Prohlížeč Opera

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Radim: No sou tam jen tři změny, vzhledem k tomu, že používám už jen devítku, tak pro mne je důležité, že už je build 8348 :) Ta opravuje 9 chybiček oproti buildu 8333.
dejv
Mates77
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates77 »

dejvidek píše:2Radim: No sou tam jen tři změny, vzhledem k tomu, že používám už jen devítku, tak pro mne je důležité, že už je build 8348 :) Ta opravuje 9 chybiček oproti buildu 8333.
dejv
To je ta opera tak dobrá? Já používám Firefox a nestěžuju si. 8)
Pokud se někdo zajímá o hasičský sport tak zde: http://www.sdhdvorce.cz
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

2 dejvidek: Nebyl ty si dycky proti "blaznivemu upgradovani" novych verzi?
Have you tried to turn it off and on again?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Howard: Byl sem a sem stále proti tomu, aby upgradoval trouba co si pak stěžuje, že něco nejde, počítám s tím, že devítka je určená k testování a můžou s ní být problémy, jako že s jedním buildem byl problém se stabilitou, u dalšího se nezobrazovaly korektně zprávy přes RSS.
2Mates77: FireFox už nepoužívám, není důvod abych ho používal. Opera je na mém compu rychlejší, vybavenější, má více funkcí.
dejv
Mates77
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates77 »

2dejvidek: já jsem Operu používal, už je to dávno myslím, že byli nějaké různé verze (jako, že tam byla reklama a nebyla reklama atd.) a nějak moc mne nezaujala, ale možná bych jí zkusil znova. Můžeš mi doporučit nějakou opravdu funkční verzi?
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Od loňského září (?, tak nějak no) je Opera zdarma pro všechny a to bez banneru či textové reklamy, takže tohle je v pohodě.
Ofiko verze 8.54 - v češtině 3.8MB
Neofiko verze 9 (build 8348) - v angličtině, osobně mi funguje bez problémů, čeština se dá do ní "naroubovat", ale není přeloženo vše.
dejv
Mates77
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates77 »

dejvidek píše:Od loňského září (?, tak nějak no) je Opera zdarma pro všechny a to bez banneru či textové reklamy, takže tohle je v pohodě.
Ofiko verze 8.54 - v češtině 3.8MB
Neofiko verze 9 (build 8348) - v angličtině, osobně mi funguje bez problémů, čeština se dá do ní "naroubovat", ale není přeloženo vše.
dejv
Díkes, já to tedy prubnu :wink:
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

doporucuju procist http://opera.unas.cz/
Have you tried to turn it off and on again?
Honza

Příspěvek od Honza »

Jsem s buildem 8333 docela spokojeny (chodi mi RSS, nepada, bezi v pameti atp.) a tak radsi po predeslych problemech zatim zustanu u tech trojek...
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Mates77 píše:2dejvidek: já jsem Operu používal, už je to dávno myslím, že byli nějaké různé verze (jako, že tam byla reklama a nebyla reklama atd.) a nějak moc mne nezaujala, ale možná bych jí zkusil znova. Můžeš mi doporučit nějakou opravdu funkční verzi?
Mohu také doporučit "stable" Operu 9 TP2, aneb build 8212. Před tím jsem zkoušel různé bety, ale bylo s tím více problémů, než užitku... Pokud Ti bude něco vadit v té nej betě 8348, tak zkus ještě tento TP2 build :-).
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Necroman: Jen bych to drobet upřesnil, žádná stable verze 9 neexistuje. Ofiko (a tedy stable) verzí je verze 8.54. Existuje jen beta verze devítky a pokud se tu bavíme u buildu 8031, 8212, 8219, 8225, 8333 či 8348 tak věz, že to je Opera 9 a její jednotlivé buildy :wink: Ony totiž nové verze Opery nyní vycházejí každý týden, včetně changelogu :)
dejv
Mates77
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Mates77 »

Necroman píše:
Mates77 píše:2dejvidek: já jsem Operu používal, už je to dávno myslím, že byli nějaké různé verze (jako, že tam byla reklama a nebyla reklama atd.) a nějak moc mne nezaujala, ale možná bych jí zkusil znova. Můžeš mi doporučit nějakou opravdu funkční verzi?
Mohu také doporučit "stable" Operu 9 TP2, aneb build 8212. Před tím jsem zkoušel různé bety, ale bylo s tím více problémů, než užitku... Pokud Ti bude něco vadit v té nej betě 8348, tak zkus ještě tento TP2 build :-).
Díky moc. Nainstaloval jsem build 8348 je to stabilní, vše funguje, ale pořád mi připadá, že Firefox je rychlejší. Uvidím časem až si to ošahám, jako hlavní browser, ale mám pořád Firefox.
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Ted uz je snad opravdovy weekly build s cislem 8359. Predevsim opravy bugy a crashu...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak sem nahodil 8359. Zajímavé je, že instalačka je na chlup stejná jako build 8348 :D No zatím to běží.
dejv
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od [Jilem]Karell »

Chci se zeptat, jsem nakažený woknama a tím i MSIE, pokud bych chtěl vyzkoušet tady opěvovanou Operu, mohu ji v případě, že mi nebude vyhovovat, bez následků odinstalovat ?
Odpovědět