Sou to velikonoce, je to dlouhý víkend a tudíž může přijet více lidí v různé dny. Bude se jim to líp plánovat. Drahé polovičky budou oklamány zjevnou přítomností svátku a tudíž budou svolné s účastí.
BOINC CON - Beskydy 2007
Moderátor: zdespi
S tema velikonocema to nevidim moc pozitivne, pac polovicka bude naopak svatkem oklamana v tom smeru, ze je spousta casu na to udelat neco doma a stravit s rodinou cas prochazkami po blizkem okoli 
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Až jserm Rampa (nebo někdo kdo je sním v kontaktu) hodí závazný termíny, tak z toho udělám hlasování.
Jinak souhlas , že ty velikonece asi nejsou moc dobrý termín. Všichni se vymluví na něco jiného.
Jinak souhlas , že ty velikonece asi nejsou moc dobrý termín. Všichni se vymluví na něco jiného.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
pridal sem hlasovani snad je pochopitelne
ps sry za diakritiku.
ps sry za diakritiku.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo, klidne. Jeste dva lidi, at poplatime benzin. Minule s nama jel Pavol, i kdyz to cele prospalreALTom píše:V tom pøípadì se hlásím do osádky volva, apoò se taky jednou svezu a zároveò to bude bezpeènìjší
A taky to chce vybrat nejaky termin.
@ reALTOM - mel jsem tyden pujceny Mondeo 1.8, tusim ze mas stejny; uz jsem s nim jezdil i driv. Pak jsem sednul do V40 T4...u ni se musi na plyn fakt jemne. Vcera jsem vracel Mondeo - stale jsem se ujistoval, ze tam nemam rucni brzdu
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Doprava na CON
@Honza. Jestli mas este dve mista tak se hlasim do posatky take. thx
PS terminy bych uzavrel, asi do konce pristiho tydne. Takze kdo jeste nehlasoval at hlasuje!!!
Secteme to se Slovakama a urcime termin napemno. Mozna jsme mohli hodit nejaky poutac na mainpage. Aspon do aktualit.
PS terminy bych uzavrel, asi do konce pristiho tydne. Takze kdo jeste nehlasoval at hlasuje!!!
Secteme to se Slovakama a urcime termin napemno. Mozna jsme mohli hodit nejaky poutac na mainpage. Aspon do aktualit.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI