SETI optimalizovany klient-desitky procent narustu vykonu I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Narazil jsem na zajimavej pocitac Intel(R) Pentium(R) D CPU 000 @ 2.40GHz ty nuly sou nejaky divny a Pentium D 2.4 taky neznam. A ty casy kolem 1000 vterin na jednotku to je taky hodne zajimavy.
Naposledy upravil(a) JVc dne pát dub 14, 2006 10:24 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi nějaký hodně slušný přetaktovanec.
Možná že se mu podařilo pohnout násobkem a tak vykazuje nesmyslný údaje na venek, ale ty časy jsou fakt neuvěřitelný
Možná že se mu podařilo pohnout násobkem a tak vykazuje nesmyslný údaje na venek, ale ty časy jsou fakt neuvěřitelný
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Podezrely je i to, ze pokud je to tak slusne pretaktnuty tak by to melo byt znat i na BOINC benchmarku, ale ten ma celkem normalni hodnoty (2,4GFIO/5,1GIO).
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Koukni ale třeba na tohle D-éčko :
http://setiathome.berkeley.edu/results. ... offset=760
Ten dělá WU za 850s (musíš se kouknout na časy před kalibrací) což je jenom 14minut/2WU to se pak nedivím že takovýhle PC mají RAC víc jak 3500
Už abych měl tu D 920, to pak bude maso
http://setiathome.berkeley.edu/results. ... offset=760
Ten dělá WU za 850s (musíš se kouknout na časy před kalibrací) což je jenom 14minut/2WU to se pak nedivím že takovýhle PC mají RAC víc jak 3500
Už abych měl tu D 920, to pak bude maso
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
AMD byly vždy na Seti o něco horší 
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale ne, tim jsem myslel jestli mu to tech 50 minut nepocita dve jednotky, na kazdem "procesoru" zvlast. Ovsem se schopnostmi toho procesoru nejsem obeznamen.Honza píše:Zatim jedinou aplikaci pod BOINC, ktera byla multithreaded, byla alfa verze CPDN Sulphur cycle (jestli si psravne pamatuji druh modelu). Docela bych rad videl jeste neco podobneho...muzes dat link?gRis píše:To je straslive moc, co pouzivas za optimalizaci? Nemas to s multithreadingem?
noo slusny ale na toto pentium 3 550 to nema, nejedes aji einsteina, bylo by to dobry porovnani® Radim ... ® píše:Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.06GHz
Naposledy upravil(a) JVc dne čtv dub 27, 2006 11:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Mam:
Build: Windows SSE2 AMD Athlon64 V2.09s by Crunch3r
Je to cca 46-50minut na jednotku, tedy /2 jelikoz je to dvoujadrove, pokud to tak chces pocitat.
Mela by to byt Crunch3rova starsi verze, protoze nova mi nejede se zapnutou affinity, jejiz zapnuti mi zrejme lehce snizuje cas vypoctu.
SSE3 moc rychlejsi nebylo, spis naopak, zato "nova" Crunch3rovo verze o chlup rychlejsi asi je.
Hlavni zadrhel muze byt v tom ze 1GB DDR400 RAM co mam mi jede jen na cca 180MHz, cekam nez se z reklamace vrati 2GB DDR500 co pojedou na 260MHz.
Pak se ruznyma kombinacema budu snad zabyvat vic.
Kazdopadne pokud muzete poradit jaky nastaveni je pro A64/A64X2 podle zkusenosti nejlepsi, budu rad.
Edit: Einstaina jedu, S40 s cca 50-55 minutama/WU/CPU.
Build: Windows SSE2 AMD Athlon64 V2.09s by Crunch3r
Je to cca 46-50minut na jednotku, tedy /2 jelikoz je to dvoujadrove, pokud to tak chces pocitat.
Mela by to byt Crunch3rova starsi verze, protoze nova mi nejede se zapnutou affinity, jejiz zapnuti mi zrejme lehce snizuje cas vypoctu.
SSE3 moc rychlejsi nebylo, spis naopak, zato "nova" Crunch3rovo verze o chlup rychlejsi asi je.
Hlavni zadrhel muze byt v tom ze 1GB DDR400 RAM co mam mi jede jen na cca 180MHz, cekam nez se z reklamace vrati 2GB DDR500 co pojedou na 260MHz.
Pak se ruznyma kombinacema budu snad zabyvat vic.
Kazdopadne pokud muzete poradit jaky nastaveni je pro A64/A64X2 podle zkusenosti nejlepsi, budu rad.
Edit: Einstaina jedu, S40 s cca 50-55 minutama/WU/CPU.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten počítač není můj , ale fascinovalo mne to, že si nárokuje velmi vysoký kredit za rychle odpočítanou jednotku. Pripadá mi to, jako by měl upravený BOINC clienta a jeho věškeré benchmark výsledky byly vynásobeny 10x. Mimo to kdybych měl takový počítač, nebyl bych na 350 místečku v Seti CNT
Ahoj mohl by mi nekdo poradit co je nejlepsi na muj domaci PC. Na notebooku zkousim otimalizovany SETI i Einstein ale neco jsem zahledl o tom, ze bych moh vyuzit rychlost pameti. Doma mam PS s 1GB RIMM (800MHz) ale je na tom jen 2.7GHz Celeron 478 Northwood. Predpokladam, ze by se tam spis nez optimalizovany Einstein, ktereho tam soucasne mam, hodil optimalizovany SETI klient. Zaslechl jsem i neco o optimalizaci klienta a pokousel jsem se o neco ale asi bez efektu, protoze nektere odkazy na foru nejdou a ja nemam moc casu to procitat vsechno poradne pac delam na dipl...ale kredity pro CNT bych mohl hrnout...Diky za radu.