seti aktuální stav projektu - odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak to není nic zvláštního.
Na takovýmhle PC se divím spíš že ten čas je tak dobrej.
Za další tam máš jenom 256 MB RAM, což si nejsem jistej jestli je na Enhanced dostatečná velikost.
Na takovýmhle PC se divím spíš že ten čas je tak dobrej.
Za další tam máš jenom 256 MB RAM, což si nejsem jistej jestli je na Enhanced dostatečná velikost.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Je pravda, že to není zrovna nejnovější stroj. Ale třeba Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz s 512 MB RAM mi tuto jednotku počítal skoro 6 hodin.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale koukni se na tu druhou co jsi počítal za obdobný čas a tu AMD 3800+ vypočítalo za 4 hodiny a to ještě jelo 2WU naráz, takže je to všechno o Hardware a né o délce WU, protože si troufám tvrdit že takové WU bych doma zpracoval dvě za 2 hodinky maximálně.
Jsou to standartní časy i výkonnové rozdíly.
Koukněte se třeba na tuhle WU :
http://setiathome.berkeley.edu/workunit ... d=83067285
Presler 3,2 ji udělal z a 5.787s (dělal 2WU naráz)
Prescott 3,0Ghz za 21.982s (2WU naráz)
jednojádrový AMD 3000+ za 23.386s (zpracovával pouze jednu WU)
Jinak jsem zjistil že už mně PC dneska odevzad i 3 WU které počítal 2:45, nic delšího jsem ale zatím neměl.
Jsou to standartní časy i výkonnové rozdíly.
Koukněte se třeba na tuhle WU :
http://setiathome.berkeley.edu/workunit ... d=83067285
Presler 3,2 ji udělal z a 5.787s (dělal 2WU naráz)
Prescott 3,0Ghz za 21.982s (2WU naráz)
jednojádrový AMD 3000+ za 23.386s (zpracovával pouze jednu WU)
Jinak jsem zjistil že už mně PC dneska odevzad i 3 WU které počítal 2:45, nic delšího jsem ale zatím neměl.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Uz se to tu parktrat probiralo. Delku vypoctu poznas podle Angle Range. Tabulka zavislosti doby vypoctu a deadline na AR je tady. Pokud chces zjistit AR driv nez tu WU spocitas, podivej se do client_state.xml na popis te konkretni WU. Presne to nenapisu, protoze S@H nepocitam.forest píše:Mají ty dlouhé WU nějaké zvláštní označení? Nebo jak bych takovou WU poznal? Ukazuje se vám u nich dopředu nějaký extrémně dlouhý čas výpočtu? A co s těma validacema u takových WU už to někomu prošlo?
Private (old) + CCU stats.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám P4, 3.0 GHz, 512 MB RAM, že by to dělalo takový rozdíl?forest píše:A na jaký mašině?
Nevím jestli mám kraťasy, možná to bude spíš mašinou![]()
Těžko se to odhaduje když ještě nikdo nedal odkaz na žádnou konkrétní WU která je dle popisu některých členů ,,moc dlouhá,,
Pak by se dal srovnat čas konkrétních PC na WU co počítali dosud s tou dlouhou co počítali nyní.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl to opravdu dělá velký, jelikož na presleru (2x3Ghz@3,85Ghz) mám například kratší časy u WU o polovinu než na původním Prescottu (3,6Ghz@4,28Ghz s HT), což je myslím velký rozdíl
A to mám furt ty stejně hrozný paměti
Nyní se na S@H opravdu poznají rozdíly mezi počítači a to je dobře. Vypovídá to dobré optimalizaci a tím i využití CPU co možná nejvíce co to jde.
Se schválně koukni do TOP 100 PC na S@H dle RAC co tam najdeš za počítadla
Nyní se na S@H opravdu poznají rozdíly mezi počítači a to je dobře. Vypovídá to dobré optimalizaci a tím i využití CPU co možná nejvíce co to jde.
Se schválně koukni do TOP 100 PC na S@H dle RAC co tam najdeš za počítadla
Naposledy upravil(a) forest dne čtv čer 29, 2006 2:20 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Zajímal mě odkaz na nějakou tu extrémně dlouhou WU které tu byly avizované a ty v té tabulce nějak najít nemůžu.Bubak píše:Uz se to tu parktrat probiralo. Delku vypoctu poznas podle Angle Range. Tabulka zavislosti doby vypoctu a deadline na AR je tady. Pokud chces zjistit AR driv nez tu WU spocitas, podivej se do client_state.xml na popis te konkretni WU. Presne to nenapisu, protoze S@H nepocitam.forest píše:Mají ty dlouhé WU nějaké zvláštní označení? Nebo jak bych takovou WU poznal? Ukazuje se vám u nich dopředu nějaký extrémně dlouhý čas výpočtu? A co s těma validacema u takových WU už to někomu prošlo?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nyní zrovna pracuju na jiném, tak třeba potom.
foreste, to je OK, nemyslel jsem tebe.
Narazim na tu temer nekonecnou radu az dogmatickych propagatoru a priznivcu SETI...a nikdo neni schopen par vetama rict, v cem je Enhanced jiny, jak se pocita atp.
Proste mi tak nejak prijde, ze SETI ma nejhorsi pomer uzivatel : znalost o prijektu. Za ty dlouhe mesice vyvoje a mesice, co Enhanced jede alespon na bete, za tu dobu, co uz jede oficialne...a stale velmi poskromnu informaci o samotne metode analyzy atp. (balast kolem toho, jak dlouho se pocita ktera WU nerika nic o tom, co a jak se pocita).
EDIT: Narazel jsem na to, ze pokud ani neni clanek o tom, co se pocita na "nejvetsim" projektu, tak bych se do clanku o non-BOINC projektu nehrnul...
Narazim na tu temer nekonecnou radu az dogmatickych propagatoru a priznivcu SETI...a nikdo neni schopen par vetama rict, v cem je Enhanced jiny, jak se pocita atp.
Proste mi tak nejak prijde, ze SETI ma nejhorsi pomer uzivatel : znalost o prijektu. Za ty dlouhe mesice vyvoje a mesice, co Enhanced jede alespon na bete, za tu dobu, co uz jede oficialne...a stale velmi poskromnu informaci o samotne metode analyzy atp. (balast kolem toho, jak dlouho se pocita ktera WU nerika nic o tom, co a jak se pocita).
EDIT: Narazel jsem na to, ze pokud ani neni clanek o tom, co se pocita na "nejvetsim" projektu, tak bych se do clanku o non-BOINC projektu nehrnul...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Funguje vám SAH forum? Mě to ze záhadného důvodu píše při otevření každého treadu (v O9 i v FF i na různých ISP )
stalo se vám to někdy? Zítra to skusím ještě na jiném PC.
Edit THX. Mě to furt nejde. Jsem blbej nebo jo.
Kód: Vybrat vše
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /disks/setifiler1/home/boincadm/projects/sah/html/inc/forum.inc on line 177Edit THX. Mě to furt nejde. Jsem blbej nebo jo.
Naposledy upravil(a) azor666 dne pon črc 17, 2006 10:33 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Od včerejšího večera sice můžu stahovat wu, ale nemůžu odesílat zpracované, chodí mi tato hláška
2.8.2006 12:53:51|SETI@home|Started upload of file 08ap06aa.29708.306.542316.3.197_0_0
2.8.2006 12:53:57|SETI@home|Temporarily failed upload of 08ap06aa.29708.306.542316.3.197_0_0: Error 403
Jak je to u vás ostatních?
2.8.2006 12:53:51|SETI@home|Started upload of file 08ap06aa.29708.306.542316.3.197_0_0
2.8.2006 12:53:57|SETI@home|Temporarily failed upload of 08ap06aa.29708.306.542316.3.197_0_0: Error 403
Jak je to u vás ostatních?
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ano také ji mám a také posledních pár WU co odešly zpracované mají označení jako nevalidní, takže asi zastavili příjem dokud problém neodstraní, protože tyhle nevalidní WU má vícero lidí ze včerejšího večera jak jsem tak koukal.
Na webu projektu o tom bohužel zatím nic není.
Na webu projektu o tom bohužel zatím nic není.