2Pavol: původně to tak bylo.
BOINC - QMC@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
rozmanitost
Co tady chcete manažovat?
Ano bylo by to úžasné - všichni za např. vsechnyceskeboinctymy.cz, ale zatím se cinká společně klíčema jen v časech krizí. Myslím, že jde o přirozenou podporu rozmanitosti - prostě to kopíruje přírodu pro naplnění možností
. Někteří se budou cítit bezpečně ve velkém teamu s pevným řádem, samolepkama a precizní strukturovanou prací nad články atd... - a myslím, že to je v pořádku. Jiní to mají jako hobby, podporu, srandu, psychohygienu, kompenzaci, sycení nejakých potřeb - tato virtuální komunita s dobrou myšlenkou je evoluční náhražka toho, co praktikovaly už různé pralesní kmeny - prožitá sounáležitost - - usednutí nad večerní statistikou je indiánský rituál dýmky
spojení s něčím, co překračuje jednotlivce.
Chci říct, že obdivuji organizovanost CNT - já bych nebyl schopen věnovat tolik energie této věci, i když jsem z boinc myšlenky nadšen. Máme stránky, srandovní a mimo - a víme o tom, neděláme systematickou vědu...
Přeji CNT (i boinc.cz) hodně nových členů a úspěchů, posun v RAC i Total
. My v (Uzbekistánském - o několika členech) teamu si zatím užíváme kolegiální atmosféry s regresy do dětství. Vědu se budu snažit dělat ve svém oboru... ale podpora rozmanitosti mě naplňuje radostí
. Budeme se tedy snažit zařadit po Vašem boku kde to půjde, jako další CZ team na první stránky. Ať nám to šlape a mějte se fajn...
Zdraví Space Family
Chci říct, že obdivuji organizovanost CNT - já bych nebyl schopen věnovat tolik energie této věci, i když jsem z boinc myšlenky nadšen. Máme stránky, srandovní a mimo - a víme o tom, neděláme systematickou vědu...
Přeji CNT (i boinc.cz) hodně nových členů a úspěchů, posun v RAC i Total
Zdraví Space Family
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
Já a mé věrné stroje drtíme co jde.vejpuste píše:Prekonali jsme 2 mil a co nevidet se v celkovem poradi presuneme o dasi 2 pozice nahoru, jen vydrzet.
Libor
Už skoro dýcháme CNT na záda
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
-
Xenostellar
- Pokročilý

Honza píše:Jo, ty jsou delsi - na Q6600 mi to jede asi 32 hodin.
A na mi to jede jnom 25 hodin!!!
http://www.vsudebyl.cz
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
mám jednotku one_30l a na pentiu M 1,6GHz čas cca 64 hodin
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png