BOINC CON - Beskydy 2007
Moderátor: zdespi
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Z Tvého pohledu máš možná pravdu, ale uvědom si, že mi Krušnohorci bychom také mohli na tom dálném východě také chytit otravu kyslíkemFordPrefect píše:Panove, nezlobte se na me, ale jen na sraz do Krusnych hor misto do Beskyd, to je asi jako jet na dovolenou k vesnickemu rubnicku misto k mori![]()
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
2 Ford: Osobne se dovolene u more vyhybam jak muzu.
Kdyz dovolena, tak NA (sladky) vode a ne VE (slany) vode. Ceske pivo za ceske ceny je predpoklad prijemne dovolene. 
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Urcite necekas, ze bych to vyvracel.FordPrefect píše:Ano, jsem naprosty a totalni VULBubak píše:2 Ford: Tvuj problem.
Ale ne, urcite to ma i svy kladny stranky.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
To je moc pěknéFordPrefect píše:Ano, jsem naprosty a totalni VUL
[edit00] OT z treadu Nenápadné rozdělení CNT jsem přilepil k treadu o CON 2007 kam imho patří.
lukas
[edit01]Koukam, že budu muset jěště založit vlákno o domácím skotu
[edit02]Sry zmaknul jsem citovat misto editovat. Taky jsem VUL.
Naposledy upravil(a) azor666 dne úte led 09, 2007 3:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Ford: nemusis si porizovat papouska. A muzes si uzivat sexu i kdyz nechces. Chces dalsi? 
2 Azor: Prosim o trochu nadhledu.
2 Azor: Prosim o trochu nadhledu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Je videt ze nevis o cem mluvisFordPrefect píše:Panove, nezlobte se na me, ale jen na sraz do Krusnych hor misto do Beskyd, to je asi jako jet na dovolenou k vesnickemu rubnicku misto k mori![]()
Nabizim nasledujici program:
Chybi-li ti sul a slana voda, navstivis v Teplicich solnou jeskyni. Sice je to zpoplatneno, ale vylezes a misto vousu budes mit stalagnity. Aby manzelka netrucovala ze se neopali, vezmej ji do nedalekeho Jachymova, tam se muzete opalit tak ze na to uz nezapomenete (nikoliv z duvodu dobre pameti), a az do morku kosti. Pro ty kterym staci jen slabe opaleni a voda jsou vyhodne napr. teplicke nebo bilinske "lehce" radioaktivni lazne. Plne plice slane vody z vln ti urcite nahradi zakuckane karlovarske prameny.
Nizozemsky pohled z more na vetrne mlyny neni nic proti panoramatu z Bournaku na 3 prekrasne blikajici vetrne elektrarny ktere ladne zapadaji do okolni krajiny Krusnych hor a tvori jeji prirozenou dominantu.
Deti oceni povrchove doly kde najdou spoustu byvale morske fauny, musle, koryse, mozna i nejaka mina se najde.
A jako bonus dostanes co u more nemas v zime sanci videt. Krasavice v bikinach, nekdy i bez nich, snede i bile, primo podel silnic.
Pokud by manzelka mela reci, tak ji samozrejme odvezes do Chanova, kde se muze pokochat snedymi muzskymi tely.
Da se neco takoveho vubec i jen vzdalene srovnat s nejakymi ..... Beskydy?
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: