2 Forest: jestli chceš, tak Ti udělám korekturu.
Článek o BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Už vím, kde vznikl problém. Je to už nějaký ten pátek, já byl tenkrát v Hrušicích (ještě jsem, na 3. místě) a nezapamatoval jsem si celý název toho druhýho týmu. Dejvidek mi řekl první část a Forest použil v článku druhou, takže jsem měl dojem, že se mluví o dvou různých týmech. Nikdy nevíte, kam až to náš tým může dotáhnout. Forestův článek se bere jako oficiální zprrva týmu, tak by nebylo dobrý, kdyby v něm byly faktologický chyby.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
A z čeho budu čerpat, až budu vyprávět svým vnoučatům: "Jó tenkrát, když jsme..." 
Díky DC se rozluštil lidský genom o dva roky dřív, než co si mysleli vědci. Původně to mělo být pět let. Tohle je zatím největší úspěch DC a tudy taky vede správná cesta. Poukažte na to ve spojení s ProteinPredictorem a úspěch je téměř zaručen. Lidi mají velkej strach z rakoviny a to je může přesvědčit.
Díky DC se rozluštil lidský genom o dva roky dřív, než co si mysleli vědci. Původně to mělo být pět let. Tohle je zatím největší úspěch DC a tudy taky vede správná cesta. Poukažte na to ve spojení s ProteinPredictorem a úspěch je téměř zaručen. Lidi mají velkej strach z rakoviny a to je může přesvědčit.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po ICQ s BUGIm poopravil článek o BOINC
Jsem moc rád že se v našem týmu najde i takovýto znalec našeho jazyka, který si najde čas i na korekturu článku na našem webu.
Příště vím na koho se s korekturou obrátit
Jsem moc rád že se v našem týmu najde i takovýto znalec našeho jazyka, který si najde čas i na korekturu článku na našem webu.
Příště vím na koho se s korekturou obrátit
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Na iDnes / Technetu vysel dnes clanek o distrubuovanych vypoctech. Seti@Home sice zminuji, ale o BOINC zda se jeste neslyseli:
http://technet.idnes.cz/sw_internet.asp ... ternet_vse
http://technet.idnes.cz/sw_internet.asp ... ternet_vse
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Clanek me docela zaujal i kdyz prechod na BOINC opravdu nezvladli. Kdyz se clovek podiva na stranky zminenych projektu, tak je videt, ze nejsou az tak rozsireny. Skoda, ze se ty projekty nezapojily pod BOINC, protoze nektere jsou docela zajimave asi bych jim taky kus casu venoval.dejvidek píše:Je to škoda, že se neuráčí zmínit platformu BOINC a jiné projekty než SETI - když už tam SETI nazývá neužitečným projektech. Na druhou stranu svět se nezboří a taky mám pocit, aby časem nebylo "přeBOINCováno", zatím zdaleka není.
dejv
Zapojit se do BOINC i dalsich projektu je dost nerealne.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Na stránkách našeho týmu jsem dneska uveřejnil ten článek co jsem sepsal pro lupu.cz, takže pokud bude potřeba v něm něco doplnit, upřesnit, či opravit, stačí upozornit
http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2006050501
Myslím že článek je vhodný i pro umístění na jiné servery, či do tištěné podoby a s jeho poloviční délkou oproti hlavnímu článku bude možná některým redaktorům více po chuti.
http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2006050501
Myslím že článek je vhodný i pro umístění na jiné servery, či do tištěné podoby a s jeho poloviční délkou oproti hlavnímu článku bude možná některým redaktorům více po chuti.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No ono to tak trochu má být reklama na BOINC a CNT, ale pokud by to mělo připadat vícero lidem jako nevhodné, můžu to přepracovat v tom není problém.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nerikam, ze je to nevhodne nebo snad nedejboze spatne. Ja jen, ze ta reklama me napadla okamzite po precteni toho odstavce.forest píše:No ono to tak trochu má být reklama na BOINC a CNT, ale pokud by to mělo připadat vícero lidem jako nevhodné, můžu to přepracovat v tom není problém.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jo to byly připomínky k tomu prvnímu, tedy hlavnímu na našich stránkách, ale k realizaci se dostanu asi až za pád dní.