Volby
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Ano, Praha ma dluhy. Nemalou merou se na tom podilel soudruh Paroubek. Nevim, jestli si priliszvyknul na spropitne z Restauraci a Jidelen, nebo je jeho ekonomicke zamereni natolik levicove, ale jako ekonom-odbornik Praze pustil docela dost zilou. A splacet to budeme mi a on bude dalsim z duchodcu na Vysocine. Ach jo... 
Jilem Karell:
precti si pls poradne muj prispevek.
V americe jsem stravil dost casu na to, abych pochopil jak se veci maji a mam ji rad pres vsechny jeji velike chyby. US v minulem vzdy vytahovaly Evropu z pruseru, i kdyz se na ni par Evropa vpodstate vysrala. O to mi ale prece vubec neslo!!!
V prispevku slo o to, ze kdyz clovek ktery muze byt i idiot (vzhledem k IQ GWB nepochybuji ze jim skutecne je) ukaze rozhodnost a dokaze lidi presvedcit o sve pravde (kdyz mu k tomu pomaho tym spickove myslicich poradcu) tak vetsina lidi se proste necha strhnout, i kdyz jim inteligence naroda muze ukazovat souvislosti jak chce. A co pak zvladne clovek kterymu to pali a presne vi co chce (treba ing. Paroubek).
Bushe s Hitlerem jsem nesrovnaval.
OT:
BTW, oba jsou/byli verici lide, abstinenti, verni svym zenam a vychovani. Chodi/li slusne oblekani a nekradli. Akurat holt nasledky jejich rozhodnuti odneslo mnoho obycejnych lidi svou smrti.
Pokud k tomu chces vic, napis mi SZ. toto uz se nasich voleb netyka.
precti si pls poradne muj prispevek.
V americe jsem stravil dost casu na to, abych pochopil jak se veci maji a mam ji rad pres vsechny jeji velike chyby. US v minulem vzdy vytahovaly Evropu z pruseru, i kdyz se na ni par Evropa vpodstate vysrala. O to mi ale prece vubec neslo!!!
V prispevku slo o to, ze kdyz clovek ktery muze byt i idiot (vzhledem k IQ GWB nepochybuji ze jim skutecne je) ukaze rozhodnost a dokaze lidi presvedcit o sve pravde (kdyz mu k tomu pomaho tym spickove myslicich poradcu) tak vetsina lidi se proste necha strhnout, i kdyz jim inteligence naroda muze ukazovat souvislosti jak chce. A co pak zvladne clovek kterymu to pali a presne vi co chce (treba ing. Paroubek).
Bushe s Hitlerem jsem nesrovnaval.
OT:
BTW, oba jsou/byli verici lide, abstinenti, verni svym zenam a vychovani. Chodi/li slusne oblekani a nekradli. Akurat holt nasledky jejich rozhodnuti odneslo mnoho obycejnych lidi svou smrti.
Pokud k tomu chces vic, napis mi SZ. toto uz se nasich voleb netyka.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak TADY můžete podepsat petici za odtoupení Paroubka.....i když to má asi stejně zpečetený...tak alespon budě vědět jak ho mají lidi rádi
a čím víc nás bude tím líp. A koukal jsem že hlasy přibývají dost rychlým tempem 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tady je citace z webu http://www.dostparoubka.cz :
"Když by byla naše bolševická, tedy jediná správná ideologie někdy v budoucnu nedopatřením nebo špatnou organizací voleb poražena, musí se tyto výsledky voleb zpochybnit.“ J.V. Stalin (11.5.1949). Jiří Paroubek nám to v neděli připomněl - zřejmě studoval marxismus-leninismus důkladně…

"Když by byla naše bolševická, tedy jediná správná ideologie někdy v budoucnu nedopatřením nebo špatnou organizací voleb poražena, musí se tyto výsledky voleb zpochybnit.“ J.V. Stalin (11.5.1949). Jiří Paroubek nám to v neděli připomněl - zřejmě studoval marxismus-leninismus důkladně…
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Shafo, nemohu s tebou v tomhle, narozdíl od jiných tvých názorů, souhlasit. A víc nechci 
Foreste, abys pochopil, jak se hluboce mýlíš, musíš si přečíst zákon 243/2000 Sb. o rozpočtovém určení výnosů některých daní územním samosprávným celkům a některým státním fondům, potom pochopíš, že nemá vůbec vliv pro podíl obce na daních, kde firma sídlí ! A vzhledem k tomu, že tento zákon platí od 1.9.2000, tak si sám urči, kdy jsi naposledy updatoval
Foreste, abys pochopil, jak se hluboce mýlíš, musíš si přečíst zákon 243/2000 Sb. o rozpočtovém určení výnosů některých daní územním samosprávným celkům a některým státním fondům, potom pochopíš, že nemá vůbec vliv pro podíl obce na daních, kde firma sídlí ! A vzhledem k tomu, že tento zákon platí od 1.9.2000, tak si sám urči, kdy jsi naposledy updatoval
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
LOLBony píše:Tak TADY můžete podepsat petici za odtoupení Paroubka.......
Spíše je dobrá kauza jak chtěli podplatit Ploce. IMHO to bude zase jenom kachna nebo provokace, ale jestli ne, tak je škoda ze mu nabídli jenom 5MKč. a ještě vetší smůla je narazit na neúplatnýho poslance tomu říkám vážně pech, šance 1:199
Spíš než petici by to chtělo udělat veřejnou zbírku pro někoho z KSCSSD kdo předběhne
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Není náhodou někde petice za ponechání Paroubka?Bony píše:Tak TADY můžete podepsat petici za odtoupení Paroubka.....i když to má asi stejně zpečetený...tak alespon budě vědět jak ho mají lidi rádia čím víc nás bude tím líp. A koukal jsem že hlasy přibývají dost rychlým tempem
Když vezmu počet voličů ČSSD, tak těch anti podpisů by muselo být asi hodně aby to byla nadpoloviční většina a stejně by to nakonec chtěla většina voličů ODS, nikoli ČSSD že?
Myslím že voliči se vyjádřili jasně, takováhle petice je úpně o ničem.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem to v tom zákoně nenašel kde platí firmy daně, jestli v místě kde podnikají, či v místě kde jsou registrované a mají tam kanceláře.[Jilem]Karell píše: Foreste, abys pochopil, jak se hluboce mýlíš, musíš si přečíst zákon 243/2000 Sb. o rozpočtovém určení výnosů některých daní územním samosprávným celkům a některým státním fondům, potom pochopíš, že nemá vůbec vliv pro podíl obce na daních, kde firma sídlí ! A vzhledem k tomu, že tento zákon platí od 1.9.2000, tak si sám urči, kdy jsi naposledy updatoval
Můžeš to více upřesnit, tohle mě fakt zajímá.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

O tomto hovoří Zákon č. 337/1992 v paragrafu 59-způsob placení daní, a k tomu je ještě důležitý paragraf 4-místní příslušnost. Ale pozor, nemá to nic společného s tím, jak se daně podle níže uvedeného zákona přerozdělují, tento zákon ti opravdu jenom určuje, komu daň platíš.forest píše: Nějak jsem to v tom zákoně nenašel kde platí firmy daně, jestli v místě kde podnikají, či v místě kde jsou registrované a mají tam kanceláře.
Můžeš to více upřesnit, tohle mě fakt zajímá.
Rozdil je preci v tom, ze Paroubek se nerovna CSSD.forest píše:Není náhodou nìkde petice za ponechání Paroubka?
Když vezmu poèet volièù ÈSSD, tak tìch anti podpisù by muselo být asi hodnì aby to byla nadpolovièní vìtšina a stejnì by to nakonec chtìla vìtšina volièù ODS, nikoli ÈSSD že?
Myslím že volièi se vyjádøili jasnì, takováhle petice je úpnì o nièem.
Ja ho uznavam jako leadera politicke strany, protoze v tom je lepsi nez Topolanek.
Ale jinak je to clovek velmi nekultivovany, na muj vkus nedostatecne vzdelany, prilis malo odpobne fundovany a jeho nevkusne chovani muze stova kdy delat dobrou vizitku. Kdyby opakoval svuj projekt nekde v zahranici, tak ho asi rovnou posadi na letadlo do nejake bananove republiky, kde by jeho retorika sklidila vetsi uspech.
Nejak asi soudruh zapomnel, ze jako premier nereprezentuje pouze svou stranu, ale take celou vladu - a to i smerem do zahranici. A zde selhal a odvolani je na miste.
To vsak neznamena, ze CSSD je jako celek neschopna - napriklad Sobotku povazuji vcelku za odbornika...
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Paroubek dokazal zkonsolidovat stranu - proste silny vudce (buldozer), coz nebyl ani Spidla (ten byl dobry urednik), ani Standa Veliky (ten vyrostl prilis rychle a nemel za sebou dostatecnou podporu ostatnich clenu vedeni, takze mohl jit snaze ke dnu). CSSD jako strana se neboji prijmout nove a mlade lidi...spise nez odborniky tedy rikejme pseudo-odborniky a nestraniky...a postupne je pretavit na sve straniky...coz je treba pripad Sobotky.
V ODS moc novych a viditelnych tvari za posledni roky neni, stare jsou okoukane (vcetne jejich triku) a tim strana navenek stagnuje.
V techto aspektech se myslim, ze se socani chovaji prozretelneji. Trochu me mrzi, ze ODS momentalne nemabizi nove tvare...nebo do uzsiho vedeni nepousti moc lidi z kraju, kteri maji regionalni podporu.
Mozna pro to maji duvody proc to tak delat a o kterych nevim, mozna bych to jenom delal jinak.
Mozna je to tak trochu vlastnost stran v opozici. Budiz jim pripsano k dobru, ze konstruktivni ekonomicke navrhy maji. Jestli je prosadi je vec jina...
Delit na levici a pravici je hlavne v nasich realiich osemente. uz zde zaznelo, ze leckere typicky levicove kroky delala ODS a naopak.
Pravice nebo levice, jestli neudelaj duchodovou reformu (a na to by mela byt trochu shoda napric stranama), a nevyrovanji stratni rozpocet, tak je to nezodpovedne tak jako tak a je mi vcelku jedno, jestli je zrovna u kormidla Jirka co kradl na vojne salami, nebo Mirek, co mel u maturity pouze z Rustiny za dve (jinak za jedna), jak ted koukam na jeho vysvedceni.
I kdyz bylo Topolankovi minuly mesic 60, tak ze hraje tenis s Klausem, vypada telesne zdatnejsi, nez Paroubek a jeho zenou. btw, Topolankova zena byl a za mlada velmi pohledna a sympaticka, takze jsem se ani moc neodvazil retusovat, ale to si u manzelky Paroubka predstavit ani nedokazi a retusovani by na tom moc nezmenilo...zato Paroubek je pro Jidelny a Restaurace a salami na vojne jako stvoreny.
V ODS moc novych a viditelnych tvari za posledni roky neni, stare jsou okoukane (vcetne jejich triku) a tim strana navenek stagnuje.
V techto aspektech se myslim, ze se socani chovaji prozretelneji. Trochu me mrzi, ze ODS momentalne nemabizi nove tvare...nebo do uzsiho vedeni nepousti moc lidi z kraju, kteri maji regionalni podporu.
Mozna pro to maji duvody proc to tak delat a o kterych nevim, mozna bych to jenom delal jinak.
Mozna je to tak trochu vlastnost stran v opozici. Budiz jim pripsano k dobru, ze konstruktivni ekonomicke navrhy maji. Jestli je prosadi je vec jina...
Delit na levici a pravici je hlavne v nasich realiich osemente. uz zde zaznelo, ze leckere typicky levicove kroky delala ODS a naopak.
Pravice nebo levice, jestli neudelaj duchodovou reformu (a na to by mela byt trochu shoda napric stranama), a nevyrovanji stratni rozpocet, tak je to nezodpovedne tak jako tak a je mi vcelku jedno, jestli je zrovna u kormidla Jirka co kradl na vojne salami, nebo Mirek, co mel u maturity pouze z Rustiny za dve (jinak za jedna), jak ted koukam na jeho vysvedceni.
I kdyz bylo Topolankovi minuly mesic 60, tak ze hraje tenis s Klausem, vypada telesne zdatnejsi, nez Paroubek a jeho zenou. btw, Topolankova zena byl a za mlada velmi pohledna a sympaticka, takze jsem se ani moc neodvazil retusovat, ale to si u manzelky Paroubka predstavit ani nedokazi a retusovani by na tom moc nezmenilo...zato Paroubek je pro Jidelny a Restaurace a salami na vojne jako stvoreny.
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Honzo, vlastně jsi neodpověděl ani na jednu mojí otázku. Je logické, že na stranu, která je momentálně u moci, se lepí i individua, která v ní vidí právě ten výtah k moci. Proto ty nové tváře. Ale to je v pořádku, pokud jsou ochotni si odpracovat to svoje a teprve potom se snažit o nějaký kariérní růst. Jenomže u ČSSD je příliš mnoho tzv. rychlokvašek, tedy těch, co raketově vylétli ve svých pozicích, nehledě na svoje morální, odborné či jiné kvality. Není náhoda, že ODS volí lidé spíš mladší a s vyšším vzděláním. Jenomže v tom je i ten problém. Takoví jsou většinou úspěšní ve své profesní kariéře a nějaká politika, s postavením a příjmy, které nabízí, jim je ukradená.
A ještě k Paroubkovi. Stranu možná stmelil, ale volby stále ještě, narozdíl od Topolánka, nevyhrál jediné. A k Topolánkovi. Ten nejenom že stmelil stranu, ale je mu teprve 50, ne 60. Paní Topolánková je fajn i na živo, legraci nezkazí žádnou, ani když jde o Topolánka. K paní Paroubkové se vyjadřovat nebudu, osobně ji neznám. Snad jen tolik, že podle jednoho přísloví není škaredých žen, ale jsou jen muži bez fantazie.
A ještě k Paroubkovi. Stranu možná stmelil, ale volby stále ještě, narozdíl od Topolánka, nevyhrál jediné. A k Topolánkovi. Ten nejenom že stmelil stranu, ale je mu teprve 50, ne 60. Paní Topolánková je fajn i na živo, legraci nezkazí žádnou, ani když jde o Topolánka. K paní Paroubkové se vyjadřovat nebudu, osobně ji neznám. Snad jen tolik, že podle jednoho přísloví není škaredých žen, ale jsou jen muži bez fantazie.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: