Mno, pokud myslis napr. Mercedes Vito, tak na jeho uroven se japonci opravdu nedostanou. Tam totiz byli pred cca 30 lety
Total crap...
Edit:
Americka auta:
vozil jsem si prdel v Lincoln 6Liter. Rok vyroby cca 1980 a i po cca 20 letech to bylo perfektni auto. Po 400 km me vubec nebolel zadek, mista na nohy (sedel jsem vzadu) bylo opravdu dost a rozhodne jsme se 3 vzadu nemackali. Nejaky poruchy nebo nahradni dily ? Nehrozi. K cemu ? To se o evropskych autech vubec neda rict, o Skodovkach uz vubec.
Neco podobneho jsem zazil pred par lety v praci kdyz jsem jezdil sluzebnimi Mitsubishi, ale preci jen to nebylo to same. Nicmene, napr. tlumice se menily az po 260tis. km. Ctete dobre. Evropska shit auta se muzou jit bodnout. Po 100tis km je auto na odpis.
S Misaky jsem jezdil i po 300 tis najetych km a az na opotrebenem interieru to nebylo na nicem behem jizdy znat.
Projel jsem si dost Octavii, benziny, turbobenziny, turbodiesely, atd., par Fabii, a to strasne nepohodli je jak pest na oko. Dojedu do Tater a mam toho plne zuby, cele telo drevene a rozlamane.. Kdepak. Boleslavec az na konec
Nic na cestovani. Leda na nakup do kauflandu.
Edit 2:
Ted jsem se vratil ze Zenevy (2x1000 km / 2x9 hodin jizdy) kam jsem jel mym toledem r.v.97 a ac je to spanelskej klump, tak porovnam-li to se skodovkou tak jsem byl rozlamanej podstatne min.