Už zas běží, došly jednotky a teď již je tam 9000 nových, tak sosejte... ale bacha, už mám druhou, která se počítá přes 30 hodinHiggi píše:Projekt o5 neběží. Nejde web ani odeslat jednotky. Asi už to trvá delší dobu,nevím.
BOINC - Rectilinear Crossing Number
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak jem si pred dvema tydny odjel pryc na skautskou akci Orbis 2006 k Brnu a nechal pocitat posledni 3 WU tohoto projektu, jedna rozpoctna asi na 20h, druha na mene, treti jeste nenacata a rikal si, ze se to tak za den-dva dopocita a pak to prejde do standby, nebudu riskovat nejake stahovani, kdyz nejsem doma. Dnes jsem se vratil a ta prvni WU se dopocetla asi s 130 h a druha se stale pocita s 257 h
, to je teda sila. Schvalne jsem tu dlouhou pozastavil a nechal pocitat tu treti a ta se spocetla za 9 vterin
. Co tomu dodat, jen se modlit, ze se mi ta soucasna dopocita a dostanu tech par tisic kreditu za ni.
Btw. projekt uz ma zvolene nove logo
//edit: tak je dopocitano: result je k videni zde
Btw. projekt uz ma zvolene nove logo
//edit: tak je dopocitano: result je k videni zde
Naposledy upravil(a) Necroman dne pon srp 07, 2006 11:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Jak jsem uz psal jinde, rekord je asi 300 hodin na FX-60 pretaktovane na FX-64.
(jeste mi jedou na D820 ~ 60 hodin a druha X2 4400+ ~150 hodin)
Uz ale ale pripravena nova aplikace, ktera ma limit 2 hodiny strojoveho casu (tedy na HT realne vice).
Neni to sice jeste to, co csaem bude (checkpointy, progress bar), ale uz to bude konec techhle XXL resultu.
(mozna obcas jeste nekdo dostane velkou k prepocitani).
Dovolim si sem hodit oficialni logo RCN, jehoz autorkou je Cori.

(jeste mi jedou na D820 ~ 60 hodin a druha X2 4400+ ~150 hodin)
Uz ale ale pripravena nova aplikace, ktera ma limit 2 hodiny strojoveho casu (tedy na HT realne vice).
Neni to sice jeste to, co csaem bude (checkpointy, progress bar), ale uz to bude konec techhle XXL resultu.
(mozna obcas jeste nekdo dostane velkou k prepocitani).
Dovolim si sem hodit oficialni logo RCN, jehoz autorkou je Cori.

- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkušebně jsem tenhle projekt spustil na tom svém testovacím dělu P133 a odjel na dovolenou - z dovolené už jsem se vrátil a šel se mrknout na výsledky. Zatím není nedopočítána ani jedna jednotka - aktuální čas první jednotky je 370 hod 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
Byla vydána nová aplikace pro RCN - tcape-crossing 5.49 (původní cape-crossing 5.41), která má nastavenou pevně max. dobu výpočtu na 2 hodiny, pokud se překročí, tak je jednotka "dopočítána" a odesláno to, co se spočetlo jako valid. Zbytek se asi znova pošle jako nová WU. Má se tak předejít 150h+ jednotkám, které se občas objevily.
@ Necroman - o tom jsem psal. Take se jedna o 2 hodiny strojoveho casu, ne realneho - viz Intel siditko jmenem HT.
@ gRis - vono by te zamrzelo, az ti zuchne masina nebo ti ji M$ bez ptani restartne kuvli M# updatdum a pocila bys od zacatku. Vim, o cem mluvim - po skorem 180 hodinach vypoctu RCN si prave pred chvili zuchla - asi kvuli bezdratove klavesnici/mysi a/nebo jejim driverum
@ gRis - vono by te zamrzelo, az ti zuchne masina nebo ti ji M$ bez ptani restartne kuvli M# updatdum a pocila bys od zacatku. Vim, o cem mluvim - po skorem 180 hodinach vypoctu RCN si prave pred chvili zuchla - asi kvuli bezdratove klavesnici/mysi a/nebo jejim driverum
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
delka jednotky...
Trošku mě ta neodhadnutelná délka štve...Psali, že to bude nastaveno tak,aby se čas omezil na 2 hoďky, ale na notebooku už jedu WU 2hod48 min a uz bych rad ten komp vyp, protože docela topí (HP nc4010). (Když dám pauzu, tak mám dojem, že jednotka jede od začátku...Nebo aspoň se mi to párkrát stalo. Jak kdy riskovat ztrátu strojového času.) Btw, přestože je délka výpočtu omezena na 2 hodiny, tak Opteron na 2,5GHz toho určitě spočítá víc, než Pentium-M na 1,6, ne
:?:
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Schopný člověk ví jak nenechat aktualizace restartovat samovolně počítač(jednoduché, okno s potvrzením restartu chytnu za okraj a hodím ho mimo obrazovkuHonza píše:Neriznou to presne na 2 hodinach, ale nechaji dojet nejaky vypocet, smycku atp.
Hlavni je, ze to neni 100+ hodin; leckumu to mohou nechutne schodit Windows updates a po treba 300 hodinach to zamrzi.
@ gRis - nejde jenom o restart kvuli aktualizacim, ale spousty dalsich prilezitosti pocinaje instalaci nebo aktualizaci jineho softu, vymeny HW, vypadku proudu, cokoli kolem BOINC typu upgrade, mazani dluhu...
V soucasnosti je problem castecne vyresen a to je jen dobre. Jsem rad, ze jim to netrvalo mesice jako uFluids.
V soucasnosti je problem castecne vyresen a to je jen dobre. Jsem rad, ze jim to netrvalo mesice jako uFluids.