Certifikáty
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sme u tech certifikatu uz sme zde jednou resili ze budou SETi certifikaty ve stylu stareho classica cili po dosazeni urciteho poctu kreditu. Osobne mam pres 35k kreditu ael nidke zadny certifikat nemam pristupny...pouze ty 3 s aktualnim poctem kreditu. Zatim malo kreditu nebo certifikaty nejsou nebo jsem je prehledl?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nepřehlédl, takové zatím bohužel nejsou a asi si je budeme muset vyrobit samizod píše:Kdyz sme u tech certifikatu uz sme zde jednou resili ze budou SETi certifikaty ve stylu stareho classica cili po dosazeni urciteho poctu kreditu. Osobne mam pres 35k kreditu ael nidke zadny certifikat nemam pristupny...pouze ty 3 s aktualnim poctem kreditu. Zatim malo kreditu nebo certifikaty nejsou nebo jsem je prehledl?
Naposledy upravil(a) forest dne pát kvě 06, 2005 7:36 am, celkem upraveno 1 x.
-
Návštěvník
Howard píše:sakra...ty certifikaty za dosazeni urciteho kreditu by to fakt chtelo![]()
http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=77708
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Aha no na ty jsem úplně zapomělAnonymous píše:Howard píše:sakra...ty certifikaty za dosazeni urciteho kreditu by to fakt chtelo![]()
http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=77708
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Hezci jsouHoward píše:Pekne.
Ale oficialni to neni. Kazdopadne ty klasicky jsou hezci
tady mate moje iD abyste videli i obrazky na dalsich ocenovanych pozicich...
http://www.teamocuk.com/spart.php?f&p=SAH&o=td&u=2473
V podstate se to opakuje dokola no...

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: chjo
Tenhle thread se venuje necemu jinemu. A pokud vim, tak se zrovna tohle uz nekde probiralo.Lesmen píše:tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA
Promin, ale tohle rozhodne nepatri do tohoto threadu - vhodnejsi by bylo pouzit treba thread "kredit". S pakovanim nema ramecek nic spolecneho, alespon pokud nechces aby ti ho v Berkeley taky zapakovali.Lesmen píše:tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA
Mimochodem, pokud by se seslo alespon deset objednavek, mozna bych tu zasilku mohl zorganizovat pres kamarada v USA. Kvuli preposilani by ale lepsi bylo, kdyby to udelal nekdo kdi bydli v CR, me by preposilani z Frnaie preci jen stalo o neco vic
- Lesmen
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
trux píše:Promin, ale tohle rozhodne nepatri do tohoto threadu - vhodnejsi by bylo pouzit treba thread "kredit". S pakovanim nema ramecek nic spolecneho, alespon pokud nechces aby ti ho v Berkeley taky zapakovali.Lesmen píše:tak jsem si rikal,ze az budu mit na seti 10tis kreditu tak si objednam ramecek za tech 35dolacu a koukam ze to poslilaji jenom po USA
Mimochodem, pokud by se seslo alespon deset objednavek, mozna bych tu zasilku mohl zorganizovat pres kamarada v USA. Kvuli preposilani by ale lepsi bylo, kdyby to udelal nekdo kdi bydli v CR, me by preposilani z Frnaie preci jen stalo o neco vic
jojo,sorry vsem,ja klikl automaticky na Seti a rovnou psal hned na prvni projekt no