borekv píše:Ze by za to mohl ten muj pulmelounek, s kterym jsem se vcera preregistroval?
No pokud nebyl v projektu Climatprediction, tak ne. Jedine u Climatu clovek prechazi k novemu teamu i se stavajicim kreditem.
To je videt treba kdyz nekam pricestuje Honza se svymi 1,1M.
Libor
borekv píše:Ze by za to mohl ten muj pulmelounek, s kterym jsem se vcera preregistroval?
No pokud nebyl v projektu Climatprediction, tak ne. Jedine u Climatu clovek prechazi k novemu teamu i se stavajicim kreditem.
To je videt treba kdyz nekam pricestuje Honza se svymi 1,1M.
Libor
Mam tomu rozumet tak, ze muj dosavadni kredit z Rosetty zustal v CNT? Ne ze by ho bylo moc to ne,
ale nejak se mi nelibi nechat to Forestovi
Akorat teda nechapu, jak se delaji soucty kreditu v tymech. Svuj kredit totiz
u sebe v boinc.cz vidim. Do souctu tymu se to nezapocita? Nebo se ten kredit
"zdvoji"?
pcman píše:Akorat teda nechapu, jak se delaji soucty kreditu v tymech. Svuj kredit totiz
u sebe v boinc.cz vidim. Do souctu tymu se to nezapocita? Nebo se ten kredit
"zdvoji"?
U osoby mas kredit osoby. Ale do kreditu teamu se pocita jenom to co udelas, kdyz jsi v teamu.
Zkus se podivat na kredity lidi v Einsteinovi (+5M) a pak se koukni na celkovy kredit teamu (110k).
Libor
Myslim, ze Libor to napsal presne, u vsech projektu BOINC se to tymu zapocitavaji do teamu jenom kredity, ktere vytvoris v teamu. Pozor, ale je tu jedna vyjimka a to v CPDN, tam prechazi cely kredit s tebou, ktery mas. Jinak je pravdou, ze v osobnich statistikach Ti zustava veskery kredit, ktery jsi nasbiral. To znamena, ze kdyz budes pocitat nejaky projekt a ziskas tam 1000 kreditu a pritom nejsi v zadnem teamu, tobe se automaticky pripisou. Ale kdyz se pridas do tymu c.1 a ziskas dalsich 1000 kreditu tak ty budes mit 2000 kreditu a pro tym c.1 jsi vytvoril 1000 kreditu. Kdybys pak prestoupil do teamu c. 2 a tam vytvoril dalsich 2000 creditu, tak ty mas 4000 kreditu a tymu c.2 se pripise 2000 kreditu. V teamu c.1 zustava 1000 creditu.
sakra, ja jsem si myslel ze pri prechodu do jineho tymu si kredit nesu sebou. Chci z CNT odejit protoze nechci podporovat Foresta ale porad jsem si rikal ze je na to tak nejak cas...kdybych vedel ze ten mnou napocitany kredit mu "zustane", tak uz jsem odesel davno. Jen co budu mit trochu casu tak jdu k vam;-)