Honza píše:
Potřeba je aktualizovat Einstein (teď neběžel, ale má nové app, nevím jaké WU distribuují, časy a tak) -
Jsem trochu v rozpacích co s Orbit s Malarkou.
Ahoj.
U Einsteina ted na Q9550 pocitam cca 5 hodin s kreditem 250, nebo 3,5 hod s kreditem 140.
Malaria funguje dobre a ma porad dost prace. Orbit bohuzel dost puziruje, ale porad verim, ze se rozbehne.
Libor
Ahoj Boincaří
Po dlouhy dobe se zas pripojuju do fora a hned bych mel napad.
Tabulku zdase nema Honza cas spravovat, nebylo by vubec spatny nejake hromadne sdileni/editace treba pres google docs ?
Čáu, tak pokud k tomu dá Honza souhlas, tak s tím nevidím problém, nebo pokud máš aktuální info, tak tabulku uprav, pak jí sem vložíme. Honza říkal že jede do Francie či co, ale nevím zda tam je, nebo už přijel....
dejv
Pravda, uz se sledovani aktualniho vyvoje vsech BOINC i ne-BOINC projektu nevenuji tolik, co drive.
Tabulka ma na dnesni dobu i nejake nedostatky - jelikoz to je obrazek, nelze tridit, filtrovat. Chybi v ni GPU vypocty (kde jsem limitovan na Win/ATI) atd.
Tak by to chtelo zvazit pripadne zmeny a jeji pridanou hodnotu a tak (ie - pred par lety byly informace o HW narocich monhem dulezitejsi, nez dnes).
To vis ze je prisnosna, ja jsem treba tuhle hledal nejaky pojekt ktery zabira malo pameti a tabulka pomohla.
Format sdileni a editace by byl vcelku fajn, kazdy by treba mohl pridat svuj sloupecek s procesorem a jine info. Dale by bylo zajimave treba sledovat pomer optim vs neoptim aplikaci, co vas napadne slo by pridat, jako png si myslim ze je to opravdu neflaxibilni, ale porad diky za to co je.
Přidat svůj sloupeček pro CPU s info nemá smysl, pokud jsou vyplněny 3 řádky. Smysl to podle mě má od poloviny projektů. A taky stačí 3, max. 4 sloupčky. Nějak Intel Quad, možná i7 a něco od AMD (už nic nemám). Pokud je různá frekvence CPU, tak se dá přepočítat na vzorovou, nemusí to být +- 0,1%.
Optimalizace mohou být zajímavé. Možná někde stačí info, že existuje nebo procentně vyjádření o kolik rychlejší. Pokud se to dá říct obecně a není třeba jenom pro Linux/GPU.
Každopádně je třeba lidi, kteří budou informace dodávat, což se už dlouho neděje.
Když je měl sloupečky, říkal jsem, že pokud nebudu mít lidi, kteří by dodávali údaje, sloupeček za CPU odstraním, protože to nemám na čem testovat.
Nebo se najde někdo, kdo bude schopen pokrýt minimálně Win a Linux, AMD i Intel a nějakou grafiku?
Buď to musí táhnout jeden skoro úplně (jako jsem to dělal) nebo to musí být spolupráce více lidí. Házet to do excelu a dělat z toho PNG až tak náročné není, to mohu dělat...ale na jednotlivé projekty už tolik času nemám.
Me tak napada, proc se s tim vlastne delat rucne kdyz mame ty pocitace !
Treba by se mohl do serverove casti boinc udelat reportovaci nastroj - jaky pc ( ram / cpu / gpu ) spocita za jak dlouho a kolik jednotek/mb prenese atp, prumerny cas straveny nad jednotkou. Vystupem by mohly byt nejake xml ktere by si mohli vyvojari uz nejak pozpracovat.