dejv
Doprava na CON
Moderátor: zdespi
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Me velmi realne hrozi, ze v nedeli budu muset do prace. Takze bych rodinu zavezl zpatky do Ostravy a pak vzal tvoje spolucestujici do prahyzdespi píše:No takže já jedu z Práglu - okolo Budějovický. Ale bohužel pouze tam. Zpět jedu do Polska. Takže maximálně vemu někoho do Ostravy.
Výjezd plánuju na 12-13:00
Ahoj,i me se to trochu komplikuje. :-) V patek v 10:45 si me bere do parady zubar v Plzni. Jak ho znam, obhlidne situaci, udela neco malo nejnutnejsich zachrannych praci a poradne si me naplanuje na jindy, takze me vypakuje dost rychle. V optimisticke variante stihnu z Plzne bus v 11:20,takze na Zlicine bych byl 12:20 a pak uz jde jen o to doplacat se nekam jinam. V horsi variante stihnu az bus 12:00, tj. 13:00 na Zlicine. Coz nevim, jestli ukecam zdespiho, aby na me na Budarne pockal (stejne nevim, co tam chce delat). Ve variante, kterou moc nechci uvazovat, se do busu 12:00 nevejdu.
odjezd
shafa: tak kde, kdy bude odjezd, slibil jsi upresneni a stale nic neni 
OK, takze dle nasi domluvy:
Shafa, synator, Gallar a Fatbozz
sraz patek 13. ve 13 hodin stanice metra Strasnicka.
Auto mam v opravne, prasknul mi drzak motoru a chcip senzor otacek. Dneska nebo v patek rano by to melo byt opravene. Pry.
Zalozni varianta je ze pojedem Fiatem Bravo, je to ale 2 dverak, zadne velke auto. Na 4 lidi tak tak, na 5 dospelych leda se ztratovou kompresi.
Jeste se vam dnes ozvu, kdyby se oprava trochu opozdila - radeji bych jel moji plechovkou.
Psal jsem Rampovi SZ aby napsal zpravu o pocasi nahore, tak snad se k tomu dokope.
Pokud na nej nekdo mate telef., pls poslete mu to SMSkou. At vim jak obliknout prcka. Dik.
Shafa, synator, Gallar a Fatbozz
sraz patek 13. ve 13 hodin stanice metra Strasnicka.
Auto mam v opravne, prasknul mi drzak motoru a chcip senzor otacek. Dneska nebo v patek rano by to melo byt opravene. Pry.
Zalozni varianta je ze pojedem Fiatem Bravo, je to ale 2 dverak, zadne velke auto. Na 4 lidi tak tak, na 5 dospelych leda se ztratovou kompresi.
Jeste se vam dnes ozvu, kdyby se oprava trochu opozdila - radeji bych jel moji plechovkou.
Psal jsem Rampovi SZ aby napsal zpravu o pocasi nahore, tak snad se k tomu dokope.
Pokud na nej nekdo mate telef., pls poslete mu to SMSkou. At vim jak obliknout prcka. Dik.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
gallar, fatbozz:
Pojedeme fiatem, pac moje toledo je stale kaput. Ve 4 se tam vejdem, jen to nebude tak pohodlny jako ve vetsim aute.
Kufr to ma cca jak skoda favorit, takze velke krosny radeji nebrat
Pojedeme fiatem, pac moje toledo je stale kaput. Ve 4 se tam vejdem, jen to nebude tak pohodlny jako ve vetsim aute.
Kufr to ma cca jak skoda favorit, takze velke krosny radeji nebrat
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Se to nejak rozmaha - zajel jsem do Volva na akcni prohlidku a hlavne si nechat udelat geometrii. Vcera se jim podelala jedna kamera na zarizeni, takze dneska by meli linku opravovat. Pri predavani auta typek rikal, ze predni brzdove desticky jsou uz dost jete (zadni menene), tak jsme zvedavy, s cim jeste prijdou. Auto bych mel mit dnes odpoledne.shafa píše:Auto mam v opravne, prasknul mi drzak motoru a chcip senzor otacek. Dneska nebo v patek rano by to melo byt opravene. Pry.
btw, dejv ma karu take v servisu..
@ shafa - zatim se neozval azor. Stale verim, ze pojede. Ale kdyby nahodou ne, tak je asi lepsi, abych si do kombiku pribral nekoho z Tve posadky, at se tam nemackate. Zatim to nechavam otevrene...