Nové vymoženosti fora

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Příspěvek od Honza »

Zpatky na stromy: jedeme zase na 2.0.17; modifikace doporucena Mirasem nejspis neni kompatabilni s 2.0.17 (je psana pro 2.0.5 resp. upgradovana na 2.0.6) nebo neni kompatabilni s nasi verzi fora (vsechny modifikace a dalsi vychytavky).

Alespon chodi opet klasicke hlasovani...

EDIT: ted jsem nasel link na verzi chodici s 2.0.15 - uz se z toho asi po... Miras mi dal link na starou verzi. Ach jo, a ja 4 hodiny trapim.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ted jsem prisel na jednu skrytou vymozenost tohoto fora :-) :D :D :D :D :D

Jak je nad textarea text napr. Typ: Styl můžete aplikovat rychleji na označeném textu

tak do toho se dá normálně psát :D :D :D pěkné easter-egg :)
Have you tried to turn it off and on again?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Howard: Toto používám hodně dlouho, zvlášť na mm kde často linkuju odkazy na různé weby, na již existující témata, na vyhledávání. Prostě napíšu větu a pak jen označím část co bude jako odkaz, část co bude tučně, červeně, atd. :)
dejv
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Čumim jako puk. Ono to jde všude. No to teda LOL :D
Have you tried to turn it off and on again?
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Howard píše:Ted jsem prisel na jednu skrytou vymozenost tohoto fora :-) :D :D :D :D :D
Jak je nad textarea text napr. Typ: Styl můžete aplikovat rychleji na označeném textu
tak do toho se dá normálně psát :D :D :D pěkné easter-egg :)
2Dejv: Howard asi myslel to, ze je mozne kliknout a psat do te textove casti, kde se ti zobrazuji tipy,
je to podle zjisteni obyceje formularove policko... to by slo v pohode osetrit, pokud by se nastavilo readonly, nebo misto toho pouzivat nejaky span a menit jeho obsah.
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Jó už vím o co jde, ale ono to napsané stejně pak za chvíli přepíše další tip. :D
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

V hlavicke fora jsem zmenil "seznam clenu CNT" na "CNT - statistika èlenù" ve shode s tim, co mame na homepage.
Pridal jsem novou polozku "Miniteams".

Trochu jsem prerovnal hlavicku na homepage.
Pøedstavujeme BOINC | BOINC projekty a odkazy | Fórum | CNT - statistika èlenù | Miniteams | Download
Predpokladam, ze nejdriv si nekdo bude chtit o BOINC precist, pak si vybral projekt, zapoji se, jukne na forum a trebas dalsi den jukne na statistiky (kde uz bude) nebo se pripoji do miniteamu. Downlaod snad nikdo neprehledne...akorat mi chybi v clanku "Pøedstavujeme BOINC".

Vyhovuje vam tato zmena?
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Jestli ta změna vyhovuje? No jasně, protože to konečně vystihuje co pod tím odkazem je. Není tam seznam, (ten by třeba mohl být podle abecedy jak to bylo ve škole), ale tvrdý konkurenční boj každou příčku v pořadí. Možná, že když věci správně pojemenujeme budou lépe sloužit své věci a třeba se někdy stane, že naše statistiky budou používat na jiných serverech a budou na nich ukazovat jak jsou dobří. (To je to po čem volá PavolR)
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Honza píše:Trochu jsem prerovnal hlavicku na homepage.
Představujeme BOINC | BOINC projekty a odkazy | Fórum | CNT - statistika členů | Miniteams | Download
Opet je problem v 1024x768 - menu na dva radky. Ale na druhou stranu, muze tam byt tim padem vice odkazu :wink:
Kratsi navrh:
Představujeme BOINC | Projekty a odkazy | Fórum | Statistika (členů) | Miniteams | Download
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

StanleyNR píše:Kratsi navrh:
Představujeme BOINC | Projekty a odkazy | Fórum | Statistika (členů) | Miniteams | Download
Ono zalezi nejen na velikosti okna, ale i na velikosti pisma, ktere se da ve vetsine browseru zmenit pomoci Ctrl+wheel (MSIE, Opera, Firefox), nebo numpad+/- (Netscape) nebo pres menu. Takze cim kratsi, tim lepsi (i prehlednejsi). Jeste vice zkratit, aniz by to ztratilo srozumitelnost, by to slo takto:

BOINC | Projekty | Fórum | Statistika CNT | Minitýmy | Download

Pripadne, kdyz vemu v uvahu to, co je tady nahore ted:

statistika CNT | minitýmy | boinc.cz | RSS | IRC
FAQ | HLEDAT | uživatelé | skupiny
nastavení | pošta | odhlášení

Taky se kazda ta radka da dat do <div style="white-space:nowrap">tady radka menu</div> a uz se to zalamovat nebude

EDIT: pripadne se da nastavit nepromenliva mensi velikost pisma - napr:
<div style="font-size:11px; white-space:nowrap">tady radka menu</div>
Honza

Příspěvek od Honza »

OK, az budu doma na pocitaci s internetem a ne kalkulackou s dalnopisem k internetu (dial-up), tak se na to podivam.
Volil bych variantu kratsiho popisu a libi se mi to, co navrhl StanleyNR:
Pøedstavujeme BOINC | Projekty a odkazy | Fórum | Statistika (èlenù) | Miniteams | Download
To, ze se jedna o Projekty a odkazy [BOINC] je jasne z kontextu.

Diky za tipy.

P.S. V 1152x844 ci kolik to tady na tomhle skle mam, tak se to v Opere na jeden radek vejde. Ale uznavam, ze pokud se to vejde na 1 radek v 1024, je to jeste lepsi.
Honza

Příspěvek od Honza »

Ok, nezapomnel jsem na to. Pouze kdyz jsem se vratil z vikendu, zjistil jsem, ze par lidi co jsou u CPDN dlouho, udelali Site adminem a pribrali mne do party. Takze jsem chtel vyridit nejprve veci kolem toho.

Na homepage jsem hlavicku opet trochu zkratil.
Pøedstavujeme BOINC | Projekty a odkazy | Fórum | Statistika èlenù CNT | Minitýmy | Download

Na forum jsem dal
Statistika èlenù CNT | Minitýmy | http://www.boinc.cz | RSS | IRC

Rozhldl jsem se pro kompromisni zpusob jeste s jednou inovaci.
Zvolil jsem Stanleyho kratsi variantu "Projekty a odkazy"; pouze projekty tam nemohou byt, protoze je tam predevsim hafo odkazu.
"Statistika èlenù CNT" ke o zdibec kratsi (bez pomlcky a mezer). Nechal jsem tam ono "èlenù", protoze na to je to predevsim zamerene.
Zmenil jsem Miniteams "Minitýmy", jak navrhoval trux, protoze je to cesky [a kratsi].

Inovaci jsou ony oddelovniky. Jednak je to kratsi do sirky, druhak to odpovida menu na homepage (pusobi jednotneji) a zaroven odlisuje od standarnich polozek fora (druhe dve rakdy odkazu v hlavicce).
Honza

Příspěvek od Honza »

Jeste jedna zmena, ackoli jsem se o ni nijak nepricinil.
Bruno postune pridal to statusu scheduleru Rosetta@home, World Community Grid, uFluids@home a SIMAP@home; stahnul se XtremLab.

EDIT: Jeste nez jsem to dopsal, tak dalsi zmena: LHC Alpha.
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Oblíbené

Příspěvek od fatbozz »

Nešlo by nějak udělat aby user měl někde své oblíbené Thready ?![/b]
Honza

Re: Oblíbené

Příspěvek od Honza »

fatbozz píše:Nešlo by nìjak udìlat aby user mìl nìkde své oblíbené Thready ?!
Asi slo - vyzadovalo by to ale dalsi zmeny v db atp, do cehoz se mi zrovna nechce.
Myslim, ze podobnou funkci zastane leckery browser lepe (bookmarks). Pokud to chces mit stale pri sobe (koukas na forum z ruznych pocitacu/browseru), mozna by na to sly pouzit SZ/PM. Ty jsou kazdemu userovi po prihlaseni pristupne a jsou pouze jeho...
Odpovědět