betr píše:Tenhle topic by si zaslouzil promazani jako sul. Rad bych uz videl vyslednou tabulku.
Btw. data sem nemusite posilat, staci se podivat na stranky s WU a prepisovat cisla v url (celkem casto narazite na pc BA).
(ze bych tabulku vyrobil podle toho sam?)
Tabulka je v prvnim postu a aktualizuje se průběžně. Naposledy včera dneska jsem nato neměl ještě čas. Iniciativě se meze nekladou Pod obrázkem je nalinkovanej zdrojovej soubor xls takže kdo chce může si do něj psát a pak mi ho zase poslat z5 (nebo mu hodim rovnou heslo k ftp).
Soubor můžu dát i ve formátu OO pro antiMS$ fanatiky
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
azor666 píše:Tabulka je v prvnim postu a aktualizuje se průběžně. Naposledy včera dneska jsem nato neměl ještě čas. Iniciativě se meze nekladou Pod obrázkem je nalinkovanej zdrojovej soubor xls takže kdo chce může si do něj psát a pak mi ho zase poslat z5 (nebo mu hodim rovnou heslo k ftp).
Soubor můžu dát i ve formátu OO pro antiMS$ fanatiky
Aha, ta tabulka se aktualizuje, sem si nevsim
Ten soubor je v OO, takze normal lidi to neotevrou (presneji MS excel to neotevre, jde to unzipnout a editovat xml, ale komu by se chtelo ...)
>>Aha, ta tabulka se aktualizuje, sem si nevsim
Je dobré vědět že člověk nedělá zbytečnou práci.
>>Ten soubor je v OO, takze normal lidi to neotevrou
opraveno, dík za upozornění. už je to M$
>>Tenhle topic by si zaslouzil promazani jako sul.
Tohle je jenom krafání vo kreditu, odkdy dokdy a co zato. Až to nabobtná na 15 stránek tak to smažem celé a pojede se odznova.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
Díky všem za data, Zítra to ještě trochu zpřehledním. (máte li někdo zájem na tom pracovat tak směle do toho)
Z grafických důvodů nebudou moc být všechny údaje přímo ve viditelné tabulce, ty ostatní jsou v nalinkovaném xls souboru.
betr.wz.cz/EaH.xls
EDIT: muzu to aktualizovat, pokud bude zajem, ale nejsem si jistej, jestli to ma smysl
EDIT2: sory za xls, tady je html pro non MS jedince betr.wz.cz/EaH.html
Naposledy upravil(a) betr dne čtv čer 22, 2006 3:43 pm, celkem upraveno 2 x.
2 azor666: Mam prosbu: Nemohli by byt v ty tabulce trochu decentnejsi barvicky? Bije to do oci, hlavne ta creditova.
Mam taky jednu zajimavou WU (hlavne na zajimavym stroji. ) Celeton 366A Mendocino 32MB RAM, h1_0217.5_S5R1__7376_S5R1a_1 time=75612 GC=19,39
Pisu to sem proto, ze to je asi 1. neSSE vysledek tady.
EDIT: A jeste jednu WU, ktera se mi zda podezrele rychle spoctena: Stroj Athlon XP1800+ 512MB RAM Lin2.6 h1_0530.0_S5R1__181_S5R1a_0 time=36500 CC=177.62
Ze by kombinace AMD+Lin byla pro E@H idealni? Nasel jsem jinou h1_0530.0 a na P4 2.4GHz je cas o 40% delsi!
Naposledy upravil(a) Bubak dne čtv čer 22, 2006 10:38 am, celkem upraveno 1 x.
Bubak napsal:
Pokud je ta tabulka stejna jako u S4 tak neni spocteno 170k jednotek. 170k jich proslo work generatorem a muzou byt spocteny, rozeslany do PC nebo cekajici na rozeslani.
Díky za info. Já to tu už četl když se dopočítaval S4 ale nějak jsem to zapomněl.
Dny u S5 přibývají už je tam 367.9 . Budu muset přitaktovat PC abych tomu pomohl.
nevim jestli je to normalni, jednotku h1_0575.0_S5R1__261_S5R1a muj pc P4 2,8 prescott 1giga ram vypocetl za 47,420.63s a ten druhy clobrda co to spocital ma P4 3,2 2giga ram a cas vypoctu 81,481.73s jak je to mozne? link je zde