® Radim ... ® píše:Ja analyzuji zatim jenom jednotky climky a Seti . Nejspis zustanu pouze u techto dvou projektu, ale pokud by treba byla moznost se podilet na ostre verzi projektu Astropulse, tak bych si nejspis taky v nem zalozil ucet. V podstate kdyz uz jsem v tomto teamu "CNT" , tak jakakoliv jednotka v jakemkoliv projektu je prinosem i pro tento team "CNT" . Takze nehledejme smysl ktery projekt je smysluplnejsi, pokud pocitame spolecne pro tento team. Nehlede to , ze i reprezentujeme CR a to uz dava smysl se zapojit do tohoto projektu.
já bych to formuloval jinak - je to přínos hlavně vědě a ne Czech National Teamu. Nejde o to, že reprezentujeme ČR(i když je to taky strašně důležité), ale o to, že se dozvíme něco o nových částicích, o gravitaci, o vývoji klimatu, o mimozemšťanech atd. Nemám moc rád takové lidi, kteří nadšeně začnou počítat, ale když zjistí, že za ty kredity nic nedostanou, prostě se na to vyprdnou... je mi to celkem jedno - nezapočítá se mi za nějakou jednotku kredit? Tak se nezapočítá, se kvůli tomu svět nezboří...hlavně že vím, jaké bude např. klima za 50 let...alespoň budu vědět, jestli v tu dobu budu někde zalezlý u krbu, nebo budu kupovat klimatizaci...