Samovolne vyhozeni z tymu

Aktuální informace, duležité oznámení

Moderátor: zdespi

Odpovědět
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Miiichal Kdyby ruplo v bedne nekomu z x founderu na projektech a prevedl si team na sebe tak snad opravdu prilezu do brna po 4rech se omluvit a pak se necham klidne utratit. Ano administratorsky ucet je dobra vec jak zalatat jednu diru. Samo osobe to bezpecne neni jen se snizuje pravdepodobnost (zvysuje obtiznost utoku). Pisu uz popate ze sem naivni debil ze jsem ho nepouzil (nevyzadoval rovnou).

Jeho pristup je opravdu paranoidni ale v podstate nevim jak by tuhle situaci nejaka smlouva resila (admin ucet po6 ano ale ktomu nepotrebujeme ten zbytek hovadin).

Nema cenu si tu dalsi rok flamovat. Tak teda skusim navrhnout zavazne pravidla pro spravcovstvi teamu. Kdyz je neclenove boinc.cz potrebuji lol

1. team "boinc.cz" na jednotlivem projektu muze zalozit jakykoli aktivni* clen teamu boinc.cz
1.b) team muze zalozit i "neaktivni " clen boinc.cz je vsak povinen ho prevest na nekoho aktovniho
2. Tento founder je povinen predat hesla alespon jednomu z dalsich founderu (boinc.cz na jinych projektech)
3. Founder se musi snazit dodrzovat maximalni mozne zabezpeceni (admin ucet- pristup pres TOR, nevolit si jako hesla jmena domacich mazlizku, nemit v kompu kompletni zbirky malware pro rok 06/07....)
4. Aktivni clen se pro tyto potreby definuje jako. Registrace zde na foru dele jak 6mesicu 50 prispevku v neOT sekcich nebo wiki clanky,ucast na CON ...

poznamky
a) Founder by nemel byt jen klicnik. Idealne by mel byt nekdo kdo bude po celou dobu spravcovstvi o projektu informovat aktualizovat wiki, FAQ....
b) Faunder je na vecne cas, kdyz si nejtse jisti, jestli vas bude BOINC za tyden bavit, tym nezakladejte, nebo ho obratem prevedte na nekoho jineho.
c) treba me jeste neco napadne.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

azor666 píše:Miiichal....................
Je to dlouhy na to, aby to cely byla pravda. Jasne, ja tu nechtel rozpoutavat dalsi rocni flamewar. Jen mi prislo usmevne, ze kdyz se neco stane a clovek se zamerne opre o podobnou situaci, je to tu zase plny kecu "tohle je jiny, v cem by smlouvy pomohly" a kdesi cosi...

Puvodni prispevek vyznel jinak, takze znovu opakuji "vratme se k pocitani"

btw: Azore, ja jako neclen boinc.cz zadna pravidla nepotrebuji. Tymy jsou mi ukradene. Jediny tym, ktery tymem vlastne neni, nicmene ve statistikach se objevuje, je tym CR, ke kteremuzto se samozrejme rad hlasim...

btw2: jestli je zajem, muzeme tu flamewar rozjet. Je tu moc klid...
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Je tady klid a je to dobře :!: :!: :!:
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Resi,

jedině s tebou souhlasím. Mně je jedno, kolik kreditů denně vyplodím, do tohoto týmu jsem vstoupil, abych podpořil ušlechtilou snahu o projev svobodné vůle. A v dnešní době je příliš mnoho rivality....

Jestli mých směšných 80t kreditů pomůže ukázat světu, že ta naše zemička disponuje schopnými lidmi kteří chtějí jen tak a ZADARMO udělat pro pokrok VT, čili vámi kolegové, tak se cítím o trochu lépe i po zprávách :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Táhněte s tim už do prdele, kdo chce řešit něco, co nevyřešil nikdo za rok 2006, nechť si tak řeší, ale ne tady. Fórum toho bylo zaplácaný snad dlouho ne? Pokud má někdo konstruktivní příspěvky, sem s nima. Po bitvě je najedou generálů - bohužel "po bitvě". Tak si to uvědomte.
dejv
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

dejvidek píše:Táhněte s tim už do prdele, kdo chce řešit něco, co nevyřešil nikdo za rok 2006, nechť si tak řeší, ale ne tady. Fórum toho bylo zaplácaný snad dlouho ne? Pokud má někdo konstruktivní příspěvky, sem s nima. Po bitvě je najedou generálů - bohužel "po bitvě". Tak si to uvědomte.
dejv
Nojo, bububu, clovek nemuze napsat nic proti. Vlastne sorry, muze - bude-li to dostatecne konstruktivni :) Nejde o bitvy ani o generaly. V klidu jsem sledoval kauzu ohledne vyhozeni z tymu. Jsem rad, ze to uz je vyreseny. Nevidim jediny duvod, proc bych to nemohl okomentovat po svem stejne tak, jako se tu cokoli komentovalo driv. Vlastne jinak - ne tady ale jinde. Nebo ze by jinde bylo tady? Nebo snad tady je jinde? Frankie by se divil. Ze vas to jeste vubec "rozhazi"? Vlastne ne, vy ste v klidu :))) to se mi to ale povedlo. Priznejte se, koho jsem nastval nejvic? ;) Kdo kvuli tomu aspon jednu noc nemel klidny spani?

btw: kdyztak mi uz seberte ty banany, at nove prichozi nemaji spatny vzor ;)
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Hele Míšane to myslím stačilo,sice nejsem novej(počítal jsem ještě Seti Classic za Hrusice),ale běž laskavě prudit už někam jinam :wink: .Předem děkuji.

P.S. právě proto jsem tady a ne u CNT
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

:arrow:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Ahoj Miiichale.
Jsem rad, ze toto forum sledujes. Kazdy muze vyjadrit svuj nazor.
Nepotesilo me co se stalo, ale co se da delat. Nema cenu to rozpatlavat.
Na druhou stranu si rikam, jeste ze neni zadna smlouva se sankcema. Ted bychom podavali zalobu o zaplaceni sankce za poskozeni teamu? To by k nicemu dobremu nevedlo.
Je to neprijemne ale nic dramatickeho se nestalo. Hlavne ze pocitame.
Libor
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Tenhle thread je na pruzeni jak delanej. Tak se ani nedivim Miiichalovi, ze sem napsal to co napsal. ;-)
A pokud je to stale "aktualni info" tak se snad k tomu muze vyjadrit kazdy. Pokud uz to neni "aktualni info", tj. vyresili jste to, tak to min. patri do jine sekce pripadne rovnou na smetak.
Co jsem chtel rict? Nevim proc se rozcilujete, kdyz jste to vyresili a poucili se z toho.

Ad smlouva: jj. smlouva je jeden extrem a situace pred zcizenim founderskych uctu je druhy extrem. Jsem rad, ze jste nasli reseni nekde mezi. :-D
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Res píše:Hele Míšane to myslím stačilo,sice nejsem novej(počítal jsem ještě Seti Classic za Hrusice),ale běž laskavě prudit už někam jinam :wink: .Předem děkuji.

Nemas zac :) Zkus mne vyhnat :) Zapruzelost celyho problemu je cervenejsi nez jsem si myslel :) viditelne staci natuknout stare tema a ohen je na strese ;) Ja prece o pokutach nenapsal ani pismeno. Navic se mi zda, ze si nekteri vyslouzilci pletou mou osobu s oboustrannou tymovou paranoiou z lonskeho roku.

PS1: Proto nejsem ani tady, ani v CNT
PS2: Vzdyt uz jsem davno psal "zpatky k vypoctum". Nemuzete proste rejpanec nechat rejpancem a prestat brecet? :))))
Vojtěch Žanda
Nováček

Příspěvek od Vojtěch Žanda »

jj pěknej obrázek se tady maluje....

Počítat se dá i bez rejpání a na kecy je hospoda. :roll:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Miiichal píše:
Res píše:Hele Míšane to myslím stačilo,sice nejsem novej(počítal jsem ještě Seti Classic za Hrusice),ale běž laskavě prudit už někam jinam :wink: .Předem děkuji.

Nemas zac :) Zkus mne vyhnat :) Zapruzelost celyho problemu je cervenejsi nez jsem si myslel :) viditelne staci natuknout stare tema a ohen je na strese ;) Ja prece o pokutach nenapsal ani pismeno. Navic se mi zda, ze si nekteri vyslouzilci pletou mou osobu s oboustrannou tymovou paranoiou z lonskeho roku.

PS1: Proto nejsem ani tady, ani v CNT
PS2: Vzdyt uz jsem davno psal "zpatky k vypoctum". Nemuzete proste rejpanec nechat rejpancem a prestat brecet? :))))
Já se toho minule neučastnil,ale koukám že ty jsi se bavil asi hodně,když tě to ještě nepustilo :D
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Zamkněte to tu konečně někdo.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Vojtěch Žanda píše: Počítat se dá i bez rejpání a na kecy je hospoda. :roll:
Na kecy je Sulov.

Jsem pro zámek :roll: