BOINC - QMC@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jo, od včera vypustili novou aplikaci QMC@HOME-preRC1, která počítá ty krátší jednotky.
Zatímco starší aplikace QMC@HOME-preRC1exp počítá ty delší.
Nenašel jsem co je v aplikacích za rozdíl. Zdá se, že prostě mají pro různé jednotky různé aplikace.
Ty kratší jednotky už tak kreditovaný nejsou. Asi, že nemají tolik operací.
Zatímco starší aplikace QMC@HOME-preRC1exp počítá ty delší.
Nenašel jsem co je v aplikacích za rozdíl. Zdá se, že prostě mají pro různé jednotky různé aplikace.
Ty kratší jednotky už tak kreditovaný nejsou. Asi, že nemají tolik operací.
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
kratší jednotky
no ty kratší jednotky nic moc, mi to poslalo dvě a jednu delší, včera mi odešel disk na desktopu (jen se kousl a přišel jsem o bootovací sektory), data obnovana až dnes, takže notas dlouho zahálel, naštěstí jsem dopočítal i ztracené jednotky u einsteina, tak uvidime jak si povede tenhle projekt, davam mu tak tyden dva. 
Viz lonsky prispevek z kvetna - viewtopic.php?p=27188#27188gigadisk píše:Jsem si dnes všimnul, že QMC má svojí grafiku, nevím jestli je to novinka
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Kazíš mi radost, takže se mi včera teprve stáhlo něco z května lonského roku jo ? Tak to fakt ne, nevím proč, ale na notebooku grafika jede, ale na desktopu bohužel ne, třeba jsem jen schytal nějaké jednotky, které to nemají, nebo fakt nevím. Potfora jedna, zrovna včera jsem to víc zkoumal na ntbku a všimnul jsem si, že můžu pustit grafiku, kouknu na desktop a tam to nešlo, zrovna to bylo po updatu, tak jsem si myslel, jeslti to nestáhlo s tím....
A stejně si nenechám zkazit radost, pořád jsem čtvrtýýýýý

A stejně si nenechám zkazit radost, pořád jsem čtvrtýýýýý
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemám, ted už tam tu grafiku pustím taky... sice jsem to dřív instaloval bez screensaveru, ale nakonec jsem to tam v poslední době dohodil, stejně když od toho odejdu tak se jen odhlásím, vypnu monitor a počítám dál. Důvod stejně byla ta radost, že jsem se dostal tak vysoko, grafika byla taková malá záminka. 
Uplynula nějaká doba a jsme 23. Co takhle více naložit, chlapáci ? Tedy, ne že bych chtěl agitovat jako u Spinhenge, ale :zdespi píše:No tak za týden to nebylo, ale po měsíci poctivé a usilovné práce našich procesorů jsme na pěkném 40. místě.
Tímto nám gratuluji,
jen tak dál.
- QMC nemá žádné technické problémy, což o SETI v poslední době říci nelze...
- velice solidní výtěžnost kreditu, vyšší než u opt. SETI ( alespoň u mne )
- poměrně malý rozdíl RAC na pozicích před námi ( dostat na QMC ještě tak pět C2D, zamícháme karty o několik pozic
- a navíc, mně se projekt jeví vcelku smysluplným
Takže shrnuto - dobrá výzva pro lovce kreditu, a šance opět někde zazářit ve světových statistikách. Co vy na to ?
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Merlin: ukecals mě, zapojil jsem i čtvrtý počítač 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Ale jo, ukecali jste mě! Stejně mně Seti nějak blblo, tak jsem se poohlížel po něčem jiným. A počítat jednu WU 58 hodin jako u Einsteina se mi taky nechtělo.Merlin píše:Uvidíme, kdo nás ještě podpoří...
Takže sumasumárum, jdu s vámi do toho! Sice jenom s jedním noťasem, ale ono přeci nemusí zrovna pršet, ne?
Každé CPU se počítá. Také jsem přihodil notes, uvidíme.Jelin píše:Ale jo, ukecali jste mě! Stejně mně Seti nějak blblo, tak jsem se poohlížel po něčem jiným. A počítat jednu WU 58 hodin jako u Einsteina se mi taky nechtělo.Merlin píše:Uvidíme, kdo nás ještě podpoří...
Takže sumasumárum, jdu s vámi do toho! Sice jenom s jedním noťasem, ale ono přeci nemusí zrovna pršet, ne?
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "