Ale to vážně chtělo něco přihodit ( pár C2D, nebo pár desítek notesů jako mám já
BOINC - QMC@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Podle tabulky se mi zdal projekt jako idealni. Dlouhy deadline, doba vypoctu 4 hodiny.
Bohuzel realita je vic nez 1 den (3GHz P4), coz je podobne jako Einstein. Nastesti ma checkpointy, ale i tak je na ucebny vypocet hodne dlouhy.
Zatim se mi nepodarilo dopocitat ani jednu jednotku. Necham to chvili ustat a uvidime jestli vydrzim nebo ne.
Libor
Bohuzel realita je vic nez 1 den (3GHz P4), coz je podobne jako Einstein. Nastesti ma checkpointy, ale i tak je na ucebny vypocet hodne dlouhy.
Zatim se mi nepodarilo dopocitat ani jednu jednotku. Necham to chvili ustat a uvidime jestli vydrzim nebo ne.
Libor
2Libor: je otázka, cos chytil za jednotky. Na mém C2D - takt 2.778 Mhz jela nejdelší jednotka 14 hodin, za 688 cr. Průměr mám okolo 7 hodin za ca. 300 cr. Nejkratší pod 2 hodiny za 65 cr. Ale průměrná výtěžnost je menší než 95 s na cr., a bez jediného problému. Chce to chvíli vydržet. 
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
Každopádně je přínosem každé CPUvejpuste píše:Mam holt starsi CPU, coz samozrejme beru. Jenom mi to nesedelo s narocnosti projektu uvadenou v tabulce.
Uz se dopocitaly 3 v casech 75-86000 s. a kreditem 309-314. Takze 270 s. na kredit.
Libor
Když se ale vrátím ke kreditu: nemohl jsem tomu uvěřit, že se mi podařilo překonat opt. 2.2B na SETI, a to dost výrazně. Napadlo mě, zda na výsledek nemá vliv verze managera - počítám na 6.1.0. Ovšem je to střelba, na rozdíl od SETI, kde mi nová verze sestřelila i třeba 50% z pendingu. A jak říkám - QMC nemá žádné technické problémy, které se po určité době projeví menší psychickou labilitou ( jedna nová myš, dvě klávesnice, 7 lahví rumu, o nárůstu podpory tabákového průmyslu ani nebudu psát.
PS.: Na tom manageru možná opravdu něco může být - výsledky tvých Pentium 4 jsou skoro stejné s mým notesem - Celeron M 1,5 GHzm také 6.1.0. Co udělat s jedním CPU pokus ?
Tak do přesunu na " první stránku " nám chybí okolo 500 RAC na Skoty. Jestli učebny najedou svým obvyklým způsobem, zítra je sundáme z pozice. A jestli se do toho pustí další, je šance posunu o 5 míst v řádu dní.
Kdo se ještě nechá vyhecovat? Ať zas pár týmům ukážeme svoje kvality
a zamotáme hlavu 
Kdo se ještě nechá vyhecovat? Ať zas pár týmům ukážeme svoje kvality
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesvědčivost? Ve výsledcích v ní věřím, ale nerad bych vyfasoval označení " palubní nástěnkář " díky soustavné agitaci ( jedině že by mi pomohl ResMarty McFly píše:Já se taky na chvilku přidám... A když budete přesvědčivý, tak i v ostatních projektech
Jinak samozřejmě každý nadšenec je přínosem, mohl by to být docela dobrý boj o umístění - soupeři jsou více než tvrdí, žádné pětičlenné týmy z Uzbekistánu. Před časem jsen i já přestal tříštit síly na sedmi projektech a vrhnul se na jeden. A vidím, že se postupně přidávají další. Nejde o mé ego, ale rád vidím boinc.cz na první stránce projektů. A i když třeba daleko za CNT, ale Czech republic dvakrát v jednom poli za to stojí.
A ještě jeden důvod - CNT překročilo členskou základnu 5000 počtářů. Aby ne, když jsou všude vidět
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
OK , můj výkon na QMC je Váš
Já se nesnažím tříštit síly mezi jednotlivé projekty, akorát mám každej den náladu na jinej projekt
a taky různý počítače. Navíc musim vždycky zkusit všecko novýho , co se kde objeví, proto těch mejch 30 projektů... Co se počtu členů týmu týká, tak jsem z 5-ti členýho týmu, sice ne z Uzbekistánu, ale... Jde o kvalitu a ne kvantitu, a ta je na http://www.boinc.cz .... Proto budu v QMC kopat za boinc.cz
( než dostanu chut na změnu
)
Takže vítej v klubu ( kvalitním, jak jinakMarty McFly píše:OK , můj výkon na QMC je VášJá se nesnažím tříštit síly mezi jednotlivé projekty, akorát mám každej den náladu na jinej projekt
a taky různý počítače. Navíc musim vždycky zkusit všecko novýho , co se kde objeví, proto těch mejch 30 projektů... Co se počtu členů týmu týká, tak jsem z 5-ti členýho týmu, sice ne z Uzbekistánu, ale... Jde o kvalitu a ne kvantitu, a ta je na http://www.boinc.cz .... Proto budu v QMC kopat za boinc.cz
)
PS.: máš pravdu, kvalita našeho týmu je 100%, a když občas týden neaktualizujeme statistiku, tak nikdo ani nenadává
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To jste mně opravdu pobavili a vyprovokovali sem i po dlouhé době napsatMerlin píše:Takže vítej v klubu ( kvalitním, jak jinakMarty McFly píše:OK , můj výkon na QMC je VášJá se nesnažím tříštit síly mezi jednotlivé projekty, akorát mám každej den náladu na jinej projekt
)
)
PS.: máš pravdu, kvalita našeho týmu je 100%, a když občas týden neaktualizujeme statistiku, tak nikdo ani nenadává
Docela bych chtěl vědět v čem je po tom roce provozu trucklubu boinc.cz jeho kvalita. Když se kouknu na váš web, tak mně připadá že jsem rok zpátky a je mně z toho opravdu smutno, protože jsem se na jeho tvorbě nemalou měrou podílel. Je tomu bohužel tak, již téměř rok se na web nesáhlo a v podstatě se ani nedivím, protože kdo by to asi tak dělal. Návody jsou neaktuální, v sekci s projekty je ubohých 9 projektů ze současných 65 a o článcích o projektech raději ani nemluvím. Do takového týmu se noví členové opravdu asi moc hrnout nebudou. Fórum také pomalu skomírá a více se zde tlachá, než aby někdo psal o tom co se na projektech děje.
Kde je jednotná sdílená správa na projektech po které se tak volalo a proč se nakonec boinc.cz trhlo, to neví asi ani ti kteří se kvůli ní do krve hádali. Narozdíl od boinc.cz má CNT správu týmu na všech projektech jednotnou a bez problémů.
Co váš tructým za ten rok například udělal pro svou propagaci, či ještě lépe pro propagaci BOINC?
Já si kvalitu týmu představuji například takhle.
Jen pro doplnění k tomu neustále rostoucímu počtu členů CNT (za poslední rok více než 1000 nových členů), nedávno jsme překročili maximální dosaženou hranici ve výkonu RAC za celou historii týmu (i z dob na boinc.cz) a tento ukazatel také stále stoupá. CNT má také své samolepky, trička, čepice, podpisové statistiky atd... co hledat zajímavého u boinc.cz mě fakt nenapadá.
Kdo chce být v opravdu kvalitním BOINC týmu, tak si myslím že určitě nevolí boinc.cz, ale to je jen můj pohled na věc.
Osobně si myslím že kvalitní základ boinc.cz který tento trucklub měl a mohl jej při rozdělení využít, někdo svým přístupem totálně pohřbil.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2Forest:
Milý Foreste,
jsem pouhý počtář, nikoliv správce,admin nebo founder, či co ještě. Ale určitě se považuji za člověka s nadhledem a cynickým humorem sobě vlastním. Máš pravdu, nemáme trička, čepice ani samolepky, neboť jsme většinou prostí PC nadšenci, potažmo alkoholici, někteří z nás jsou dokonce ( fujtajbl
) téměř i negramoti.
( ty překlepy ve fóru ). Ale určitě nebudu hovořit jen za sebe : jsme to, co jsme, jsme parta, jsme
TÝM
A každý z nás, dle své vůle, uvážení, dle svých schopností a možností dělá pro náš tým co chce, co ho oslovuje a co ho baví. Nemáme možná dost kvalitních manažerů nového typu - jedeme si po svém a pro sebe. A o to více se podivuji, proč jsme Tě a čím tak pobouřili. Nemyslím si, že Tvůj tým někdy doženeme. Myslím ale, že se teď o to budeme ještě více snažit.
PS.: toto je deklarace mého osobního názoru, který nemusí být shodný s názorem ostatních členů týmu. Ale může.
Pro adminy: klidně mě hoďte do koše
Milý Foreste,
jsem pouhý počtář, nikoliv správce,admin nebo founder, či co ještě. Ale určitě se považuji za člověka s nadhledem a cynickým humorem sobě vlastním. Máš pravdu, nemáme trička, čepice ani samolepky, neboť jsme většinou prostí PC nadšenci, potažmo alkoholici, někteří z nás jsou dokonce ( fujtajbl
( ty překlepy ve fóru ). Ale určitě nebudu hovořit jen za sebe : jsme to, co jsme, jsme parta, jsme
TÝM
A každý z nás, dle své vůle, uvážení, dle svých schopností a možností dělá pro náš tým co chce, co ho oslovuje a co ho baví. Nemáme možná dost kvalitních manažerů nového typu - jedeme si po svém a pro sebe. A o to více se podivuji, proč jsme Tě a čím tak pobouřili. Nemyslím si, že Tvůj tým někdy doženeme. Myslím ale, že se teď o to budeme ještě více snažit.
PS.: toto je deklarace mého osobního názoru, který nemusí být shodný s názorem ostatních členů týmu. Ale může.
Pro adminy: klidně mě hoďte do koše
-
Xenostellar
- Pokročilý

Souhlasim s tebou Foreste, že se toho tady moc nezměnilo a že nemáme ani samolepky. Nějak na to zatim neni síla a nikomu to asi moc nechybí. Třeba já mám ještě čepici CNT z první várky a pořád ji nosim, ale nikomu to neřikej
Ale jak jsi napsal je to zrátka trucklub. A my jsme takoví truckeři
Taky souhlasim s Merlinem v tom co napsal. Jsme to, co jsme. Lidem to tu vyhovuje a proto jsou tady. Stejně asi většina z nás občas kouká na fórum CNT nebo boinc.sk. Navíc jak napsal Merlin níže, určitě je dobrý když jsou na první stránce statistik dva české týmy.
Taky souhlasim s Merlinem v tom co napsal. Jsme to, co jsme. Lidem to tu vyhovuje a proto jsou tady. Stejně asi většina z nás občas kouká na fórum CNT nebo boinc.sk. Navíc jak napsal Merlin níže, určitě je dobrý když jsou na první stránce statistik dva české týmy.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak mě v tom okamžiku popudila ta zmínka o kvalitním týmu
Kvalitní tým si opravdu představuji jinak
Kvalitní tým si opravdu představuji jinak
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.