OT-Oficiální text k rozpadu CNT

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Honza píše:Kdyz jsem si to po sobe rychle cetl, nasel jsem preklep leadershit ...co by na to asi Sigmund Freud? :lol:
Po tom všem by si vypůjčil od I.P. Pavlova definici nepodmíněný reflex :lol:
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

udělal jsem z toho hlasování, protože se jinak neshodnem.
Blbější odpovědi mě nenapadli, ale měnit už to nebudu :twisted:
Osobně jsem hlasoval Pro stávající text max s kosmetickými úpravamy. Důvody:

1) Text by měl byt nekonfliktní. Svůj osobní názor může člověk prezentovat v např popisu.
2) En verze je jen překlad. Měli jste začít řvát před měsícem,když se psala česká.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

edit: Oficiálně to prohlašuji za Anglicko český tread. Kdo může ať píše anglicky 8)
Jak psal Duro, stejně je to původně anglický tread.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Pepino65 píše:Tady se pořád mluví o krádeži, aspoň v hlasovacích otázkách, to mi nepřipadá správné.
Proc? Vetsina lidi z tymu boinc.cz to jako kradez chape. Je to proste objektivni popis udalosti. Co je na tom spatneho?
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Pepino má asi pravdu, Ale dal jsem tam úvozovky a smajlíka tak ten soud risknu. BTW po tom co se za poslední rok napsalo by musela policie projít celou ČR a každýho kdo má boinc dát rovnou do báně :wink:
btw vyfasuju víc já jako autor nebo ti co hlasovali pro?
CZ BOINC WIKI
Karel Dusbaba
Nováček

Příspěvek od Karel Dusbaba »

FordPrefect píše: Proc? Vetsina lidi z tymu boinc.cz to jako kradez chape. Je to proste objektivni popis udalosti. Co je na tom spatneho?
Souhlasím s Honzou, je lepší si zachovat nadhled. Některé reakce mi připadají jako hysterické výlevy zavržené manželky po rozvodu.
Většina lidí z boinc.cz je minimálně polovina z 220, či kolik nás k dnešku je a mluvit za ně ja přinejmenším neslušné.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Karel Dusbaba píše:
FordPrefect píše: Proc? Vetsina lidi z tymu boinc.cz to jako kradez chape. Je to proste objektivni popis udalosti. Co je na tom spatneho?
Souhlasím s Honzou, je lepší si zachovat nadhled. Některé reakce mi připadají jako hysterické výlevy zavržené manželky po rozvodu.
Většina lidí z boinc.cz je minimálně polovina z 220, či kolik nás k dnešku je a mluvit za ně ja přinejmenším neslušné.
Takovy je proste muj opovrzenihodny nazor 8) A zrovna tobe dneska nemuzu prijit na jmeno, zes me prejel v ABC@home :wink: :D
Karel Dusbaba
Nováček

Příspěvek od Karel Dusbaba »

2FordPerfect: Já ti názor neberu a nepovažuju ho za opovrženíhodný :) jen se řadím do té "menšiny", jejíž názor jsi netlumočil.
Za ABC se omlouvám..... že bych začal tenhle projekt počítat za jiný tým? :D
Kibic
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kibic »

No ja porad nechapu jednu vec. Jestlize jsme se tu tak nejak vsichni shodli na tom, ze Forest si team privlastnil (ukradl) - opravte me, jestli se pletu, ale pri procitani fora jsem ziskal takovy pocit ze to tu vetsina chape jako privlastneni a ne deleni - tak proc to tak nenapsat i verejne? Proc si hrat na "slusnaky" co se na verejnosti tvari ze je vsechno v klidu a pohode? Jen to, ze se v cizine nepouziva tolik emoci je podle me hodne chaby argument. Hlasoval jsem pro moznost, ze Forest team ukradl.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Krádež vs přivlastnění) Do té krádeže se trefil Pepino. Technicky vzato krádež by to byla kdyby, cojávim hacknul server SAH. Pravdou je, že kdybychom mi (tím myslím lidi co stáli u založení boinc.cz) nechtěli, tak forest nikdy kontrolu nad celým CNT nezískal. Mohl by maximálně odejít se svou částí teamu což by asi nikdy neudělal, protože by ho to stálo kredity lol.

Problém je že pokud napíšu "Zlý forest ukradl elitě (boinc.cz) jejich team"
a) Někomu podsunuju svůj názor. i když na tomto fóru populární. rozhodně bych se bál psát "všichni" a "většina" statistika je svi**
b) Budu vypadat jak 5 letej kluk co mu ukradli hračku. Pančitelko on si začal beee.
c) Potřebuji stručný vysvětlují text když někdo zabloudí na tuto doménu. micha@SETI.USA "gratuluju CNT k 1e9K" já"sry toto již nadále není CNT..." a michal si může vybrat a) WTF b) OK pokračuju na FORESTOVO.cz
A ná universální příspěvek pro vyvolávání flameware
d) Když se se svou holkou rozejdu protože v posteli chtěla *** ...a navíc ...***... tak na venek budu taky říkat "neklapalo námto rozešli jsme se Tečka" a nebudu na autobusové zastávce vykládat...

Proto jsem důrazně pro zachování textu ve stávající podobě.
CZ BOINC WIKI
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Kibic píše:Proc si hrat na "slusnaky" co se na verejnosti tvari ze je vsechno v klidu a pohode?
Nemyslím si, že se tváříme, že je všechno v klidu a v pohodě - to by nedošlo ani k rozdělení ani k mnoha příspěvkům na toto téma na obou fórech (osobně tedy na fórum CNT prakticky nechodím, natož abych tam něco psal - to je můj způsob bojkotu, ale uznávám i Honzův argument, že by bylo potřeba některé zveřejněné příspěvky oponovat, aby nedošlo k jednostrannému výkladu).
To hraní si na "slušňáky" je věc názoru - osobně budu za "slušňáka" co si nechá spoustu věcí líbit, než abych klesl na úroveň některých lidí - ale ni s tím "slušňáctvím se to nesmí přehánět, to už se v minulosti mnohokrát společnosti "vymstilo"
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Kibic píše: Hlasoval jsem pro moznost, ze Forest team ukradl.
Je tvojí občanskou povinností trestný čin hlásit orgánům činným v trestním řízení. Pokud tak neučiníš, budu muset zřejmě nahlásit, že jsou lidé, kteří ví, že byl spáchán trestný čin aniž to hlásili.

Jestliže to tak někdo napsal a myslí si to, tak ať to už nahlásí. Tady nejde o slušnost, ale o vědomí či aspoň povědomí. Jestli si myslíte, že jste to správně pojmenovali, tak si kurňa splňte svoji povinnost. Jestli ne tak už jděte k šípku, víc už to předestřít do češtiny neumím. Ach jo :cry:
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 Pepino: ono prokazat identitu lidi na netu neni az tak trivialni zalezitost, jak by se mohlo zdat. Ponechme tedy formalni stranku kradeze lezet v hrobe, kam nepochybne patri. :wink:
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Pepino65 píše:Je tvojí občanskou povinností trestný čin hlásit orgánům činným v trestním řízení. Pokud tak neučiníš, budu muset ...
+1
ROFL tak to mně dostalo tak že jsem místo na "citovat" málem kliknul na "smazat" :lol:

Pravda je, že jsem nikdy nepočítal, že takovéto napadnutelné výrazy v oficiálním vyjádření budou. Jenom jsem potřeboval udělat anketu jestly je současné vyjádření a) tak akorát (můj názor) b) "příliš mírné a mělo by se přitvrdit" c) "je to jen zoufalý výkřik nás pár ukřivděných jedinců "
Ty odpovědi jsem zvolil blbě, ale v průběhu hlasování je měnit nemůžu a musím si to vyžrat až do konce.
Dal jsem tam platnost 14 dní pak to stejně celé proletí komínem :wink: .
CZ BOINC WIKI
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

FordPrefect píše:2 Pepino: ono prokazat identitu lidi na netu neni az tak trivialni zalezitost, jak by se mohlo zdat. Ponechme tedy formalni stranku kradeze lezet v hrobe, kam nepochybne patri. :wink:
Konečně někdo .... Obrázek
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
Zamčeno