diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Konečně taky pár fotek, i když spíš z cesty než ze setkání ... klikni
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

@ Honasss - super fotky :D a pekny webik P.S. Lenka vzkazuje ze ji chybi Caki :oops:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Pěkný fotky...a díky tomu jak to tady popisujete...tak mě to šve čím dál víc, že jsem se taky nezůčastnil :cry: :cry:
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

2Honasss: ja si tentokrat dala pozor a vsechny si pamatuji. Sice jsem si to nalivala do hlavy postupne po 3 lidech, ale takto to funguje!
img2266 ... zprava (dle svetonazoru) tvari k nam : Azor666, Malviny, Zdespi a Gallarr ... vsak pockejte na bazen fotky :wink:
img2304 ... jako motylci
img2314 ... jako v zivote
200604231758_P4220058.jpg ... chata Bily Kriz, prava dolni cast cela prosklena, okna na jih+zapad - tot nadherny bazen!
Naposledy upravil(a) Flegi dne pon dub 24, 2006 1:52 pm, celkem upraveno 1 x.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Diky vsetkym za popisy - takto sprostredkovane slovom aj obrazom to ma vyznam aj pre tych co tam neboli aby sa v teame (pripadne na fore) citili viac doma. ;)

No a je to aj vyborna reklama na dalsi Con, takze dufam ze kapacitne budete musiet nabuduce vybavovat nejake mestecko. Pripadne zorganizovat Boinc-party na zelenej luke, kde sa bude hrat signal zo SETI konvertovany na zvuk, pripadne uz som pocul aj gravitacne vlny konvertovane na zvuk. :-) A podavat sa bude prave proteinove pivo skladovane a chladene v LHC supravodivych magnetoch. :)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Pokusím se fotky dostat na FTP večer, ale jak jsem tak koukal, tak všichni je mají nějak upravený na menší velikost, což mně zabere asi dost času. V tomhle jsem fakt amatér, jako ostatně i ve focení jak jsem tak koukal jak si s tím ostatní na srazu hrají.
Takže ode mě v žádném případě nečekejte žádnou kvalitu, i vzhledem k velice obstarožní technice kterou vlastním a nedá se srovnávat s ostatníma :oops:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

forest píše:všichni je mají nějak upravený na menší velikost, což mně zabere asi dost času
Použij nějaký nástroj dávkové konverze, u mnou používaného XnView to používám, pro potřeby zobrazení na webu to bohatě stačí.
gallarr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gallarr »

Sraz byl skvělý, prima lidičky, nádherný prostředí.

Něco málo fotek zde
Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Diky Honasss a Flegi za doplneni par jmen. Aspon uz zase znam vic lidi. Aspon z fotek.
Libor
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

2duro aby nás ale paroubek s té louky nevyhnal obušky :lol: :D
Obrázek
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

2Rampa - no treba vopred poziadat ministerstvo skolstva vedy a kultury o sponzoring takej bohu- a vedelibej cinnosti. :)

2Forest - ak pouzivas Windowsy tak velmi jednoduchy nastroj na rychle zmensovanie obrazkov je Image Resizer. Samotna instalacia je klasicky jednoducha, mozes s tym menit velkost lubovolneho poctu obrazkov naraz a takisto si vybrat niektoru zo standardnych alebo aj lubovolnych velkosti vyslednych obrazkov. Napr. v Total Commanderi sa ti aj integruje do praveho tlacitka mysi (staci kliknut a mozes obrazok/zky resizovat, netreba spustat ziaden samostatny program). Zmensenie obrazkov ti potom bude trvat len par sekund. Ja to pouzivam uz dlho a nikdy to nezlyhalo.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
malviny
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od malviny »

2Rampa: Diky, bylo to super (za ty, co v 10 rano vyrvavaji "budicek" a dupou po chate, misto aby jako kazdy slusny clovek spali, nemuzes :-) ).

2Andilek1: Vysledek experimentu - CDMA v Sulove nejede ani s externi antenou, ackoliv NMT jede naaadherne (tak dobre jsem to asi jeste nezazil).

Ukazalo se, ze z vyletu je cca 400 fotek, takze to nejdriv musim trochu probrat a vymyslet, kam to hodit. Tem, co prosvihli sobotni odpoledne v bazenu, ale ukazu aspon neco: http://mujweb.cz/www/malviny/P1020301s.jpg (popiska by mohla byt zhruba: zdespi v raji).
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

Tak povídejte, jaké to bylo :?: :?: :?:
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Takze, konecne prispivam i ja svou troskou do mlyna. Takova rychlovka z bazenu. a cela Galerie je na mych strankach.

2 IQE: Vzdyt se tu uz 2 dny nebavi o nicem jinem. :roll:

2 Duro: Kdyz se kouknes na Rampovo imperium tak zjistis, ze je schopnej ubytovat tak pulku aktivnich clenu :) Kdyz jsme, zjistili ze mu tam pratri asi 5 z 8 baraku(rozumej hotelů), tak jsme usoudili ze mezi sebou mame dalsiho milionare(ovsem jiz ne virtualniho ze, ehmmmm :lol: ) :wink:
Honza

Příspěvek od Honza »

Pekne fotky - jak Honass, tak Blackhat. Koukam, ze bazen byl dobry...no treba priste.

A co treba hadanku - vyfotil jsem zabu nebo zabaka?
Zamčeno