Náročnost projektů - souhrná tabulka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jo. Presne o tolik.Honza píše:Dik za upozorneni. A kolik to ted dela presne? 49766.4?
Kdyz uz jsme u toho, nikde na CPDN foru jsem nenasel zadne oficialni vyjadreni k tomu proc se ten credit zvednul a proc jen u novejsich coupled modelu (tech co maj v nazvu pocatecni rok a pocet pocitanych let, takze hadcp3i*). Starsi coupled modely (slabcm3[lb*|pbb|oh*] atd.) a slab modely tohle navyseni nepostihlo.
Private (old) + CCU stats.
2 sarha1: Aha. Dik. Nasel jsem to az ted podle datumu cos napsal. 
No, credit navic se vzdycky hodi, tak nejsem proti.
Navic se tim snizil rozdil mezi CPDN kontra optim. SETI
Nejak jsem si ale nevsimnul vyrazneho zpomaleni vypoctu. Na mych masinach se pocita model stejne rychle nezavisle na verzi. 5.40, 5.15 i 5.44 jsou stejne rychle.
Na tehle masine. Verze 5.15 a 5.40 Zadny vyrazny rozdil.
No a tady je jeden rozpocitanej verzi 5.44 oproti 5.15 na stejne masine. O5 zadny podstatny rozdil.
No, credit navic se vzdycky hodi, tak nejsem proti.
Nejak jsem si ale nevsimnul vyrazneho zpomaleni vypoctu. Na mych masinach se pocita model stejne rychle nezavisle na verzi. 5.40, 5.15 i 5.44 jsou stejne rychle.
Na tehle masine. Verze 5.15 a 5.40 Zadny vyrazny rozdil.
No a tady je jeden rozpocitanej verzi 5.44 oproti 5.15 na stejne masine. O5 zadny podstatny rozdil.
Private (old) + CCU stats.
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nahodil jsem po par tydnech zas na chvili uFluids, a hlasim zmeny:
1, Zvysil se narok na upload, aktualni jednotky vygeneruji cca. 1,5-2MB
2, Prichozi jednotky jsou o neco malo vetsi, typicky kolem 2,5MB.
3, Stavajici Evolver 4.10 nezobrazuje procenta prubehu. Z nuly po spocteni skoci progressbar primo na 100%.
4, Mensi spotreba RAM, neco mezi 8-10MB.
5, Quorum je nyni 3.
6, Jednotky nemaji stejnou delku. Na AMD Sempronu 2200MHz se vypocetni cas pohybuje mezi 20-35min.
7, S bodem 6 souvisi variable credit, typicky v rozmezi 4-7 za spoctenou jednotku.
1, Zvysil se narok na upload, aktualni jednotky vygeneruji cca. 1,5-2MB
2, Prichozi jednotky jsou o neco malo vetsi, typicky kolem 2,5MB.
3, Stavajici Evolver 4.10 nezobrazuje procenta prubehu. Z nuly po spocteni skoci progressbar primo na 100%.
4, Mensi spotreba RAM, neco mezi 8-10MB.
5, Quorum je nyni 3.
6, Jednotky nemaji stejnou delku. Na AMD Sempronu 2200MHz se vypocetni cas pohybuje mezi 20-35min.
7, S bodem 6 souvisi variable credit, typicky v rozmezi 4-7 za spoctenou jednotku.
6-12 minut? Proč já vždycky chytnu nějakou špatnou?k6 píše:Dnes jsem to nahodil na AMD X2 5200. U jednotek zacinajicich rcscs je progressbar funkcni (i kdyz se rozjede pomerne prudce zhruba po polovine celkoveho vypocetniho casu). Dale je u nich download cca 26kB/WU. Cas pocitani se pohybuje mezi 6-12min, upload je 3kB/WU.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Cosmology dnes uvolnila aplikaci 2.03, ve které byly odstraněny některé úpravy zavedené ve verzi 2.02, která však na některých počítačích způsobovala problém (u mne se to zatím neobjevilo)
EDIT: Tak už máme verzi 2.04 - řeší problémy s restarty aplikace a chceckpointy
EDIT: Tak už máme verzi 2.04 - řeší problémy s restarty aplikace a chceckpointy
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png