BOINC - ABC@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: BOINC - ABC@home
Narazil sem na docela nepříjemnou věc, mám tu teď jako antivir Avast a tomu se zdá aplikace abc@home jako trojskej kůň.... Tak problém je i u Gdata antiviru a u McAfee, alespoň tyto antiviry spolu a Avastem hlásí trojana podle http://www.virustotal.com.
dejv

dejv

Hmm, zajímavé. S podobným problémem jsem se setkal u yoyo/d.net klienta, jenže tam byla historie trochu jiná.
Tak kde jedu ABC je NOD a tuším AVG.
Každopádně je dobré o tom vědět, díky za info.
Tak kde jedu ABC je NOD a tuším AVG.
Každopádně je dobré o tom vědět, díky za info.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych znovu stáhnout aplikaci či zkontrolovat MD5 součty, zda nedošlo k zavirování (i když tu kontrolu md5 součtů snad dělá boinc sám při spuštění). Spustil jsem teď ABC v práci, kde mám McAfee a bez problémů.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
ONDRA14122
- Nováček
ABC@home stále běží, pořád přicházejí nové wu. Prý našli ještě nějaké nedodělky. Ale podle oficiálních stránek projektu tento projekt již brzy skončí. Počítám pro vaše forum od včerejška, ale nepočítám přímo pro skupinu ABC@home. A tak se chci zeptat, když projekt skončí, zůstane kredit na pořád připočítaný ve statistikách Boinc.cz fora?. Né skupiny? Až skončí, chci pokračovat JEN pro forum, nechci se přidávat do nějakých skupin, chci počítat komplexně pro celé forum.Jméno v projektech je a bude vždy ONDRA. Máte mě ve statistikách? Díky.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Kredity se nepřesouvají, to co si napočítal pod skupinou XY tam bude, to co pod skupinou XY bude po novu tam.
dejv
dejv
-
ONDRA14122
- Nováček
Projektu dnes došla práce, server status hlásí vypnutý makework. Možná jenom ůdržba, a nebo taky už nic jinýho nepříjde a projekt skončí.Nechám se překvapit.Ale pořád mi nezvalidovali 1 ůkol, stále šekám na kredit.
12:00- Server je zase v provozu a všechno opět funguje,
12:00- Server je zase v provozu a všechno opět funguje,
Naposledy upravil(a) ONDRA14122 dne pon bře 26, 2012 8:47 am, celkem upraveno 1 x.
O duvod vic proc pocitat smysluplnejsi projekty
nejaka matematika 
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak
Matika, pche 
dejv
dejv