Diskuse nad změnami zde na tomto fóru - to je tento thread. Časem opět promazáván takže si rozmyslete co budete psát, jednou to prostě proletí komínem.
dejv
Změny
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

No asi tak pred mesicem sem si říkal, že už jsem tu dost dlouho, ale že jenom oxiduju na stránkách , moc dobrou mašinu nemám, takže týmu nějak moc nepřispívám....vím že spisovatelsky na tom nejsem nějak extra (teda na sloh ve škole jsem byl dobrý, ale podobný článek, jako jsou ty na webu jsem předtím nikdy nepsal) ale skusil jsem napsat článek o BURPu - nic jiného bych nezvládnul. Predictor bych klidně i skusil, ale nemám z čeho čerpat - sám o něm nevím vlastně vůbec nic a anglicky neumím, abych o něm něco zjistil. Nikde jsem to moc nehlásil, že budu dělat článek o BURPu, protože jsem mněl málo času a nevěděl jsem, jestli to vůbec dodělám....nakonec to po menších úpravách s dejvem vypadalo použitelně a šlo to na web.....
Takže - vůbec se nebojte, i když si myslíte, že to nebude stát za to, alespoň to zkuste, pokud máte čas a náladu. Klidně to pak může dodělat i někdo další, bude alespoň základ. Moc díky, foreste za to jak aktivně pomáháš týmu....velká část článků je právě od tebe...
Článek o predictoru by to opravdu už chtělo, protože je to celkem zaběhnutý "standartní" projekt a moc info o něm není....
Takže - vůbec se nebojte, i když si myslíte, že to nebude stát za to, alespoň to zkuste, pokud máte čas a náladu. Klidně to pak může dodělat i někdo další, bude alespoň základ. Moc díky, foreste za to jak aktivně pomáháš týmu....velká část článků je právě od tebe...
Článek o predictoru by to opravdu už chtělo, protože je to celkem zaběhnutý "standartní" projekt a moc info o něm není....