nový mod - odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Také gratuluji...a myslím že už se snad snažit ani víc nemusíš
Ty jseš na foru snad i když spíš ne
Tím jsem chtěl říct, že jako moderátor jsi byl vybrán správně, protože na foru jsi opravdu často.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
2 azor666: congratz
2 dejv: Sqely pocin. Honza nestiha a tak tu ted aspon mas platneho pomocnika.
2 dejv: Sqely pocin. Honza nestiha a tak tu ted aspon mas platneho pomocnika.
Private (old) + CCU stats.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že se bojíte, že kdo nepogratuluje bude na černé listině
Ale vážně.
Thx za gratulace, ale jak se říká nechval dne před večerem. A raději počkáme s hodnocením pár měsíců .
BTW: Už vidím to nadšení po prvním smazaném postu
Ale vážně.
Thx za gratulace, ale jak se říká nechval dne před večerem. A raději počkáme s hodnocením pár měsíců .
BTW: Už vidím to nadšení po prvním smazaném postu
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Nektery thready to potrebujou jak sul! Ja casto sklouznu k OT, takze se ani zlobit nebudu.azor666 píše:BTW: Už vidím to nadšení po prvním smazaném postu
Kdyz uz jsme u tech modu. Nejde v phpBB dat moda jen nad nejakou sekci? Napr. LiborA se dost stara o "Ostatni projekty" a tam by si moda zaslouzil.
Private (old) + CCU stats.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
kde, kdo ja chci mazatBubak píše:Nektery thready to potrebujou jak sul!azor666 píše:BTW: Už vidím to nadšení po prvním smazaném postu
Hlavně ze začátku bych to nerad nějak přehaněl, někde mi ujede ruka... Co jsem se díval, nejvíce OT je v treadech "aktuální stav" "doba WU"...
BTW je efektivnější tyhle tready jednou za měsíc smazat celé. Spíš bych apeloval, aby se nepsalo nic s hlubším smyslem do těchto vláken.
Technicky to určitě pude. Jak vidíte tak já také nemám jako "moderátor 1" úplná práva (nemohu třeba dávat IPBANBubak píše:Kdyz uz jsme u tech modu. Nejde v phpBB dat moda jen nad nejakou sekci? Napr. LiborA se dost stara o "Ostatni projekty" a tam by si moda zaslouzil.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 azor666: s tím mazáním zbytečností v threadech "Aktuální stav" atd. souhlasím......ale na hromadné mazání bacha...někdy před 3/4 rokem se tu kolem toho strhla taková mela...že se od těch dob radši nic nemaže (nebo téměř nic) .... tak aby jsi si nenaběh

Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak stím bych zase problem neměl. Moderátor není od toho aby byl oblíbenenýBony píše:....ale na hromadné mazání bacha...někdy před 3/4 rokem se tu kolem toho strhla taková mela...že se od těch dob radši nic nemaže (nebo téměř nic) .... tak aby jsi si nenaběh![]()
![]()
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI