Boinc pod linux serverem

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
nikilauda
Nováček

Příspěvek od nikilauda »

Je nejak jednoduse nastavitelny BIONIC pro linux server ? X-window tam nem nemam a nebudu mit.
Kdyz to nepujde, tak zustanu u RC5-72...

P.S. Pokud jsem s dotazem mimo misu, prosim smazat a poslat odpoved/odkaz/neco do posty. Dekuji :oops:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Mohu doporučit pouze tento článek na našem webu:
http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2004091701
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Prispevek presunut do spravne sekce. Velice rad bych ti pomohl ale s linuxem nemam zadne zkusenosti. Chvilku pockej a urcite se tady objevi par linuxaru.

PS: Hrozne se mi libi jak lidi si pletou BOINC a BIONIC :lol: Vono kdyz to slysite poprvy tak ten boinc nejak neleze do huby :-) Bionic to je jak prasek na prani nebo spolecnost vyrabejici kyborgy...ale slysel sem to snad stokrat uz :lol:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

nikilauda píše:Je nejak jednoduse nastavitelny BIONIC pro linux server ? X-window tam nem nemam a nebudu mit.
Kdyz to nepujde, tak zustanu u RC5-72...

P.S. Pokud jsem s dotazem mimo misu, prosim smazat a poslat odpoved/odkaz/neco do posty. Dekuji :oops:
Po precteni clanku od Foresta si jeste precti komentare. Najdes tam priklady startovacich scriptu. Pripadne sem znovu napis a urcite to nejak rozbehneme. Taky jsem mel na zacatku problemy, ale uz to bezi v pohode.
Libor
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Firma Bionic vyrábí čističky vzduchu. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
nikilauda
Nováček

Příspěvek od nikilauda »

Diky, hlavni problem, tzn. prihlaseni do projektu pod X-window sjsem vyresil presunutim account_climateprediction.net.xml rucne z windows stanice. A musel jsem rucny vytvoril podadresare projects a slots.

V kazdem pripade uz pocitam a dekuji za rady :Honza_shifty
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Bugi píše:Firma Bionic vyrábí čističky vzduchu. :wink:
mohli by jsme udělat oboustranou dohodu - možná někdo bude u más hledat BIONIC a na BIONICu BOINC, takže napsat, že možná hledají to a to :lol:

btw: no to já sem pořád psal BONIC a taky mi to moc nešlo si zapamatovat správnou verzi :wink:
Zamčeno