Tak funguje web GPU projektu MilkyWay. Adresa stránek je http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway_gpu. Zatím nejsou k dispozici žádné jednotky, ani není zveřejněna aplikace a vše se teprve chystá, ale první krůček již byl udělán.
Protože je to defacto samostatný projekt, tak se do něj bude muset každý znovu přihlásit, tj. nestačí mít účet u MilkyWay@home k automatickému zapojení do MilkyWayGPU.
Vytvořil jsem i náš tým. (Chalani z boinc.sk tiež svoj tým majú ).
Naposledy upravil(a) LiborA dne sob dub 18, 2009 12:17 pm, celkem upraveno 1 x.
čus, mám problém, na milkyway mi zmizel účet, když se snažím přihlásit, tak mi to hlásí, že žádný účet s mým mailem neexistuje. Počítal jsem ho ze všech nejdéle a ztratil jsem 165k kreditů, máte nějaké rady ? Jestli jde jen o výpadek a nebo se stalo něco hodně nahovno ?
Na MilkyWay jsou další problémy, jednak se nedá přidat do týmu, web hlásí velké množství nesmyslů, chybových hlášek.
dejv
Notice: Trying to get property of non-object in /export/share0/www/boinc/milkyway_gpu/html/user/team_display.php on line 38
Notice: Undefined property: stdClass::$friends in /export/share0/www/boinc/milkyway_gpu/html/inc/user.inc on line 354
gigadisk: zkusil jsi kontaktovat adminy? Fakt je ten, že ve statistikách tě Milky nemá od 16.4. (jestli nejsi jen virtuální entita )
EDIT: tak nejsi sám, je o tom dokonce samotný thread na fóru.
Jak píše Dave, tak stačí mu poslat původní ID a vytvořit nový účet. Dave pak dá do pořádku i kredit. Napsal jsem Tvůj případ do fóra, třeba to bude stačit k obnovení účtu, pár lidí už má účet obnovený.
Díky kluci, je to zpátky. Připojil jsem se na ten nový účet a měl jsem tam svoje staré kredity a staré informace, hodil jsem si znovu profil a tým a obnovil CPID. Bohužel jsem na forum nemohl psát protože jsem měl 0 kreditů a ta jejich ochrana mi to nedovolila. Nakonec se to dalo dopořádku aniž bych tam psal něco více, stačilo to co jste na forum napsali vy a už kolem 18:00 to bylo vše v pořádku, díky moc. Asi se vyplatí počítat jeden projekt a pořádně. Jenže mě to vždy po nějaké době přestane bavit a zkusím změnu. Snad už mi účet nikde nezmizí.