BoincView aktualne
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Po nejake te odmlce vysle nova verze BOINCView - viz sekce download.
Jiz nema primy pristup do souboru klientu, takze komunikace jede pouze pres RPC. Tudiz uz nejsou Locations, ale Computers.
Zmeny doznal jeste messag tab, ktery ukazuje poslednim 1000 zprav a predevsim pridava filtrovani zprav podle projektu a typu zprav - sikovna je volba ukazovani pouze varovnych zprav; hotkey Cltr+F.
Jiz nema primy pristup do souboru klientu, takze komunikace jede pouze pres RPC. Tudiz uz nejsou Locations, ale Computers.
Zmeny doznal jeste messag tab, ktery ukazuje poslednim 1000 zprav a predevsim pridava filtrovani zprav podle projektu a typu zprav - sikovna je volba ukazovani pouze varovnych zprav; hotkey Cltr+F.
Jeste by to chtelo nejaky konvertor sledovanych PC mezi BS a BV.
Dalsi verze BV vypada "lite" co se tyka syst. zdroju. Aspon za tech par minut, co mi tu bezi. Bohuzel v BV mam jen pulku aktivnich PC od te doby co jsem presel na BS a dohazovat to rucne se mi zatim nechce.
No, necham pusteny BS i BV do zitrka a uvidime co je min nenazrany.
Dalsi verze BV vypada "lite" co se tyka syst. zdroju. Aspon za tech par minut, co mi tu bezi. Bohuzel v BV mam jen pulku aktivnich PC od te doby co jsem presel na BS a dohazovat to rucne se mi zatim nechce.
No, necham pusteny BS i BV do zitrka a uvidime co je min nenazrany.
Private (old) + CCU stats.
Jeste se vratim k rozdilnymu ulozeni info o clientech v BV a BS. Napadlo nekoho z vyvojaru obou projektu ukladat to do nejaky (v 1. kroku mysql) tz kompatibilni databaze?
<:idea:> BV i BS budou umet konekci k [my]sql a v nejakym [bs|bv]ini by byly jen polozky
$db_server = "localhost";
$db_type = "mysql";
$db_db = "boinc";
$db_username = "debil";
$db_password = "debilnipass";
</:idea:>
<:idea:> BV i BS budou umet konekci k [my]sql a v nejakym [bs|bv]ini by byly jen polozky
$db_server = "localhost";
$db_type = "mysql";
$db_db = "boinc";
$db_username = "debil";
$db_password = "debilnipass";
</:idea:>
Private (old) + CCU stats.
Verze 1.4.1 beta 1.
fixed: Messages tab does not show all messages when selecting more than one computer
updated: changed check for single program instance
updated: added some new error messages to project attach wizard
fixed: changed missed "Location" terms to "Computer"
new: column "Duration correction" at the Projects tab for the duration corrections factor
Mimo to ma take funkcni ukazatel sec/TS u coupled modelu - vcetne te nove beta verze.
fixed: Messages tab does not show all messages when selecting more than one computer
updated: changed check for single program instance
updated: added some new error messages to project attach wizard
fixed: changed missed "Location" terms to "Computer"
new: column "Duration correction" at the Projects tab for the duration corrections factor
Mimo to ma take funkcni ukazatel sec/TS u coupled modelu - vcetne te nove beta verze.
Verze 1.4.1 beta 5
Melo by si to pamatovat pozice sloupecku (uz od beta3)
Stavy tasku by mely mit popis shodny s tim, co je videt v magorovi
A par bugfixu...
Melo by si to pamatovat pozice sloupecku (uz od beta3)
Stavy tasku by mely mit popis shodny s tim, co je videt v magorovi
A par bugfixu...
Uz je novy build beta6, ve kterem maji byt ti veci kolem CPU features (coz jsou a funguji).
Prosil jsem take o to, aby radek s totals byl pevne na spodni strane okna a nemusel se delat scroll, jenze to nejak moc nefunguje a taky se rozhodilo scrolovani obecne.
Muzete zkusit, jestli vam to dela taky, jinak bych vyckal na dalsi build.
Prosil jsem take o to, aby radek s totals byl pevne na spodni strane okna a nemusel se delat scroll, jenze to nejak moc nefunguje a taky se rozhodilo scrolovani obecne.
Muzete zkusit, jestli vam to dela taky, jinak bych vyckal na dalsi build.