BOINC CON - boinc.cz+boinc.sk
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
[quote="zdespi"]Paráda, takže jestli to dobře chápu, můj povoz je v podstatě pln.
Já,Malvíny,Azor666,PavolIR.
Ovšem pro nenáročné existuje, dle technického průkazu a názoru designérů významné tuzemské automobilové firmy, ještě jedno místo, kdesi vzadu uprostřed === mezi Pavolem a Azorem :lol:
ZdeSpi[/quote]
:-) Tuhle jsem cetl o jakychsi statistikach preziti a nabizis nejbezpecnejsi misto (takze by asi melo byt nejatraktivnejsi, ze?).
Já,Malvíny,Azor666,PavolIR.
Ovšem pro nenáročné existuje, dle technického průkazu a názoru designérů významné tuzemské automobilové firmy, ještě jedno místo, kdesi vzadu uprostřed === mezi Pavolem a Azorem :lol:
ZdeSpi[/quote]
:-) Tuhle jsem cetl o jakychsi statistikach preziti a nabizis nejbezpecnejsi misto (takze by asi melo byt nejatraktivnejsi, ze?).
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak s termínem je to velice zajímavé 13/13 to si asi Rampa bude muset s někým střihnout 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prave som to doma poriesil, mozem ist len 22. - 23.9. (prvy termin nemozem, manzelka bude v Brne na sluzobnej ceste). Takze ak to bude ten druhy termin ja na 100% pridem. Tym padom ze konecne viem kedy mozem a ze pojdem na 100% tak je jasne ze niekoho autom este mozem zobrat a ako som uz pisal, do konca tyzdna cakam zavazne info od chalanov.