K čemu je cross-project ID ?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Mata Brno CZ

to nepomohlo

Příspěvek od Mata Brno CZ »

2 Honza - Pocitam na vice pocitacich a na necele polovine (to jsou ty lepsi stroje) bezi zaroven jak SETI tak CPDN a jednotky z obou projektu se odtama uz prokazatelne odeslaly, takze asi cekat az se to nekdy samo... :(
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: to nepomohlo

Příspěvek od forest »

Mata Brno CZ píše:2 Honza - Pocitam na vice pocitacich a na necele polovine (to jsou ty lepsi stroje) bezi zaroven jak SETI tak CPDN a jednotky z obou projektu se odtama uz prokazatelne odeslaly, takze asi cekat az se to nekdy samo... :(
Přesně tak, musíš počkat, já například čekal zhruba měsíc než se to srovnalo za všech projektů, takže to chce trpělivost :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Kdysi jsem se to cross project id snazil resit, jeden cas (asi 2 dny) jsem mel vsude stejny, ale pak se mi u cpdn zase zmenilo, ale ja jsem se na to pak uz vykaslal, protoze to nema cenu. Ted jsem se schvalne podival na 3 projekty, ktery resim a vsude mam uplne jiny. Ja to nechapu a kaslu na to.
Mata Brno CZ

Sjednocene CPID

Příspěvek od Mata Brno CZ »

2 forest - Tak jsem se dnes v ramci planovani vypoctu na prazdniny koukal podrobneji do obsahu adresare BIONC a ve vsech souborech:
sched_request_climateprediction.net.xml
sched_request_setiathome.berkeley.edu.xml
client_state.xml
client_state_prev.xml

mam CPID stejny (v tech souborech), ale ten CPID je uplne jiny nez ve statistice na netu, takze do tvorby CPID se evidentne pocita nejenom MAIL a login ale i WEBova adresa kterou jsem si nastavil a puvodne zadana nebyla a pritom u CPDN jsem ostatni udaje nemenil a pridal jsem jenom www a CPID se take zmenilo! Pocitam ze k sjednoceni dojde samovolne v prubehu nejakeho casu (napr. po updatu vypocetnoho jadra) nebo by se tomu asi dalo pomoci tim ze bych se prihlasil do dalsiho projektu se stejnymi parametry jako u CPDN a SETI. To by mohlo sjednoceni CPID urychlit, taky by mozna pomohlo zapojeni novych pocitacu do vypoctu pricemz jejich nalogovani a inicializace by mohla proces sjednoceni CPID taky nastartovat.

2 Howard - Kaslat na to nechci, chci mit vsechno perfektni, kdyz to jde u ostatnich tak ja to musim mit taky jednotne. :D ten kod se generuje nejakym HASH algoritmem na zaklade osobnich udaju a kdyz je vsude sjednotim tak se to musi casem podarit, udelal jsem chybu hned ze zacaktu ze jsem nemel stejny MAIL pro SETI a CPDN a ted nesu nasledky, kdybych zacal jednotne tak si myslim ze bude CPID vsude bez problemu stejny. Pri prohlidce adresaru doma mam CPID jednotny, ted jenom nejak donutit servery na webu aby si to ode me zaktualizovali. :twisted:
Honza

Příspěvek od Honza »

Jak sladit CPID u projektu?

1) prihlasovat se k CPDN jako prvni projekt a pak dalsi
2) kdyz nelze 1), tak editovat client_state.xml tak, ze prenesete cross_project_id od CPDN i k dalsim projektum.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

ok takze jednoduche a lehce pochopitelne reseni...doplnim do FAQ s upozornenim na editaci xml souboru coz pri nesetrnem zasahu muze mit za nasledek vazne problemy s klientem.
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Koukám že už dlouho s CP ID neměl asi nikdo velké problémy (dle data posledního příspěvku zde), ale mně se najednou z ničeho nic i pod steiným ID rozdělila statistika všech projektů na BOINCstats a oddělila se od souhrného výsledku ze všech projektů Rosetta. Přitom jsem na žádném projektu nic neupravoval a na pár projektech kde jsem CP ID kontroloval je všude stejné. Stalo se vám někomu někdy něco podobného?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 forest: A co tve cpid na webu Rosetty? Je stejne jako u ostatnich projektu? Nepridaval nekdo z tvych friends par novych PC do Rosetty? Pokud ano tak by to "vysvetlovalo" zmenene cpid. Ale pokud mas na nekterem PC Rosettu i dalsi projekty, tak se ti to srovna.
Jinak "expert" na meneni cpid byl sveho casu Ford, tak snad se pochlubi jak to delal. ;-)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak jsem již psal, je co jsem se koukal všude stejné a to i na Rosettě.
Vím jen o zapojení jednoho PC do PrimeGridu někdy v pátek, ale tam je také shodné, tak fakt nevím. Doufám že se to srovná, třeba je jen nějaký momentální problém na BOINCstats.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Dost tezko se Ti to zjednoti, kdyz mas otevreno vic uctu na nekterych projektech. Treba na SETI 3 a na Predictoru 2. Pak se nediv, ze CPID si dela co chce. V Boincstats se to ukazuje tak, jako to mas. Tam zadny problem neni. I Statistiky od StanleyNR jasne rikaji, ze mas otevrenych 5 uctu. Musel by jsi odstranit 2 ucty SETI a 1 ucet Predictor a pak by se to zjednotilo.
Obrázek
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Bubak píše:Jinak "expert" na meneni cpid byl sveho casu Ford, tak snad se pochlubi jak to delal. ;-)
Ja to delam tak, ze jim hacknu server a upravim si to primo v databazi. Jinak za mirny poplatek muzu jinym uzivatelum menit data. Pisemne okolkovane objednavky posilejte na znamou adresu Ceska televize, Kavci hory ...... :lol:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Huž se to srovnalo nějak samo.
Na některých projektech mám myslím vícero účtů, ale ty jsou logicky pod jiným jménem i mailem, tak by se to hádat nemělo.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Posláno na smetiště.
CPID viz:
viewtopic.php?t=2034
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Zamčeno