Certifikáty

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Kdyz sme u tech certifikatu uz sme zde jednou resili ze budou SETi certifikaty ve stylu stareho classica cili po dosazeni urciteho poctu kreditu. Osobne mam pres 35k kreditu ael nidke zadny certifikat nemam pristupny...pouze ty 3 s aktualnim poctem kreditu. Zatim malo kreditu nebo certifikaty nejsou nebo jsem je prehledl?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

zod píše:Kdyz sme u tech certifikatu uz sme zde jednou resili ze budou SETi certifikaty ve stylu stareho classica cili po dosazeni urciteho poctu kreditu. Osobne mam pres 35k kreditu ael nidke zadny certifikat nemam pristupny...pouze ty 3 s aktualnim poctem kreditu. Zatim malo kreditu nebo certifikaty nejsou nebo jsem je prehledl?
Nepřehlédl, takové zatím bohužel nejsou a asi si je budeme muset vyrobit sami :cry:
Naposledy upravil(a) forest dne pát kvě 06, 2005 7:36 am, celkem upraveno 1 x.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

sakra...ty certifikaty za dosazeni urciteho kreditu by to fakt chtelo :!: :shock:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Howard píše:sakra...ty certifikaty za dosazeni urciteho kreditu by to fakt chtelo :!: :shock:
:)

Obrázek

http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=77708
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Anonymous píše:
Howard píše:sakra...ty certifikaty za dosazeni urciteho kreditu by to fakt chtelo :!: :shock:
:)

Obrázek

http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=77708
Aha no na ty jsem úplně zapoměl :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Pekne.
Ale oficialni to neni. Kazdopadne ty klasicky jsou hezci :-)
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Howard píše:Pekne.
Ale oficialni to neni. Kazdopadne ty klasicky jsou hezci :-)
Hezci jsou :))

tady mate moje iD abyste videli i obrazky na dalsich ocenovanych pozicich...
http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=2473

V podstate se to opakuje dokola no...
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Miiichal: Mají tam pěkné statistiky. :)
dejv
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

chjo

Příspěvek od Lesmen »

tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA :cry:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: chjo

Příspěvek od FordPrefect »

Lesmen píše:tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA :cry:
Tenhle thread se venuje necemu jinemu. A pokud vim, tak se zrovna tohle uz nekde probiralo. 8) :!:
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Lesmen píše:tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA :cry:
Promin, ale tohle rozhodne nepatri do tohoto threadu - vhodnejsi by bylo pouzit treba thread "kredit". S pakovanim nema ramecek nic spolecneho, alespon pokud nechces aby ti ho v Berkeley taky zapakovali.

Mimochodem, pokud by se seslo alespon deset objednavek, mozna bych tu zasilku mohl zorganizovat pres kamarada v USA. Kvuli preposilani by ale lepsi bylo, kdyby to udelal nekdo kdi bydli v CR, me by preposilani z Frnaie preci jen stalo o neco vic
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

trux píše:
Promin, ale tohle rozhodne nepatri do tohoto threadu - vhodnejsi by bylo pouzit treba thread "kredit". S pakovanim nema ramecek nic spolecneho, alespon pokud nechces aby ti ho v Berkeley taky zapakovali.

Mimochodem, pokud by se seslo alespon deset objednavek, mozna bych tu zasilku mohl zorganizovat pres kamarada v USA. Kvuli preposilani by ale lepsi bylo, kdyby to udelal nekdo kdi bydli v CR, me by preposilani z Frnaie preci jen stalo o neco vic

jojo,sorry vsem,ja klikl automaticky na Seti a rovnou psal hned na prvni projekt no :cry:
Odpovědět