forest píše:Co jsem měl možnost vidět záběry z akce tento víkend, tak mně to moc jako meditační kroužek slušňáků opravdu nepřipadalo.
Tady je jádro věci, nesmíš koukat na to co ti předloží média, která mají velmi omezený prostor - typicky komerční televize, tím nechci žádnou televizi napadat, myslím si, že například TV NOVA se toho tématu chytla v posledních 3 dnech opravdu dobře, reportáže před zásahem byly jako PR Bublana...
forest píše:Osobně proti jakékoliv hudbě nic nemám, pokud jde o poslech a tančení, může si dělat kdo chce, co chce ale ty individua s dredama na hlavě, pěti naušnicema v každém uchu a kruhem v nose moc na inteligentní lidi nevypadali.
Pokud posuzuješ lidi podle toho jak vypadají, je mi tě foreste opravdu líto, doba kdy se lidi posuzovali podle podle toho jak vypadají - židi, cikáni, "dlouhé vlasy", mentálně a fyzicky postižení, myslel se, že je dávno pryč, jak je vidět, pořád jsou mezi náma lidé co vidí člověka s dredama, dvaceti naušnicema a hned na něj mají nálepku - smažka, feťák, určitě zloděj, od něj dál, něco provede, radši zmlátit, atd.
Přijde mi to jako naprosto ubohé, vždyť si představ, že ty se tady s někým bavíš a ani nevíš jak vypadá, tady se bavíš s ním normálně, ale kdyby si věděl, že má dredy a piersing tak je to pro tebe jinej člověk? kde to jsme... myslel sem, že v roce 2005...
forest píše:Osobně si nedokážu představit že by někdo takovéhoto člověka zaměstnával
Tvoje představy jsou opět velmi povrchní, mám kamaráda co je přesně takovej typ, dredy, piersing, kérky kam se podíváš a vydělává možná tolik kolik se ti ani nezdá - má tetovací studio a měsíčně si vydělá 60-100tis, proč? no protože je v oboru frajer, má několik ocenení ze soutěží. A on se prostě sebral a na týden chtěl jet na CzechTek, platí řádně daně (a ne malé vzhledem k jeho příjmům) a dostane se mu nálepky - nenormální, smažka, atd.
forest píše:Jistě se mezi nima najdou i ,,normální,, lidi ale o těch si myslím že pokud neodjeli hned jak zjistili že tam je policie, tak se minimálně zdekovali když začala zasahovat.
A ty jsi normální? No asi na 100%, protože nemáš dredy, nemáš kérky, nejezdíš na tekno - logika sama co?
forest píše:O tomto víkendu šlo jen o omladinu která nemá o prázdninách co dělat a tak se rozhodli že někde udělají bordel.
Ta "omladina" - divil by ses kolik tam bylo lidí starších než ty, divil by si se kolik starších lidí jezdí na taneční párty (to bych mohl vyprávět jako účastník). Ano oni si legálně pronajali pozemek a Bublan & Paroubek si na nich přijeli udělat volební bodíky - volby jsou tak blízko a důchodcům se to bude dobře vysvětlovat, že?
dejv