Optimalizovaná aplikace Einstein@Home I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
nyní 6 600 sekund.Higgi píše: "dlouhá jednotka" 15 500sek
Nárokuje 35 kreditů, ale zatím žádnej příděl.
Naposledy upravil(a) Higgi dne sob bře 11, 2006 2:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Testovan optimalizovany Einstein, PentiumM Banias 1,5 GHz, 400MHz FSB
puvodni cas - cca 6:50 hodin
optimalizovany cas cca 3:00 hodin
Zaver - slusne zkraceni, jen tak dal
Btw. nejak nerozumim tomu, jak se tu porad pise kratsi a delsi jednotka, tim se mysli puvodni a Albert, nebo existuji ruzne dlouhe jednotky pro Alberta? Uz vice jak mesic mi jine, nez Albert nechodi a ty jsou vsechny stejne dlouhe
.
Jedna WU u Alberta se pocita cca 6:45 - 7:00 hodin.
S puvodnim klientem, pred Albertem, to trvalo cca 10:10 - 10:20 hodin.
puvodni cas - cca 6:50 hodin
optimalizovany cas cca 3:00 hodin
Zaver - slusne zkraceni, jen tak dal
Btw. nejak nerozumim tomu, jak se tu porad pise kratsi a delsi jednotka, tim se mysli puvodni a Albert, nebo existuji ruzne dlouhe jednotky pro Alberta? Uz vice jak mesic mi jine, nez Albert nechodi a ty jsou vsechny stejne dlouhe
Jedna WU u Alberta se pocita cca 6:45 - 7:00 hodin.
S puvodnim klientem, pred Albertem, to trvalo cca 10:10 - 10:20 hodin.
Mno, trochu zaroven pletes dohromady WU a aplikaci.
Einstein aplikace se jiz nepouziva, misto ni je Albert 4.37 aplikace. Ta zpracovava data jinym zpusobem - jak jako se leta slibuje u SETI, ze Enhanced bude moderneji zpracovavat stejna data. Je to proste trochu odlisny pristup.
Z pocatku pri uvedeni Alberta trval vypocet WUs v rozemzi 25-100% delky vypoctu (nebo 1-4x) a vyplyvalo to z prave z povahy zpracovani.
Dobre, ze optimalize chodit take na Pentium M a ze je opet zhruba 2x rychlejsi. Vyjimku snad tvori pouze Xeon (pry rychly procesor, tvrdi Intel) a...ne, nebudu prudit
Einstein aplikace se jiz nepouziva, misto ni je Albert 4.37 aplikace. Ta zpracovava data jinym zpusobem - jak jako se leta slibuje u SETI, ze Enhanced bude moderneji zpracovavat stejna data. Je to proste trochu odlisny pristup.
Z pocatku pri uvedeni Alberta trval vypocet WUs v rozemzi 25-100% delky vypoctu (nebo 1-4x) a vyplyvalo to z prave z povahy zpracovani.
Dobre, ze optimalize chodit take na Pentium M a ze je opet zhruba 2x rychlejsi. Vyjimku snad tvori pouze Xeon (pry rychly procesor, tvrdi Intel) a...ne, nebudu prudit
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Mohu nabídnout další výsledek z AMD, tentokráte Bartona 3200+
Před optimalizací 15042 s optimalizací 6163. Jsou to ty dlouhý WU.
Takže u AMD půjde jak jsem to tak pročítal o zrychlení cca na 40% původního času.
Je blbý že nějak scházejí pro porovnání Intely. Zatím nemám s čím srovnat ten můj rozdíl ve výkonu s optimalizací na Prescottu.
Před optimalizací 15042 s optimalizací 6163. Jsou to ty dlouhý WU.
Takže u AMD půjde jak jsem to tak pročítal o zrychlení cca na 40% původního času.
Je blbý že nějak scházejí pro porovnání Intely. Zatím nemám s čím srovnat ten můj rozdíl ve výkonu s optimalizací na Prescottu.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.