BOINC - Spinhenge@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
parada, priznivci omalovanek se budou mit na co koukat. Nic proti, zvlaste u Spinhenge, kterej ma hodne ruznych modelu, tak se clovek asi zabavi na dlouhou dobu.Honza píše:Spinhenge pripravuje aplikaci s novym screensaverem, jak to tak vypada...
Hlavne jestli bude mit ta nova app KONECNE checkpointy!?
Private (old) + CCU stats.
-
Res
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem k rychlosti výpočtu se to na těch silnějších mašinách dá přežít.Bubak píše:parada, priznivci omalovanek se budou mit na co koukat. Nic proti, zvlaste u Spinhenge, kterej ma hodne ruznych modelu, tak se clovek asi zabavi na dlouhou dobu.Honza píše:Spinhenge pripravuje aplikaci s novym screensaverem, jak to tak vypada...
-
Res
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
No zrovna státnici z angliny nemám,ale mám podezření že ti asi nic zadarmo nedajíMerlin píše:To je hezké, koukat na Spinhenge...
Ale možná bych se na screensaver tolik nezaměřoval, a raději řešil drobné chybky, např.:
1040Too many connections. Moc tomu tedy nerozumím, ale že by tam dávali něco zadarmo?
na silnejsich masinach mozna, ale me silnejsi masiny pocitaj neco uplne jinyho a spinhenge mam spis na tech slabsich strojich. A pokud pocitam WU 4h na PC ktery bezi 8h denne, tak ztrata je citelna.Res píše:No vzhledem k rychlosti výpočtu se to na těch silnějších mašinách dá přežít.Bubak píše:parada, priznivci omalovanek se budou mit na co koukat. Nic proti, zvlaste u Spinhenge, kterej ma hodne ruznych modelu, tak se clovek asi zabavi na dlouhou dobu.Honza píše:Spinhenge pripravuje aplikaci s novym screensaverem, jak to tak vypada...
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zítra (tj. 2.5.) je hlášen výpadek serverů v čase od 8:00 do 11:00. Nějaké "údržbářské" a vylepšovací zásahy 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Tak vydali novou aplikaci 3.0 - má checkpointy a spořič.
Edit- teď koukám, že na stroji mám už i 3.01 aplikaci. Dle fóra na spinu jsou s novýma aplikacema problémy = jednotky končí po několika sekundách, vyskakuje popup okno se screensaverem atd....
Takže radši zkoukněte svoje kompy, jestli vše jede..
Edit- teď koukám, že na stroji mám už i 3.01 aplikaci. Dle fóra na spinu jsou s novýma aplikacema problémy = jednotky končí po několika sekundách, vyskakuje popup okno se screensaverem atd....
Takže radši zkoukněte svoje kompy, jestli vše jede..
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.