Trosku rozdil proti klasickym 450h.
Několik set hodin?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
@ Conan. - Nároènost projektù - souhrná tabulka. Pomohlo? Tedy jiste to nezkrati dobu vypoctu, ale v orientaci.
Nebo, kdyz se tak vyzdvyhuje cennost clanku - ClimatePredicition - Sulphur cycle, tam to snda take je...
Nebo, kdyz se tak vyzdvyhuje cennost clanku - ClimatePredicition - Sulphur cycle, tam to snda take je...
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem taky začal počitat CPDN....a mám odhadovaný čas kolem 1800h...mám spočítáno 1,5% za 75hod...a odhadovaný čas spíš ještě narůstá. Podle toho jak rychle to počítá, tak by mi model trval kolem 5000h
Je rychlost výpočtu po celou dobu lineární nebo později výpočet zrychlí 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Odhadovaný čas se po pár procentech ustálí a pak se začne pomaloučku odpočítávat. Takže těch 1800 hodin zdaleka není konečné číslo, bude to určitě víc, ale 5000 to asi taky nebude. Záleží na tom jaký máš model a také samosebou na PC 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Je to SC model...a comp Celeron Tualatin 1200@1333. Spíš mi šlo o to jestli je výpočet lineární. No tak se nechám překvapit.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Podivej se zde na tabulku a dale zde . Myslim, ze diky Honzovi mas docela kvalitni informace. Jinak u mne trvalo jedno trickle cca 12 hodin a vysledny cas 1440 hodin. Jedna se o SC model.Bony píše:Tak jsem taky začal počitat CPDN....a mám odhadovaný čas kolem 1800h...mám spočítáno 1,5% za 75hod...a odhadovaný čas spíš ještě narůstá. Podle toho jak rychle to počítá, tak by mi model trval kolem 5000hJe rychlost výpočtu po celou dobu lineární nebo později výpočet zrychlí
A tady ti posilam k nahlednuti vypocty:
GenuineIntel
Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz
a GenuineIntel
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz.
PS. : Podle toho co uvadis, skutecne ti SC model bude trvat cca 5000 hodin.
Staci si to preci vynasobit, ne? 75 hodin / 100 * 1.5 je zhruba 5000 hodinBony píše:Tak jsem taky zaèal poèitat CPDN....a mám odhadovaný èas kolem 1800h...mám spoèítáno 1,5% za 75hod...a odhadovaný èas spíš ještì narùstá. Podle toho jak rychle to poèítá, tak by mi model trval kolem 5000hJe rychlost výpoètu po celou dobu lineární nebo pozdìji výpoèet zrychlí
Rychlost vypoctu se behem dalsich fazi muze naopak zpomalovat - minimalne kvuli vetsi fragmentaci disku.