Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
JJ, mně to hodně kleslo a klesat i bude, protože kamoš přišel o část výkonu před tímhle víkendem a já už 2 PC přehodil na Seti než se nějak rozhodnou jak budou na Rosettě přidělovat spravedlivě kredit.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Posílám velkou gratulaci k takovému výsledkuFordPrefect píše:Tak jsem dneska dosahl milionu v seti. Vim, nekteri si reknou, ze jsem zabar, ale me to stalo opravdu hodne sil.
Tak to jsem tedy žabař já, protože mám jenom něco málo přez 600.000 na Seti a v žádným projektu jsem ještě nedosáhl melounek
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: CCU
Tak to je fofrMiiichal píše:Gratuluji nam k 10M na SETI
Zanedlouho snad konecne 15M celkove...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pro nas slimaky je to proste priserny fofrMiiichal píše:Fofr ani ne, vlece se toFordPrefect píše: Tak to je fofr10M mame jen na SETI... 15M budeme mit za chvili celkove na vsech projektech (jako CCU)
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji ke gratulantůmMiiichal píše:Fofr ani ne, vlece se toFordPrefect píše: Tak to je fofr10M mame jen na SETI... 15M budeme mit za chvili celkove na vsech projektech (jako CCU)
Naposledy upravil(a) forest dne úte říj 10, 2006 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nevím zda to píšu správně sem, jelikož z threadu již není jasné jakého týmu se vlastně týká, ale chtěl bych zde jako první a doufám že jeden z mnoha, popřát Czech Crunchers Unit k překročení 15 melounové hranice
P.S. Miiichale, nebolí tě už od toho luskání prstíky

P.S. Miiichale, nebolí tě už od toho luskání prstíky