zatizen na 100%.
Pokud nepocita nic, tak muze byt problem v nastaveni. Muzes mit nastaveno, aby nepocital, kdyz je pocitac pouzivan (hejbes mysi). Pokud zmenis nastaveni na webu, tak Ti to ted nepomuze, protoze nemuzes aktualizovat projekt - nebezi scheduler, takze to musis nastavit lokalne.
Pak si zkus v menu BOINC managera zapnout pocitej nepretrzite. Je to v menu Soubor. Pak by mel pocitac pracovat bez ohledu na nastaveni.
Libor
D.P.H.
Nováček

Příspěvek od D.P.H. »

Ne, program po spusteni nahlasi, ze spojeni selhalo a vubec nic nemam v projektech ani nelze "pripojit se k novemu projektu" ... o to mi jde.

Jo a dole na liste BOINC Manageru je proste Odpojeno a basta :-(
vejpuste píše:Pokud mas natahane jednotky do zasoby a pocitac nepocita, tak je problem na Tve strane. Napriklad v nastaveni. Spist si BOINC manager a podivej se na stranku work (prace). Pokud mas u nektere jednotky pocita, tak pracuje. Nejlepe to poznas ve spravci uloh, ze je procesor zatizen na 100%.
Pokud nepocita nic, tak muze byt problem v nastaveni. Muzes mit nastaveno, aby nepocital, kdyz je pocitac pouzivan (hejbes mysi). Pokud zmenis nastaveni na webu, tak Ti to ted nepomuze, protoze nemuzes aktualizovat projekt - nebezi scheduler, takze to musis nastavit lokalne.
Pak si zkus v menu BOINC managera zapnout pocitej nepretrzite. Je to v menu Soubor. Pak by mel pocitac pracovat bez ohledu na nastaveni.
Libor
Naposledy upravil(a) D.P.H. dne čtv srp 25, 2005 12:39 pm, celkem upraveno 1 x.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Aha tak to mi delalo obcas ted taky kdyz sem nahazoval XPcka...ono se ti stejne pocita...staci se mrknout do task manageru nebo podle teplot na cpu to poznas...proste selhalo spusteni Boinc managera...vypni ho a zase zapni a ono to naskoci a vsechno tam budes mit zobrazeno.
D.P.H.
Nováček

Příspěvek od D.P.H. »

no, prave ze nepomaha nic, jsem to zkousel uz i restartovat a spoustet x-krat a nic, jestli se mi nekde neco nepoto :-)
nejakej konfigurak od nej, no porovnam to s druhym PC asi, dik za snahu :-)

pro ADMINA: Sorry, tak to prosim presunte, ty moje blaboly ...
zod píše:Aha tak to mi delalo obcas ted taky kdyz sem nahazoval XPcka...ono se ti stejne pocita...staci se mrknout do task manageru nebo podle teplot na cpu to poznas...proste selhalo spusteni Boinc managera...vypni ho a zase zapni a ono to naskoci a vsechno tam budes mit zobrazeno.
Naposledy upravil(a) D.P.H. dne čtv srp 25, 2005 12:48 pm, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Pokud nejde pouste pres BOINC magora, muze se zkusit i command-line verze.
Jinak tady reste aktualni stav projektu...
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Odstrihnuto od threadu Seti - Aktualni stav projektu
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

D.P.H. píše:Ne, program po spusteni nahlasi, ze spojeni selhalo a vubec nic nemam v projektech ani nelze "pripojit se k novemu projektu" ... o to mi jde.

1. Koukni se do spravce uloh, jestli tam bezi proces BOINC. Myslim, ze nepobezi, takze bude problem v nastaveni spousteni boinc po startu.
2. Pokud jsi BOINC instaloval jako service, tak se podivej do Ovladaci panely, nastroje pro spravu, sluzby. U BOINC mas zobrazen stav a jestli se ma spoustet po startu. Pokud nebezi, tak ho spust a nastav, aby se spoustel po startu.
3. Az pobezi, tak si muzes spustit cmd a tam dej netstat -a. Mel by se Ti tam vyskytovat radek naslouchani na portu 1043.
.... muzou byt jeste dalsi problemy, ale tohle je zaklad.
Libor
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

D.P.H. píše:Ne, program po spusteni nahlasi, ze spojeni selhalo a vubec nic nemam v projektech ani nelze "pripojit se k novemu projektu" ... o to mi jde.

Nevypnul se ti náhodou náhle PC kolísáním proudu, či něčím podobným? Nebo nedělal jsi náhodou tvrdý reset?
Dvakrát se mně v takovémto případě stalo že Scandisk zkrátil soubor client_state.xml kde jsou všechna data o jednotkách atd. a BOINC se choval přesně jak popisuješ.
Nepomohla ani přeinstalace, jelikož si to vždy načetlo ten stejný soubor, takže jsem musel BOINC odinsatlovat, smazat celý adresář a až poté udělat novou instalaci a přihlásit se znovu do projektu.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
horvy
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pocitace

Příspěvek od horvy »

nazdar
skus spravit taku vec ze si das file a najdes si tam polozku 2. od spodu - nad vypnutim klienta a do otvoreneho okna vpises localhost - skus co ti to spravi
martin
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

2Forest: Měl sem dneska přesně ten problém který popisuješ a ze stejného důvodu.
Tvuj postup na opravu je taky zaručeně funkční :wink:
Díky
Per aspera ad astra!

Obrázek
Zamčeno