Nase statistika
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat, jestli se do statistiky týmu taky počítají výsledky z BOINC-CZ u Predictoru. U CPDN je to vyřešeno, ale Predictor je schovaný mezi Others a v té další stránce se nějak ztrácím.
Ptám se proto, že podle mundayweb mám aktuálně 122.068, podle boincsynergy 122.280 čili rozdíl zanedbatelný, ale ve statistikách týmu mám jen 119.401 což je plus minus autobus akorát tak rozdíl ve výši kreditu u Predictoru.
Ptám se proto, že podle mundayweb mám aktuálně 122.068, podle boincsynergy 122.280 čili rozdíl zanedbatelný, ale ve statistikách týmu mám jen 119.401 což je plus minus autobus akorát tak rozdíl ve výši kreditu u Predictoru.
NečtešD@nte píše:tak to nechápu, vykoplo mne to z týmu, tak jsem se přihlásil z5 do boinc.cz a najednou je tu ještě nový BOINC-CZ ?
Zkus si pročíst tohle:
Samovolné vyhození z teamu
-
Xenostellar
- Pokročilý

Re: Nase statistika
Mám se statistikou problémy, rozhodl jsem se vypadnout z CNT a následovat svůj miniteam Lapidušáci, ale i když jsem se snažil do něj dvakrát připojit, v našich statistikách nejsem. Má někdo podobný problém?
Asi jsem se špatně vyjádřil, nejde mi dostat se do minitýmu. To bych s tím jinak tady neotravoval 
Do boinc.cz jsem se dostal víceméně bez problému, i když některé alpha/beta projekty nedokázaly tým najít, tedy ani BAM, takže jsem je musel navštívit pomocí linku přímo odsud z fóra a připojit se manuálně. :-/
Do boinc.cz jsem se dostal víceméně bez problému, i když některé alpha/beta projekty nedokázaly tým najít, tedy ani BAM, takže jsem je musel navštívit pomocí linku přímo odsud z fóra a připojit se manuálně. :-/
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, ono to chvili trva. Snad jsi vsechny udaje vyplnil spravne, spojim se StanleyNR at se nato podiva. 
Díky, dělal jsem asi 20.4. a pak zhruba za týden znovu 
Diky, uz jsem tam. Prosim ale nekoho ze spravcu databaze o vyjadreni k podstate problemu, protoze zrejme jeste jeden clen tymu se pokousel neuspesne k Lapidusakum pripojit.