Nase statistika
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Bude se teda dělat něco s těmi statistikami? Já bych tam přeci jen rád viděl výsledek i CPDN (také mne to hodí o pár míst nahoru, že, ale kvůli tomu to přeci vůůůůůůůbec nedělámdejvidek píše:2LiborA: Asi tak.... CPDN na dotazy nereaguje....
dejv
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Možná blbej dotaz, ale nešlo by těmto lidem napsat buď PM či nějak přímo, co se dálo a co se děje? Je fakt (a jak už to tady i zaznělo), že spousta z nich vůbec neví, že je někde nějakej problém...LiborA píše:... Předpokládám, že pokud někdo nesleduje fórum, tak ani netuší, že k nějakému zcizení došlo...
Jak říkáme: o kredity "vůbec" nejde, ale... těch pár mega by se nám celkem šiklo
Statistika ČR
Hele, chlopy a děvčice, může mi někdo vysvětlit, proč je ČR na desátém místě a předhonili nás nýdrlandi? Vždyť jsme před nimi měli slušnej náskok a teď se sotva vlečem.
-
Xenostellar
- Pokročilý

- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Svobodník Halík ? Svobník Halík, takhle by to dál nešlo.... Vím, že po směně chcete naše soudruhy zocelovat pevným výcvikem... Když po tom vašem výcviku budou druhej den padat na huby, že plnění plánu půjde kam ? No, půjde do prdele!!! Jak jistě víte,tak i my podle plnění plánu budeme brát jaký prémie ? Kurva nižší! Nižší! Nižší!!! 
To se fakt nedalo nenapsat, zrovna čučím na černý Barony a koukám, vy taky neplníte plány na 126%

To se fakt nedalo nenapsat, zrovna čučím na černý Barony a koukám, vy taky neplníte plány na 126%
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Statistika ČR
Jo, taky me to zaskocilo. Snad se to nejak vyjasnivlcak1 píše:Hele, chlopy a děvčice, může mi někdo vysvětlit, proč je ČR na desátém místě a předhonili nás nýdrlandi? Vždyť jsme před nimi měli slušnej náskok a teď se sotva vlečem.
Ty si z toho děláš prču, ale behem minulého týdne nám zmizelo víc jak 13.000.000 bodů. To je normální krádežgigadisk píše:Svobodník Halík ? Svobník Halík, takhle by to dál nešlo.... Vím, že po směně chcete naše soudruhy zocelovat pevným výcvikem... Když po tom vašem výcviku budou druhej den padat na huby, že plnění plánu půjde kam ? No, půjde do prdele!!! Jak jistě víte,tak i my podle plnění plánu budeme brát jaký prémie ? Kurva nižší! Nižší! Nižší!!!
To se fakt nedalo nenapsat, zrovna čučím na černý Barony a koukám, vy taky neplníte plány na 126%![]()
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: