Oblíbený Projekt

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Oblíbený projekt

Seti@Home
14
30%
ProteinPredictor@Home
5
11%
CPDN
16
35%
LHC
5
11%
Einstein@Home
6
13%
Jiný - jaký
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 46

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Honza píše:Z tohoto clanku o CPDN z webu/casopisu Wired:
"(Climateprediction.net) is the one that runs on my computer," said Anderson.
Kdyz uz i David Anderson misto SETI pocita CPDN, tak to uz neco musi byt :idea:
Obrázek Obrázek Obrázek

Co rikas foreste?
Obrázek Obrázek
Říkám to, že se David pouští do všeho co ho napadne :lol:
Kdo si myslíš že stoji za zprovozněním Einstein@Home?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:
Obrázek Obrázek Obrázek

Co rikas foreste?
Obrázek Obrázek
Øíkám to, že se David pouští do všeho co ho napadne :lol:
Kdo si myslíš že stoji za zprovoznìním Einstein@Home?
Einstein - dalsi projekt, ktery ma smysl. Je jasne, ze pomaha s kazdym projektem, ktery se pod BOINC vyviji. Slo mi spise o to, co pocita Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Honza píše:
forest píše:
Obrázek Obrázek Obrázek

Co rikas foreste?
Obrázek Obrázek
Říkám to, že se David pouští do všeho co ho napadne :lol:
Kdo si myslíš že stoji za zprovozněním Einstein@Home?
Einstein - dalsi projekt, ktery ma smysl. Je jasne, ze pomaha s kazdym projektem, ktery se pod BOINC vyviji. Slo mi spise o to, co pocita Obrázek
Počítám s tím, že částečně počítá každý projekt, aby věděl jak mu to počítá :lol:
Chtělo by to nějakou jeho statistiku :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kde je pravda ?

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Ja analyzuji zatim jenom jednotky climky a Seti . Nejspis zustanu pouze u techto dvou projektu, ale pokud by treba byla moznost se podilet na ostre verzi projektu Astropulse, tak bych si nejspis taky v nem zalozil ucet. V podstate kdyz uz jsem v tomto teamu "CNT" , tak jakakoliv jednotka v jakemkoliv projektu je prinosem i pro tento team "CNT" . Takze nehledejme smysl ktery projekt je smysluplnejsi, pokud pocitame spolecne pro tento team. Nehlede to , ze i reprezentujeme CR a to uz dava smysl se zapojit do tohoto projektu. :roll:
Expert

Re: Kde je pravda ?

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

® Radim ... ® píše:Ja analyzuji zatim jenom jednotky climky a Seti . Nejspis zustanu pouze u techto dvou projektu, ale pokud by treba byla moznost se podilet na ostre verzi projektu Astropulse, tak bych si nejspis taky v nem zalozil ucet. V podstate kdyz uz jsem v tomto teamu "CNT" , tak jakakoliv jednotka v jakemkoliv projektu je prinosem i pro tento team "CNT" . Takze nehledejme smysl ktery projekt je smysluplnejsi, pokud pocitame spolecne pro tento team. Nehlede to , ze i reprezentujeme CR a to uz dava smysl se zapojit do tohoto projektu.
já bych to formuloval jinak - je to přínos hlavně vědě a ne Czech National Teamu. Nejde o to, že reprezentujeme ČR(i když je to taky strašně důležité), ale o to, že se dozvíme něco o nových částicích, o gravitaci, o vývoji klimatu, o mimozemšťanech atd. Nemám moc rád takové lidi, kteří nadšeně začnou počítat, ale když zjistí, že za ty kredity nic nedostanou, prostě se na to vyprdnou... je mi to celkem jedno - nezapočítá se mi za nějakou jednotku kredit? Tak se nezapočítá, se kvůli tomu svět nezboří...hlavně že vím, jaké bude např. klima za 50 let...alespoň budu vědět, jestli v tu dobu budu někde zalezlý u krbu, nebo budu kupovat klimatizaci...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swamp »

Nesnazte se ulovit zenske na certifikaty ze SETI - nefunguje to :D aspon u vetsiny...
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:já bych to formuloval jinak - je to přínos hlavně vědě a ne Czech National Teamu. Nejde o to, že reprezentujeme ČR(i když je to taky strašně důležité), ale o to, že se dozvíme něco o nových částicích, o gravitaci, o vývoji klimatu, o mimozemšťanech atd. Nemám moc rád takové lidi, kteří nadšeně začnou počítat, ale když zjistí, že za ty kredity nic nedostanou, prostě se na to vyprdnou... je mi to celkem jedno - nezapočítá se mi za nějakou jednotku kredit? Tak se nezapočítá, se kvůli tomu svět nezboří...hlavně že vím, jaké bude např. klima za 50 let...alespoň budu vědět, jestli v tu dobu budu někde zalezlý u krbu, nebo budu kupovat klimatizaci...
Zas bych to tak jednoduse nevidel s tim prinosem pro vedu :wink:
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

swamp píše:Nesnazte se ulovit zenske na certifikaty ze SETI - nefunguje to :D aspon u vetsiny...
lol :lol:
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

swamp píše:Nesnazte se ulovit zenske na certifikaty ze SETI - nefunguje to :D aspon u vetsiny...
Nejlepší je počítat i s manželkou, tak jak to dělám já a oba máme z Certifikátů stejně velkou radost :wink:
Doporučuji :wink:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

® Radim ... ® píše:
Zas bych to tak jednoduse nevidel s tim prinosem pro vedu :wink:
No ja by som to s tym prinosom pre vedu praveze dost jednoducho videl, ved kvoli tomu sa to cele robi. Inak by sa na to ti vedci co na tom participuju davno vykaslali, tieto projekty su pre nich VELMI uzitocne, mozno viac ako by si si myslel... Ale napis viac, preco si myslis to co si napisal, ozaj ma to zaujima, pretoze ja sa snazim vedu aj popularizovat, a tym padom je velmi uzitocne vediet ake su pohlady ludi napr. aj na BOINC...
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Zkuste si ty certifikáty rozvěsit po kanclu (pokoji etc.) a uvidíte, co se bude dít. Spousta lidí začne být zvědavá, co to vlastně děláte. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Vladimir Bugdol píše:
Zkuste si ty certifikáty rozvěsit po kanclu (pokoji etc.) a uvidíte, co se bude dít. Spousta lidí začne být zvědavá, co to vlastně děláte. :wink:
Souhlasim...skvely zpusob na rozsireni teamu :wink:
Obrázek
swamp
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swamp »

Jj. Tak at to pitome seti uz zacne fungovat. Jsem lacny po certifikatech. :)
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Muj oblibeny projekt je SETI, nebot mam rad vesmir a vsechny zahady kolem nej spojene. Verim, ze nejsme sami.
Pocitam ho uz od r.2000.
Have you tried to turn it off and on again?
niding
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niding »

Howard píše:Muj oblibeny projekt je SETI, nebot mam rad vesmir a vsechny zahady kolem nej spojene. Verim, ze nejsme sami.
Pocitam ho uz od r.2000.
To jsme na tom podobne.
Pocitam uz od roku 1999. Jedine co zatim lehce snizilo SETI v mych ocich jsou technicke potize nejen poslednich dni.
O vesmiru je take Einstein, muj favorit c.2 :D
--nid!ng
Obrázek
Zamčeno