2 FordPerfect: On je i RD v knizni podobe lepsi. Tedy krom toho ze je o hodne jinej. Konkretne 3. dil (posledni clovek) se do serialu vubec nedostal. Teda spis naopak, protoze knizky byly psany az po scenari, takze bych mel napsat ze 3. dil je navic.
P.S.: Pokud ma nekdo zajem o zajimavy cteni, tak mu mailnu PDB.
Bubak píše:2 FordPerfect: On je i RD v knizni podobe lepsi. Tedy krom toho ze je o hodne jinej. Konkretne 3. dil (posledni clovek) se do serialu vubec nedostal. Teda spis naopak, protoze knizky byly psany az po scenari, takze bych mel napsat ze 3. dil je navic.
P.S.: Pokud ma nekdo zajem o zajimavy cteni, tak mu mailnu PDB.
4400 neznam, rad se priucim, pokud bude cas. A taky je dobre ty serialy mit a videt, aby jeden nebyl mimo misu...treba nekdy u piva dojde k vymene vetsiho mnozstvi (digitalnich) informaci.
Tak jsem shlídnul první sezónu Battlestar Galactica a musím říct, že mě tento seriál dost zaujal. IMHO je dokonce lepší než Star Trek. Teda aspoň DS9. Moc se mi líbí ta akční kamera, která jakoby byla z pohledu další osoby. Je roztěkaná, nestabilní, "kouká" přes regály a jiné věci. Fakt pěkný. Už se těším na druhou sezónu. Zatím mi chybí díly 2-7. Snad je seženu.
Nad tou kamerou se všichni rozplývali, pak jsem ale zjistil že to vymysleli už o pár let dřív ve Firefly, která je mimochodem o kus lepší než BSG. Škoda jen, že ji nepřítel seriálů TV FOX ukončila